Da nisam ja jbt

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nisam ja jbt
To se podrazumijeva, skauta nekog koji ce pratiti samo te mlade Africke zemlje i evenutalno dovoditi ih na probu par dana i zadovolji zadovolji. Mislim da u tome i Nam moze dosta pomoci. I na Aziju baciti pogled, sve je vise Azijaca u vrhunskom nogometu, mislim da su Japanci i Korejci zauzeli ŠpanijuAduka87 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:25Upravo, mi moramo bacit oko na Afriku, gledam Albance i Makedonce sve dovlace iz Afrike za male pare a extra igraci, i naravno u njihovim ligama explodiraju...
Ma tako je braacaaa. Hare je naše dijete i treba biti i kapiten i prvi špic. Ne kontaju to ovi došljaci šta je biti mahalsko dijete, dijete grada i našeg kluba. Ocam'ShofaII je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:21Naravno, odlicno da si to uocio. Jer tvoje misljenje je svakako nevaznoalacious je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:22Kljucne rijeciShofaII je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:12
Jok eto prvi spic bi nam bio Irfan Hadzic, Nedim Hadzic, Bezjak, Beciraji i jos neki tamo koji nisu imali 5 utakmica u godini dana.Samo nek je stranac odma mu se slihtate.
Koji vam je klinac?
Naravno da je Hare prvi spic dok se neko drugi ne nametne da to bude. Mene ne zanima ko ce doci ali dok se ne dokaze za mene je Hare prvi spic i tacka. Sa kolacima, sa 30 kila viska Hare je prvi spic dok se taj neko koji eventualno dodje ne dokaze da je bolji od Hareta.
![]()
![]()
![]()
![]()
Po razocarenju forumasa za kapitalca je prelazni rok zavrsen. Ostaje nam da dovedemo nekog ne hljeba koji ima slobodne papire et na sto smo spali.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:46kad pocinje prelazni rok i koliko traje? pitam za jarana, da znam koliko smo okasnili
Kad bi bile te dvije opcije, definitivno sam za opciju drugu. Kad smo mogli sa Haretom izdrzat pola sezone, sto ne bih prihvatio Amera, za kojeg mislim da je trenutno mozda bolji od njega.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
1. Da dovedemo jakog napadaca, ali Tatar i Milicevic ne produze ugovor
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic
@Vanja8
To brate @HareJeBordo sve si reko, sta zna doslo sta je finta jbt istro hin prodase se u neznaniSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:34[
Ma tako je braacaaa. Hare je naše dijete i treba biti i kapiten i prvi špic. Ne kontaju to ovi došljaci šta je biti mahalsko dijete, dijete grada i našeg kluba. Ocam'
onaj sto mu je decko na adukora oko bacio
Činjenica je da će se Tatar prodati, Miličević ide na tribine. Derbi gubimo, kao i titulu. E jedino ako Amer Bekić dođe možda se možemo boriti. U suprotnom pehar lagano ide kod kona koje su u naletu sa pojačanjima poput Sarvana, Hrelje, Čelikovića uz motore ekipe Bekrića i Veselinovića.Zagor je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:41Kad bi bile te dvije opcije, definitivno sam za opciju drugu. Kad smo mogli sa Haretom izdrzat pola sezone, sto ne bih prihvatio Amera, za kojeg mislim da je trenutno mozda bolji od njega.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
1. Da dovedemo jakog napadaca, ali Tatar i Milicevic ne produze ugovor
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], JavierBosnia, johntravolta123 i 23 gosta.