FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne citah zadnje stranice. Jel nam dolazi kapitalac (umirem od smijeha na ovaj izraz
) , ili se raspadamo?

- feniksptica
- Kontakt:
Doslo je se do zakljucka da smo vec zakasnili za dovodjenje napadaca. Pa i da dodje raspadamo se
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fakat se uvukla nervoza, mozda i opravdano jer nam je jos uvijek u glavi odlazak Rahmanovica...
Medjutim,mene fascinira da se pojavljuje ovolika doza kritikovanja, a prelazni nije ni poceo...
E sad u svemu tom me posebno impresionira sto u fonu kritikovanja prednjače pojedinci koji su najmanje hvalili ove sve rekorde koje oborismo...
Postujem ja brate i forum otvorenog tipa i razliku u misljenju,ali ako znas da kritikujes onda znaj i da cestitas jesenju titulu i sve uspijehe...
Ovdje kolovodje kritike skoro i da se ne javise kad uzesmo i polusezonu i zavrsismo bez poraza...
Medjutim,mene fascinira da se pojavljuje ovolika doza kritikovanja, a prelazni nije ni poceo...
E sad u svemu tom me posebno impresionira sto u fonu kritikovanja prednjače pojedinci koji su najmanje hvalili ove sve rekorde koje oborismo...
Postujem ja brate i forum otvorenog tipa i razliku u misljenju,ali ako znas da kritikujes onda znaj i da cestitas jesenju titulu i sve uspijehe...
Ovdje kolovodje kritike skoro i da se ne javise kad uzesmo i polusezonu i zavrsismo bez poraza...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jesi nacuo sta za pojacanja ili te uho jos ****Vanja8 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:26Fakat se uvukla nervoza, mozda i opravdano jer nam je jos uvijek u glavi odlazak Rahmanovica...
PSPHM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sanchez je moj najdraži forumaš, hvala bogu što ga imamo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Izlaznim transferima nisi zadovoljan.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:30Poslije skoro 3 mjeseca od proslog derbija,mi docekamo vjerovatno i drugi sa istim napadacem koji nas je uhakao u prvom derbijunevjerovatno kakva brza reakcija u rijesavanju problema..
Ulaznim jos manje.
Akademijom nisi zadovoljan.
Sportskim direktorom nisi zadovoljan.
Marketingom nisi zadovoljan.
Upravom nisi zadovoljan.
Ima li i jedan segment kluba sa kojim si ti zadovoljan ?
Sa svojim postovima negative i kritikovanja peres na ruke i mene i cijeli forum ovdje.
I sve bi to bilo okej da ti imas bilo kakve osnove za takve svoje stavove. Nego te bolan ljudi popisaju sa svojim uspjesima i rekordima koje nižu iz dana u dan, iz sedmice u sedmicu, iz mjeseca u mjesec. I ne samo tebe nego sve ove negativce zajedno sa tobom.
Kako ti ne dosadi ?
- egocentrik
- Kontakt:
Rođenje: 15. siječnja 1997
Visina: 1,87 m
Težina: 81 kg
Dobrodošao
Dobrodošao
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- RajaBa1983
- Kontakt:
ajdohordas je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:30Izlaznim transferima nisi zadovoljan.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:30Poslije skoro 3 mjeseca od proslog derbija,mi docekamo vjerovatno i drugi sa istim napadacem koji nas je uhakao u prvom derbijunevjerovatno kakva brza reakcija u rijesavanju problema..
Ulaznim jos manje.
Akademijom nisi zadovoljan.
Sportskim direktorom nisi zadovoljan.
Marketingom nisi zadovoljan.
Upravom nisi zadovoljan.
Ima li i jedan segment kluba sa kojim si ti zadovoljan ?
Sa svojim postovima negative i kritikovanja peres na ruke i mene i cijeli forum ovdje.
I sve bi to bilo okej da ti imas bilo kakve osnove za takve svoje stavove. Nego te bolan ljudi popisaju sa svojim uspjesima i rekordima koje nižu iz dana u dan, iz sedmice u sedmicu, iz mjeseca u mjesec. I ne samo tebe nego sve ove negativce zajedno sa tobom.
Kako ti ne dosadi ?

