Hehe
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bih te odma podrzao ali ne mogu ti oprostiti one ruzne rijeci za naseg napadacaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:59Ako me izaberete za internog admina, obecajem vam da cu Morti izbrisati 100 000 komentara
Tebi ban ne gine kad Mortu smjenimDenchi je napisao/la: ↑28 jan 2021, 17:21Ja bih te odma podrzao ali ne mogu ti oprostiti one ruzne rijeci za naseg napadacaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:59Ako me izaberete za internog admina, obecajem vam da cu Morti izbrisati 100 000 komentara
A opet bio si instrumentalan u smjeni KesoljubaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 17:23Tebi ban ne gine kad Mortu smjenimDenchi je napisao/la: ↑28 jan 2021, 17:21Ja bih te odma podrzao ali ne mogu ti oprostiti one ruzne rijeci za naseg napadacaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:59Ako me izaberete za internog admina, obecajem vam da cu Morti izbrisati 100 000 komentara![]()
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 17:30Ja tu smjenu volim vise od svog zivota
John2021
Istinska legenda Sarajeva."Sarajevo je dobilo obeštećenje i to vrlo dobro obeštećenje. Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača.
Vječno ću biti zahvalan FK Sarajevo, to uopšte nije nikakva 'šuplja' priča", naglasio je Rahmanović.
Yebo sebe al ce nam falit u buducnosti. Majstor.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 jan 2021, 17:43Istinska legenda Sarajeva."Sarajevo je dobilo obeštećenje i to vrlo dobro obeštećenje. Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača.
Vječno ću biti zahvalan FK Sarajevo, to uopšte nije nikakva 'šuplja' priča", naglasio je Rahmanović.![]()
Ovo je obraz i ovaj momak može čistog obraza reći da voli Sarajevo i da mu se nema šta prigovoriti. Lekcija za neke! Fin je trag ostavio, ovo je još kao bonus.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 jan 2021, 17:43Istinska legenda Sarajeva."Sarajevo je dobilo obeštećenje i to vrlo dobro obeštećenje. Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača.
Vječno ću biti zahvalan FK Sarajevo, to uopšte nije nikakva 'šuplja' priča", naglasio je Rahmanović.![]()
Preko milion
Ma uprava ga natjerala, da ode jer nam gori pod nogama sto se tiče finansija.