@Morto reaguj, vakat jeAlfredNobel je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:19Hoćete li da vam pablišujem roman? Da vam ubijem malo monotoniju?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pitam samo, što si na kraj srca?feniksptica je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:22@Morto reaguj, vakat jeAlfredNobel je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:19Hoćete li da vam pablišujem roman? Da vam ubijem malo monotoniju?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako moze kombinacija, Milicevic produzi i dovedemo jakog napadaca.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
1. Da dovedemo jakog napadaca, ali Tatar i Milicevic ne produze ugovor
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nisam bio na alipasinom od kad se princeza zatvorilaAlfredNobel je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:48Samo ti ne pričaj, vidio sam sam te s Vanjom na Alipašinom neki dan, za vrijeme meča razmjenjujete nježnosti. Život mi se zgadio..
@indianac
![]()
![]()

Ne smijem zbog mortema dalje od marin dvora odma banovima prijeti.
You are someone else I am still right here
- AngelDiMaria
- Kontakt:
kad pocinje prelazni rok i koliko traje? pitam za jarana, da znam koliko smo okasnili
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A jest mi drago za Fanima, obzirom da sam ga bio otpiso, informacija da nije teže povrijeđen mi dođe kao pojačanje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Neka ja ćuAlfredNobel je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:19Hoćete li da vam pablišujem roman? Da vam ubijem malo monotoniju?

90!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:45Nisam bio na alipasinom od kad se princeza zatvorilaAlfredNobel je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:48Samo ti ne pričaj, vidio sam sam te s Vanjom na Alipašinom neki dan, za vrijeme meča razmjenjujete nježnosti. Život mi se zgadio..
@indianac
![]()
![]()
Ne smijem zbog mortema dalje od marin dvora odma banovima prijeti.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5. februara, ne znam do kad traje, ugl reci jaranu da ne brine, nek prenese i on svojim ostalim jaranimaAngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:46kad pocinje prelazni rok i koliko traje? pitam za jarana, da znam koliko smo okasnili

Pyro is not a crime !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mislim da traje do pocetka/sredine marta. Tako je bilo na pocetku sezone u kalendaru takmicenja.THEC je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:105. februara, ne znam do kad traje, ugl reci jaranu da ne brine, nek prenese i on svojim ostalim jaranimaAngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:46kad pocinje prelazni rok i koliko traje? pitam za jarana, da znam koliko smo okasnili![]()
EDIT:
Od 5.2 do 3.3.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 28 jan 2021, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo Valentin Ilievski zakazao je vanrednu sjednicu ovog tijela za narednu sedmicu, tačnije 3. februara.
Najvažnija tačka dnevnog reda odnosi se na izbor novih članova Upravnog odbora bordo kluba, a samim tim i predsjednika UO.
Podsjetimo, nedavno je na tu funkciju ostavku podnio Senad Jahić. Kao najozbiljniji kandidat za novog predsjednika trenutno figurira Hajrudin Kapetanović, diplomirani pravnik koji je svojevremeno bio član Uprave, a trenutno je prvi čovjek Udruženja “Bordo prijatelji”.
Najvažnija tačka dnevnog reda odnosi se na izbor novih članova Upravnog odbora bordo kluba, a samim tim i predsjednika UO.
Podsjetimo, nedavno je na tu funkciju ostavku podnio Senad Jahić. Kao najozbiljniji kandidat za novog predsjednika trenutno figurira Hajrudin Kapetanović, diplomirani pravnik koji je svojevremeno bio član Uprave, a trenutno je prvi čovjek Udruženja “Bordo prijatelji”.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Fali nam covjek u upravi koji ima poznanstva sa Europom ili sa agetima, A sa takvim u klubu bi mogli lakse prodati igraca, a i lakse dovoditi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Da ti Monci licno dodje isti bi qrac bioNisamInSajder je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:15Fali nam covjek u upravi koji ima poznanstva sa Europom ili sa agetima, A sa takvim u klubu bi mogli lakse prodati igraca, a i lakse dovoditi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Štrumf je trajno odstranjen sa foruma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Naravno, odlicno da si to uocio. Jer tvoje misljenje je svakako nevaznoalacious je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:22Kljucne rijeciShofaII je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:12Jok eto prvi spic bi nam bio Irfan Hadzic, Nedim Hadzic, Bezjak, Beciraji i jos neki tamo koji nisu imali 5 utakmica u godini dana.Samo nek je stranac odma mu se slihtate.Historicar je napisao/la: ↑28 jan 2021, 11:58
Naravno da moramo, ali evo vidiš kakvih postova ima, neki bi da Handžić bude prvi špic na proljeće, a da mu rezerva bude Dervišagić koji se ni u Kaknju nije iskazao golovimaKako je krenulo, sutra ću pročitati da Dervišagić treba u igrati prvih 11, Salčin umjesto Rahmanovića, a Varešanović na krilu.
Koji vam je klinac?
Naravno da je Hare prvi spic dok se neko drugi ne nametne da to bude. Mene ne zanima ko ce doci ali dok se ne dokaze za mene je Hare prvi spic i tacka. Sa kolacima, sa 30 kila viska Hare je prvi spic dok se taj neko koji eventualno dodje ne dokaze da je bolji od Hareta.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- NisamInSajder
- Kontakt:
Naravno, dok nam je reputacija lige na dnu Europe.Aduka87 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:20Da ti Monci licno dodje isti bi qrac bioNisamInSajder je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:15Fali nam covjek u upravi koji ima poznanstva sa Europom ili sa agetima, A sa takvim u klubu bi mogli lakse prodati igraca, a i lakse dovoditi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Upravo, mi moramo bacit oko na Afriku, gledam Albance i Makedonce sve dovlace iz Afrike za male pare a extra igraci, i naravno u njihovim ligama explodiraju...NisamInSajder je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:23Naravno, dok nam je reputacija lige na dnu Europe.Aduka87 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:20Da ti Monci licno dodje isti bi qrac bioNisamInSajder je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:15Fali nam covjek u upravi koji ima poznanstva sa Europom ili sa agetima, A sa takvim u klubu bi mogli lakse prodati igraca, a i lakse dovoditi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
- JohnKeynes97
- Kontakt:
PSPHM
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zato je ove sezone bitno osvojiti titulu, pa bi naredne sezone imao velike šanse zaigrati u grupnoj fazi nekog od Europskih takmicenja. Mislim da bi ponovo bili nosioci u 1 pretkolu kvalfikacija za LP i skoro siguran plasman u 2.pretkolo, tamo neka te i zapadne opet neki tezi protivnik,ispadanjem ides u 3. pretkolo Lige Evrope, pa ako i tu ispadnes, ides u Play OFF Konferencijske, gdje bi te opet cekali klubovi iz 1. pretkola Lige Prvaka.
UEFA je napravila takav nacin, da se moras dobro potruditi da ispadnes.
UEFA je napravila takav nacin, da se moras dobro potruditi da ispadnes.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, LegendKiller, Varijantas8 i 36 gostiju.