Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kako igra prije da su njega yebali
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ljudi mjesec dana ne znaju opucati kako treba
I ovaj tiago nek se goni, agresivan ko konj. Svaku tekmu fasuje zuti u 20oj min

I ovaj tiago nek se goni, agresivan ko konj. Svaku tekmu fasuje zuti u 20oj min
Thiago razocarenje 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bit će fakat da je Bundesliga lakša...
A Arnoldu ne bi dao da mi u kafani trebu nabacuje, a ne loptu
A Arnoldu ne bi dao da mi u kafani trebu nabacuje, a ne loptu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
AAAAAAAAAAAAAAAA BOOOBBBBBYYYY NAJVEĆI SIN BRAZILA

Gooool je.. nemogu da vjerujem koje su p ove kokoske. Hahaha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Srećan prvi gol Liverpula ove godine u PL, svima koji slave, bar nisu čekali februar da ga daju.
Ako sad ne izadu iz svalcionice i ne razvale Totasa i na kraju prospemo bodove ovdje to bi bio posljednji ekser u kovceg ove ekipe. Nema povratka bez nekih promjena u igrackom kadru
Tacno bi mi bajpas puko od muke.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa kad se povrijedi?
Crni Matipe jel nas zajebavaš?

Crni Matipe jel nas zajebavaš?
Hahaha ma dzaba se nadati
Ma **** me, nema smisla ova ekipa nikako. Svi bili u 16m kad su gol.primili.
Daj piramidu pravite
Ipak VAR, ostaje 1:2
Ipak VAR, ostaje 1:2
Pa igrao je firmino rukom, ali zar ovaj nije prvi laktom udario loptu? Ako nista, barem bi lopta za liverpul trebala biti.
Ove retardirane engleske sudije te nikada ne mogu iznenaditi
Ove retardirane engleske sudije te nikada ne mogu iznenaditi
NEMA NAZAD
Ma samo trpaj
Napokon.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Daleko je ovo od gotovog
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Konacno.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Bitno je da smo procepili. Dobra tekma all around. TAA kad igra dobro ova ekipa je druga zvijer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.