Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Malom treba dati sansu ove sezone do kraja maksimalno ( u klubu je od 2015 godine), Pirlo se ne libi dati sansu omladincima.
Cudno zasto onaj Portugalac nije dobio priliku nikako ove sezona, sto smo ga trampili sa Cityem.
Cudno zasto onaj Portugalac nije dobio priliku nikako ove sezona, sto smo ga trampili sa Cityem.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- FabioParatici
Idol.
[media]https://www.instagram.com/reel/CKmRWKIK ... eej60ymwz6[/media]
Za male pare sjajan motivator i katalizator dobre atmosfere u svlacionici. Za jos krace vrijeme postao i najbolji Cristianov (kucni) prijatelj. Edu Aguirre na aparatima.

[media]https://www.instagram.com/reel/CKmRWKIK ... eej60ymwz6[/media]
Za male pare sjajan motivator i katalizator dobre atmosfere u svlacionici. Za jos krace vrijeme postao i najbolji Cristianov (kucni) prijatelj. Edu Aguirre na aparatima.

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Ake? Liga sampiona, 1.francuska liga, ima cojk utakmica, kod nas u u23?
- Burberry46
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Igrac utakmice Maticu, igrac utakmiceItalia je napisao/la: ↑28 jan 2021, 20:20Asistencija Kulusevskog? Hahah hajde molim te reci mi da se sprdas, a ne da to koristis kao argument. HahahahaBuffonGigi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 22:41Gledas li utakmicu Maticu Sasa? Jesi upratio da ti je ljubimac Berna do izlaska bio gori i od ovih juniora? Jesi upratio da je igracina Kulusevski PONOVO zabiljezio gol i asistenciju? Jesi upratio da nam je odbrana sigurnija s Dragusinom nego s Bonuccijem?
Ja da sam na tvom mjestu odjavio bih se s foruma zauvijek.
P.S. Nikad nisam napisao da je Kulusevski novi Robben. Ali da ce biti igracina, ako Bog da hoce, kao i Chiesa.
I da...kaze Pogba utakmica bez povreda, a 3 igraca izasla radi povreda...zivote pokvareni dzojstiku.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Opasna prznica, mozda je to i kocnica sto se tice Juventusa..salary mu je isto ogroman...
Mada nije nesto ni igrao zadnjih 2-3 godine..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BuffonGigi
- Kontakt:
Since Cristiano Ronaldo Joined Juventus.
• Jeep Sponsorship
Before Ronaldo: €16M
After Ronaldo: €50M
• Adidas Sponsorship
Before: €23M
After: €51M
• Social Media Following
Before: 49.7M
After: 97.9M
Treba ga ocerat, ne vrijedi 30m po sezoni.
Pa da, eto onih 30 miliona od radnika iz Jeepa sto su uzeli, taman da nadomjeste za Ronu 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da da, uzeli od radnika Jeepa
Sasa Matic strikes again 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Kojeg navodno Maldini želi i pokušat će sa Juventusom dogovoriti neki posao. Tako pišu mediji u Italiji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Poslije Ronalda novi Star koji treba doci je Mbappe ali to se nece desiti ni u snovima.
Cudi me da Sami nije napustio klub. Izgleda da mu se svidja lovu nizasta uzimat‘.
Za neku sitnu lovu Costa moze proci i to na godinu dana.
Cudi me da Sami nije napustio klub. Izgleda da mu se svidja lovu nizasta uzimat‘.
Za neku sitnu lovu Costa moze proci i to na godinu dana.
Aljegri, out!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne treba nam da raskidamo posudbu s Bayernom, ako hocete obavezan otkup ili direktnu kupovinu samo bujrum. Taj lik nije uvezao 5 utakmica u zivotu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 10:18Kojeg navodno Maldini želi i pokušat će sa Juventusom dogovoriti neki posao. Tako pišu mediji u Italiji.
Nebitan igrac za Juventus. Gospodin Padoin vise imao uticaja od njega.
Aljegri, out!
- BuffonGigi
- Kontakt:
10 golova i 20 asista za 4 sezone. Placen 45 miliona eura u totalu. Jedan od najskupljih promasaja u eri Marotte i Paraticija. Iznad njega su jos samo Bernardeschi i Higuain. Prvi jer nije pruzio bas nista za 40m odstetu, a drugi jer je dao premalo za 90m.
- FabioParatici
Paratici je vec u januaru navukao Ronaldovu platu i to da 50% Juventusovih navijaca jos uvijek i ne zna, a 40% nece nikad ni saznat.

Serete o liku bezveze, a radi ekstra posao.Juventus made €25.2m plusvalenza from the sales of Petrelli, Tongya & Portanova in January.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT

Mnogi su vidjeli kako je odlaskom Beppea sve niz brdo krenulo ali bas i nije tako

Aljegri, out!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.