Brkooo je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:43
braco je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:40
-----------Juričić--------Zec-----------
--------------------Štilić----------------
----------Mustafa--------Meša------------
-----------------Čelik/Bojo----------------
Najbolja postava su ovi igrači u rombu bar dok ne dođu neki novi igrači. Ne trebaju mi prijateljske da to zaključim, jednostavno
Nazif Gljiva na metadonu je efikasniji od naših krila, a konkurencija Mustafi, Meši i Čelikoviću/Boji u ovom rombu su Vrhovac, Veseli, Subašić tako da ne moraš biti naročito pametan da zaključiš da je ovo najbolje što imamo.
Molim samo boga ako ikad dođe taj investitor samo 2 normalna krila da dovedemo!
Neću tražit ni da se Grbavica izgradi ko Allianz Arena, neću tražiti ni trening kamp ko Man City, samo krila ću tražiti. Yebem ti sunce zdravlje sam izgubio zbog Veselinovića, Asima, Subašića, Jazvića, Zajmovića, Mujezinovića, Ramovića! Evo znaju svi 3 godine kumim, molim i cmizdrim ovdje na forumu da se krilo dovede kako bog zapovjeda.
Pa jel moguće da godinama mi normalna krila ne možemo dovesti, najgora pozicija ubjedljivo u timu i kad smo najjači bili uvijek smo smo imali 1 normalno krilo, a drugo krilo je morao neko da glumi.
Gledaj vedeta na krilima:
Halvadžić, Diatta, Milivoje Lazić, Ivan Crnov, Zajmović, Asim, Jusufi, Ramović, Klepač, Veselinović, Mujezinović, Jazvić, Subašić, drugi put Asim -
Bože ako postojiš, smiluj se i znaj da sam džehenem na zemlji već prošao!