Prvo potvrditi kod whu i mci, pa onda with hope in your heart!
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
De ba ljudi sta vam je 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Matip završio sezonu. Ankle ligaments
Užas

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
No reason to be upset.Jordan Henderson has not been dribbled past by an opposition player in any of the three PL games he has started at centre-back in 2021.

Ne dovodjenje stopera bar na pozajmicu u ovih par dana bi bio cisti nemar i bezobrazluk.
Evo i Romano pise kako nisu planirali dovesti nikoga, ali da ce ova povreda mozda promijeniti situaciju.
Trenutno u timu nema zdravog seniorskog stopera.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Jurgen Klopp about signing a new centre back: “You can imagine that we think about everything. It's about doing the right thing. We need to find the right player”. Work in progress after Matip injury.
#LFC
@JamesPearceLFC
Ma daj bilo koga bukvalno
#LFC
@JamesPearceLFC
Ma daj bilo koga bukvalno
Ma dje "daj bilo koga"... Ako cemo se voditi tom logikom onda nek ne trose dzaba pare, komotno moze ostati na Natu, Ryhsu, van den Bergu i Koumetiu.
Lahko je sad govoriti "de bilo ko", a onda za tri sedmice, kad nam isti vec dojadi i pocne ici na k**ac, yebavati sve i njemu i Kloppu sto ga je doveo.
U jako su nezgodnoj poziciji. Nadam se da ce izvuci neki dobar deal za stopera koji ce biti dugorocno rjesenje i vazna karika cak i kada se svi oporave.
Lahko je sad govoriti "de bilo ko", a onda za tri sedmice, kad nam isti vec dojadi i pocne ici na k**ac, yebavati sve i njemu i Kloppu sto ga je doveo.
U jako su nezgodnoj poziciji. Nadam se da ce izvuci neki dobar deal za stopera koji ce biti dugorocno rjesenje i vazna karika cak i kada se svi oporave.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma White je primarna meta jos od proslog ljeta, al' Brighton nije htio prodavati.
Vjerujem da ce biti drugacija prica ove godine.
Vjerujem da ce biti drugacija prica ove godine.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Uprava je trebala misliti o stoperu kad su prodali Lovrena(ma kako los on bio) a kad se Virgil povrijedio, vec su morali imat 2 3 imena na papiru. Pa se Matip povrijedi pa ozdravi pa opet sad povreda. Ovo malo vremena sto je ostalo za transfere nije opravdanje ako se kupi kanta jer su trebali imat ime prije 6 mjeseci, provjereno, nebitno kako su vlasnici razmisljali, dal ce dat lovu ili ne. Tako da kad dodjes u situaciju da ti treba, ko sad npr. vec imas igraca sa obrazlozenjem zasto bas on iako je skup i sl.mirgerr je napisao/la: ↑29 jan 2021, 01:35Ma dje "daj bilo koga"... Ako cemo se voditi tom logikom onda nek ne trose dzaba pare, komotno moze ostati na Natu, Ryhsu, van den Bergu i Koumetiu.
Al eto, ko da gledam neki Caulker u najavi....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Alison na štopera, Kelleher na gol 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni se čini da onaj Filips nije loš.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Za skakat i udarat loptu glavom nije ali za sve ostalo je odron. Nit mozemo izac visoko s njim jer je spor nit je sposoban gradit igru iz zadnje linije.
Apsolutno dijelim misljenje. Donekle i mogu razumijeti rizik i ulazak u sezonu sa tri stopera. Ok, znas da su i Joe i Matip klimavi kada su u pitanju povrede, ali uvijek tu pored Dijka moze uskociti i Fabinho i ovaj Rhys i Koumetio i nece se strasno poremetiti ekipa. No, stoper je trebao biti spreman odmah nakon sto su ustanovili da je Dijk out do kraja sezone. Odlicno se doguralo do januara kada se ocekivalo, tj. kada smo ocekivali, da ce dovesti igraca koji ce biti taj br. 2.Sage je napisao/la: ↑29 jan 2021, 06:09Uprava je trebala misliti o stoperu kad su prodali Lovrena(ma kako los on bio) a kad se Virgil povrijedio, vec su morali imat 2 3 imena na papiru. Pa se Matip povrijedi pa ozdravi pa opet sad povreda. Ovo malo vremena sto je ostalo za transfere nije opravdanje ako se kupi kanta jer su trebali imat ime prije 6 mjeseci, provjereno, nebitno kako su vlasnici razmisljali, dal ce dat lovu ili ne. Tako da kad dodjes u situaciju da ti treba, ko sad npr. vec imas igraca sa obrazlozenjem zasto bas on iako je skup i sl.mirgerr je napisao/la: ↑29 jan 2021, 01:35Ma dje "daj bilo koga"... Ako cemo se voditi tom logikom onda nek ne trose dzaba pare, komotno moze ostati na Natu, Ryhsu, van den Bergu i Koumetiu.
Al eto, ko da gledam neki Caulker u najavi....
Sada si u situaciji da su sva ta tri stopera out do kraja sezone. Fabinho isto nije neki covjek od celika, i on se zna tu i tamo povrijediti.
Nisam pametan... Znam samo da bi bila uzasna odluka dovesti nekog stopera upitnog kvaliteta koji ce zacepiti rupu do kraja sezone, a jos gore bi bilo ostaviti sve kako jeste i rizikovati mozda i top4.
Ja sam svakako za ovu opciju gdje vec sad kupujes provjerenog stopera koji ce ti, i nakon ove sezone, biti stabilna opcija uz Dijka, i neko na koga ces se moci osloniti dugorocno. Pa ako je to Ben White, onda Ben White.
Jeftinije ce te svakako doci nego da sad trosis pare na nekog da zakrpi, pa onda opet na ljeto da dajes pare za ozbiljnog stopera.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ne znam da je protiv Newcasltea imao bar jednu pravovremenu reakciju.
Tacno nekad poslije te tekme ga je i sklonio Klopp, al silom prilika opet ga sinoc morao ubaciti.
Spamm
Spamm
Ma budem li.morao gledati Filipsa jos jednom i ovo malo kose sto mi je ostalo spast će. Lik ne zna s loptom ništa.
Samo Mustafi. 

Spamm
Spamm
Ma uštimat će ga Klopp nekako. Uklopio se u sivilo tamo, prestao se truditi.