Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tako je momci, hvala ti bozeee.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Kakva partija
Zaslužena pobjeda i povratak na stare staze slave. Ličimo na ekipu koja može nešto

Zaslužena pobjeda i povratak na stare staze slave. Ličimo na ekipu koja može nešto

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rekoh Otelu danas da dobijamo ovo. Its Totenham lads!
Idemo Moyesa isprašiti
Idemo Moyesa isprašiti

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Konacnoooo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Konacno dobra igra i drugo poluvrijeme vrijedno sampiona. Jedna greska kod njihovog gola i ocajno timsko branjenje ali sve ostalo za 10
Philips odlican, jbg treba ga forsirat da bude 2gi stoper do kraja sezone. Od raspalog matipa nema nista
YNWA
Philips odlican, jbg treba ga forsirat da bude 2gi stoper do kraja sezone. Od raspalog matipa nema nista
YNWA
Titula!!!
Ne predvidjaj ti Prophete nista ziv bio.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Samo nek ga Otelo ne stavlja i bice vrhulja. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Haters gonna hate. Prva pobjeda u nizu od 18 

Cuj u celo.
Dosao bih i popusio i njemu i migrantu po njegovom izboru ako pobjedimo 18 zaredom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ma ne moraš baš do Cazina, ja sam ti u glavnom nam gradu. Ali možemo zajedno do @Otela, on nam je lider

Fulili ste pdf drugari. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Count me in...
To record it with mobile

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

P.s. Cazin je meni glavni grad

Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 28 jan 2021, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Wijnaldum i Milner preorali teren. Svaka im čast
Ako TAA uđe u formu sve je moguće do kraja.

Ako TAA uđe u formu sve je moguće do kraja.
Ne budem više stavljao, čuvam za Nerku I Gastona
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mene samo brine ko ce Wijnalduma zamijeniti, ne sjecam se da sam ikad vidio igraca kojem je tako tesko oduzeti loptu a da igra u dresu Liverpoola.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.