Osvetio mu se Adukor zbog Badjija jer je dobio crveni zbog Dupovca kad smo dobili Tuzlu 6:2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Osvetio mu se Adukor zbog Badjija jer je dobio crveni zbog Dupovca kad smo dobili Tuzlu 6:2
Definitivno. Mada ako odluce vratiti Dervisagica na posudbu, ja bih doveo i nekog juniora da bude tu kao 3. opcija ako vec nemamo u akademiji nekog talentovanog.amypitar je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:11Hamza od svih nabrojanih polovnjaka u padu karijere, je najjače pojačanje koje bi nam moglo doći.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:46Mi kad bi doveli Hamzu, i produzili ugovore jednom od dvojca (Tatar, Mili), a drugog prodali ja bih bio zadovoljan.
A kad bi obojici jos produzili![]()
hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:16Definitivno. Mada ako odluce vratiti Dervisagica na posudbu, ja bih doveo i nekog juniora da bude tu kao 3. opcija ako vec nemamo u akademiji nekog talentovanog.amypitar je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:11Hamza od svih nabrojanih polovnjaka u padu karijere, je najjače pojačanje koje bi nam moglo doći.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:46Mi kad bi doveli Hamzu, i produzili ugovore jednom od dvojca (Tatar, Mili), a drugog prodali ja bih bio zadovoljan.
A kad bi obojici jos produzili![]()
Ne bih imao nista protivamypitar je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:19hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:16Definitivno. Mada ako odluce vratiti Dervisagica na posudbu, ja bih doveo i nekog juniora da bude tu kao 3. opcija ako vec nemamo u akademiji nekog talentovanog.
Kako kažu Igrači Dervisagic je baš predobar igrač, i vrijeme mu je pomalo davati šansu sa klupe, a i kup je tu ima još loših ekipa.
Da dovedemo normalnog SD koji ima veze po Evropi Aziji i Africi.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
1. Da dovedemo jakog napadaca, ali Tatar i Milicevic ne produze ugovor
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic
Evo ja bih Zahoviča al kad nam budžet bude 20+ mil.Indianac je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:24Da dovedemo normalnog SD koji ima veze po Evropi Aziji i Africi.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
1. Da dovedemo jakog napadaca, ali Tatar i Milicevic ne produze ugovor
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic
Sto, jel zarazen?
pusti nobela samo mu neko diranje u glavi, nisu to cista posla...
Samo ti ne pričaj, vidio sam sam te s Vanjom na Alipašinom neki dan, za vrijeme meča razmjenjujete nježnosti. Život mi se zgadio..
Pa produzio lik ugovor sa Borcem, sta ce pisati?feniksptica je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:13Hajde ljudi sta vam je, ja cekma da neko napise za Zakarica da ja nastavim, vi se usutili.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], nedimmmm1337, riki46 i 39 gostiju.