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ne znam ja nista ja sam ovdje dos'o biciklom 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
1. Da dovedemo jakog napadaca, ali Tatar i Milicevic ne produze ugovor
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ovo drugo, bez dileme.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
2 uvijekhordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pratim forum par dana, pa da napravim neku moju malu analizu.
1.Mislim da ce barem jedan napadac doci, a razlog zasto se dugo ovako ceka i sto ce se cekat jeste taj (barem vjerujem da je ovako) da zele dovesti neko ime, koje ce podici reputaciju klubu i koje ce se ukopiti u financije kluba. Dakle pojacanje koje ce otvoriti puteve u buducnosti za jos bolje igrace. A to je za BiH jako tesko za naci. Jer svi ovu drzavu zaobilaze u sirokom luku. Prvo zato jer je liga na jako niskom mjestu, po UEFA koeficijentu cak na 36. mjestu. Dalje, infrastruktura je losa, kvalitet i sama ozbiljnost lige nije na nekom zavidnom nivou. A i ne dobiva se neka velika para, kakvu ti igraci mogu dobiti u nekim drugim ligama.
2. Prodaja Rahmanovica po meni super transfer, ovako si dobio 300k € i procente odredjene, a sada treba moliti da se on pokaze i da ode u veci klub i bolju lige. A ukoliko se pokaze, onda bi klub u narednim transferima mogao podizati cijenu po svom ukusu, jer ce imati tu referencu da se njihov igrac pokazao. A ko se to pokazao nakon sto je otisao iz Sarajeva u posljednjih nekoliko godina (Cimirot, Duljevic relativno, ostali se vuku po kubovima svakih 6-12 mjeseci). Sto se tice Milicevica, ukoliko je Osijek se raspitao za njegov status, ne znaci da ce preci odmah. A u Osijeku su trenutno 4 stopera, kojima Bjelica itekako vjeruje.
3. Sto se tice rada kluba, u svemu su NAJBOLJI u BiH,ali sve se moze i treba unaprijediti.
1.Mislim da ce barem jedan napadac doci, a razlog zasto se dugo ovako ceka i sto ce se cekat jeste taj (barem vjerujem da je ovako) da zele dovesti neko ime, koje ce podici reputaciju klubu i koje ce se ukopiti u financije kluba. Dakle pojacanje koje ce otvoriti puteve u buducnosti za jos bolje igrace. A to je za BiH jako tesko za naci. Jer svi ovu drzavu zaobilaze u sirokom luku. Prvo zato jer je liga na jako niskom mjestu, po UEFA koeficijentu cak na 36. mjestu. Dalje, infrastruktura je losa, kvalitet i sama ozbiljnost lige nije na nekom zavidnom nivou. A i ne dobiva se neka velika para, kakvu ti igraci mogu dobiti u nekim drugim ligama.
2. Prodaja Rahmanovica po meni super transfer, ovako si dobio 300k € i procente odredjene, a sada treba moliti da se on pokaze i da ode u veci klub i bolju lige. A ukoliko se pokaze, onda bi klub u narednim transferima mogao podizati cijenu po svom ukusu, jer ce imati tu referencu da se njihov igrac pokazao. A ko se to pokazao nakon sto je otisao iz Sarajeva u posljednjih nekoliko godina (Cimirot, Duljevic relativno, ostali se vuku po kubovima svakih 6-12 mjeseci). Sto se tice Milicevica, ukoliko je Osijek se raspitao za njegov status, ne znaci da ce preci odmah. A u Osijeku su trenutno 4 stopera, kojima Bjelica itekako vjeruje.
3. Sto se tice rada kluba, u svemu su NAJBOLJI u BiH,ali sve se moze i treba unaprijediti.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 28 jan 2021, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pih,egocentrik je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:31Rođenje: 15. siječnja 1997
Dobrodošao
Zgoljo neki

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ide kolektivno bježanje u rupe i mijenjanje nickova, jer će pitanje dana biti Kad će na ovom podforumu biti ludilo, još jednom kad Emir i uprava popisaju po ovakvim bljuvotinjama i nepotrebnim nervozom i kritikovanjem. Najbolje tek slijeduje.u subotu tekma sa Domzalama. Uživati treba. Otišao ti Rahman samo. I opet nezadovoljan e **** ga onda.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 28 jan 2021, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
1 ko kucahordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
Treba trazit novog Tatara, zreo je on za transfera i da se okusa na vecem nivou, Mili isto tako, jest on dobar bez daljnjeg, volio bi da ostane ali jos vise bi volio da nadjemo/napravimo novog Mujakica(Besic?)....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Otisao ti i jos dobijes 300k €, pa sta da je otisao kao Saric, Duljevic, Benko u svoje vrijeme...Rule_hz je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:38Ma ide kolektivno bježanje u rupe i mijenjanje nickova, jer će pitanje dana biti Kad će na ovom podforumu biti ludilo, još jednom kad Emir i uprava pokušaju po ovakvim bljuvotinjama i nepotrebnim nervozom i kritikovanjem. Najbolje tek slijeduje.u subotu tekma sa Domzalama. Uživati treba. Otišao ti Rahman samo. I opet nezadovoljan e **** ga onda.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Rođenje: 15. siječnja 1997. (dob 24 godine), CazinDenchi je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:36Pih,egocentrik je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:31Rođenje: 15. siječnja 1997
Dobrodošao
Zgoljo neki![]()
Trenutačni tim: FK AS Trenčín (#7 / Napadač)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- hordasDoboj
- Kontakt:
Moze li prvo slovo imena?????Pantelija je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:40Rođenje: 15. siječnja 1997. (dob 24 godine), CazinDenchi je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:36Pih,egocentrik je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:31Rođenje: 15. siječnja 1997
Dobrodošao
Zgoljo neki![]()
Trenutačni tim: FK AS Trenčín (#7 / Napadač)
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, rimljanin90, samoFKS i 43 gosta.