FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bablaz1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bablaz1 » 28 jan 2021, 16:27

LjoZee je napisao/la:
28 jan 2021, 16:21
E jbg, jarane. Sta bi ti? Messija? :D
Lendric van okvira ove lige je 0, a ovdje medju najboljim spicevima trenutno. To ti dovoljno govori o kvaliteti lige i da ne trebas sad ocekivati igrace ne znam ni ja koje kvalitete kad su takvi medju najboljim. Juricic, takodjer, dobar za nasu ligu.
Jbg, možda ne gledamo svi isto, ne treba Messi (usput i on je truba ove sezone ;) ). Ali mislim da ima igrača koji ne znaju osnove trenutno. Vjerovatno imam i određene simpatije premo nekim igračima, a koji se ovdje kritikuju (Bekrić, Zec), kao i neuporedivo veća očekivanja od nekih (Štilić, Bojo), tako da samo iznosim svoje mišljenje... Nemam namjeru ulaziti u rasprave. Poštujem tuđe mišljenje. Dobar si lik. A za Lendrića ću samo napisati da se nije mogao nametnuti u Zrinjskom, tako da...

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 28 jan 2021, 16:29

Admir74 je napisao/la:
28 jan 2021, 16:21
Gosti polako se pripremajte.
E hajd stisni pa fuli ovaj put. :opaopa: :opaopa: :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jan 2021, 16:32

bablaz1 je napisao/la:
28 jan 2021, 16:27
Jbg, možda ne gledamo svi isto, ne treba Messi (usput i on je truba ove sezone ;) ). Ali mislim da ima igrača koji ne znaju osnove trenutno. Vjerovatno imam i određene simpatije premo nekim igračima, a koji se ovdje kritikuju (Bekrić, Zec), kao i neuporedivo veća očekivanja od nekih (Štilić, Bojo), tako da samo iznosim svoje mišljenje... Nemam namjeru ulaziti u rasprave. Poštujem tuđe mišljenje. Dobar si lik. A za Lendrića ću samo napisati da se nije mogao nametnuti u Zrinjskom, tako da...
Ma nemam ni potrebe da se raspravljamo oko ovog. Razgovaramo tj. pisemo normalno. :D
Mnogi igraci ne ferceraju dobro u nekom klubu, a drugom su ok. Evo Vranjes kod nas nije bas bio dobar, a nosi Borac. To ne znaci da je on los jer nije kod nas bio ok. Lendric je poseban tip osobe kojoj mora biti sve potaman, ali to je druga prica. Vidjet cemo gdje smo kad pocne liga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 28 jan 2021, 16:35

LjoZee je napisao/la:
28 jan 2021, 16:32
bablaz1 je napisao/la:
28 jan 2021, 16:27
Ma nemam ni potrebe da se raspravljamo oko ovog. Razgovaramo tj. pisemo normalno. :D
Mnogi igraci ne ferceraju dobro u nekom klubu, a drugom su ok. Evo Vranjes kod nas nije bas bio dobar, a nosi Borac. To ne znaci da je on los jer nije kod nas bio ok. Lendric je poseban tip osobe kojoj mora biti sve potaman, ali to je druga prica. Vidjet cemo gdje smo kad pocne liga.
Ma sadikovic ti je najbolji primjer,sjedio na klupi u mladosti a kod nas ekstra bio

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jan 2021, 16:40

-----------Juričić--------Zec-----------
--------------------Štilić----------------
----------Mustafa--------Meša------------
-----------------Čelik/Bojo----------------

Najbolja postava su ovi igrači u rombu bar dok ne dođu neki novi igrači. Ne trebaju mi prijateljske da to zaključim, jednostavno Nazif Gljiva na metadonu je efikasniji od naših krila, a konkurencija Mustafi, Meši i Čelikoviću/Boji u ovom rombu su Vrhovac, Veseli, Subašić tako da ne moraš biti naročito pametan da zaključiš da je ovo najbolje što imamo.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 28 jan 2021, 16:43

braco je napisao/la:
28 jan 2021, 16:40

Najbolja postava su ovi igrači u rombu bar dok ne dođu neki novi igrači. Ne trebaju mi prijateljske da to zaključim, jednostavno Nazif Gljiva na metadonu je efikasniji od naših krila, a konkurencija Mustafi, Meši i Čelikoviću/Boji u ovom rombu su Vrhovac, Veseli, Subašić tako da ne moraš biti naročito pametan da zaključiš da je ovo najbolje što imamo.
:urnebes: :urnebes:

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 28 jan 2021, 16:53

bablaz1 je napisao/la:
28 jan 2021, 16:01
Moje viđenje:
Vrhovac- očajan
Blažević- katastrofa
Miletić- može kao 3 stoper
Miličević- srednja žalost
Čeliković - na prvu izgleda odlično
Bekrić- majstor
Mustafa- katastrofa
Subašić- ne zna trčati
Štilić- nije za rostera
Zec- najbolji naš špic,

Od rezervi: Gasal- OK, Bojo- potanko, Ovaj novi Kendes- rano je za sud, Mujić- gluho bilo, Salko- ne zna trčati
Slazem se sve osim za Vrhovca i Mustafu, ne znam sto ti je Mustafa katastrofa danas je bio poprilicno ok

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 28 jan 2021, 16:54

Jel bio ok prijenos? :)
It's better when it's live

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jan 2021, 16:56

hlive je napisao/la:
28 jan 2021, 16:54
Bilo je super, hvala puno. :thumbup:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jan 2021, 17:08

Brkooo je napisao/la:
28 jan 2021, 16:43
braco je napisao/la:
28 jan 2021, 16:40

:urnebes: :urnebes:
Molim samo boga ako ikad dođe taj investitor samo 2 normalna krila da dovedemo!

Neću tražit ni da se Grbavica izgradi ko Allianz Arena, neću tražiti ni trening kamp ko Man City, samo krila ću tražiti. Yebem ti sunce zdravlje sam izgubio zbog Veselinovića, Asima, Subašića, Jazvića, Zajmovića, Mujezinovića, Ramovića! Evo znaju svi 3 godine kumim, molim i cmizdrim ovdje na forumu da se krilo dovede kako bog zapovjeda.

Pa jel moguće da godinama mi normalna krila ne možemo dovesti, najgora pozicija ubjedljivo u timu i kad smo najjači bili uvijek smo smo imali 1 normalno krilo, a drugo krilo je morao neko da glumi.

Gledaj vedeta na krilima:

Halvadžić, Diatta, Milivoje Lazić, Ivan Crnov, Zajmović, Asim, Jusufi, Ramović, Klepač, Veselinović, Mujezinović, Jazvić, Subašić, drugi put Asim - Bože ako postojiš, smiluj se i znaj da sam džehenem na zemlji već prošao!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 28 jan 2021, 17:24

hlive je napisao/la:
28 jan 2021, 16:54
Sve super, hvala vam. :bih:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 jan 2021, 17:24

Amare care! daj jedno poluvrijeme ovoj ekipi.

---- Mujezinovic --- Zec --- Subasic ----

-------- Vrhovac ----------- Gasal ----------
------------------ Celikovic ---------------

- Milicevic --- Ikic --- Miletic --- Blazevic -

---------------------- Eric -----------------------

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 28 jan 2021, 17:26

Postoji mogućnost da Ivan Moćinić dođe u Željezničar.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jan 2021, 17:29

Manijakdolopate je napisao/la:
28 jan 2021, 17:26
Za 15 minuta Braconi postavlja od prvog dana zivota do danas sve o tom igracu. :D

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 28 jan 2021, 17:35

U prvom poluvremenu smo djelovali baš presporo. OK, po dva treninga dnevno, noge teške, razumijem i opravdavam sa te strane. Međutim kada pogledaš zadnjih pola sata kada djeca uđoše, zviždi lopta. Jeste da su neuigrani, da su se sudarali, ali kada se ljepo postave, kada akcija krene, i na onakvom terenu, fakat lopta brzo ide.
Majstori smo u vraćanju lopte nazad, ne možeš izbrojat koliko puta je vratimo. Zamjerka i na Štilu, ne možeš majstore izgubiti loptu, i onda stati, bar malo zaganjaj, jer su ljudi u kontru krenuli. Ovako se ponašao i jesenas, po izgubljenoj lopti bi samo stao.
I za kraj Subašić. Ja fakat ne kontam ko gura momka i kakav je interes, ali Gasal je za njega svemirski brod. I sutra ovaj u 18 igrača, pa i uđe ponekad da se nasmijemo, a Gasala nema ni među 25 igrača, i kako momak da nađe uopšte motiv.
Uglavnom klasična pripremna tekma, izmješan sastav, neka ga Zeko zavuče, i neka nije bilo povreda. subota Mladost, pa da vidimo. Lagano se podiže kvalitet protivnika, pa se nadam sa tim i naša igra i forma.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jan 2021, 17:37

LjoZee je napisao/la:
28 jan 2021, 17:29
Za 15 minuta Braconi postavlja od prvog dana zivota do danas sve o tom igracu. :D
Google -> Ivan Mocinic tranfermarkt - vidim nije krilo - gasim tab

A sad bez zajebancije, ja ako se dobro sjećam prije nekoliko godina je bio dobar igrač i pričalo se o njemu kao talentovanom momku. I ako se ne varam tehnički je potkovan ali nisam ga stvarno dugo gledao, možda i griješim.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 28 jan 2021, 17:37

Rapid Beč?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jan 2021, 17:39

braco je napisao/la:
28 jan 2021, 17:37
Google -> Ivan Mocinic tranfermarkt - vidim nije krilo - gasim tab
:rol: :rol: :rol:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 jan 2021, 17:55

https://www.transfermarkt.co.uk/ivan-mo ... ler/191819

Nego gdje je onaj što reče da petak dolazi iza četvrtka
Rodjeni su pitarske picke!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jan 2021, 18:07

1921boy je napisao/la:
28 jan 2021, 17:55
https://www.transfermarkt.co.uk/ivan-mo ... ler/191819

Nego gdje je onaj što reče da petak dolazi iza četvrtka
Sad malo gledam hrvatske medije i vidim Mocinic trebao a svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. ali ga povreda sjebala. Kasnije su ga kroz karijeru povrede sprijecile da ostvari svoj potencijal.
....a sezonu za pamćenje zaključio mjestom među 23 putnika na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

I tu je ponovo sudbina odradila svoje. Močinić je u kombinacije za Mundijal praktički upao na mjesto ozlijeđenog prijatelja Mate Maleša, pa onda i sam dobio neugodnu ozljedu skočnog zgloba, koju je pokušavao sanirati do otvaranja protiv Brazila. Možda bi i uspio, ali u jednom od duela tijekom priprema za prvu utakmicu na SP-u skočni zglob nije izdržao.

Bio je to period kada je trebao postati idući veliki transfer Rijeke u eri Mišković, s 21 godinom očekivalo se da će mu Svjetsko prvenstvo biti odskočna daska prema zapadu Europe, nekoj od liga Petice, kojoj je prema talentu pripadao, ali sudbina mu je pripremila nešto drugačiju priču.
Kasnije je imao i operaciju koljena dok je u Rapidu igrao

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, avalPacidoroP, Mamba21, Pablo11 i 74 gosta.