Pa ja, kontam ne bi bilo lose da uvedu jos onih cika, i umjesto kafe i caja ide tocenaMiljacka je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:12Dok si gledao pregled tekme protiv Rudara?![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ja, kontam ne bi bilo lose da uvedu jos onih cika, i umjesto kafe i caja ide tocenaMiljacka je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:12Dok si gledao pregled tekme protiv Rudara?![]()
![]()
Ma jok, Oremuš je precijenjen i lik koji nema uloge na terenu, a još stranac. Joj kad se sjetim komentara, ne znam da li bih sad plakao ili se smijao koliko levatina ima.skoroalen je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:04Ako već moramo koristit tu debilanu od izraza, veći je kapitalac Oremuš nego svi oni. Sasvim korektan na DMFu, fenomenalan na desnom beku, a s tom pozicijom se mučimo od Arsenijevića i 2011. godine. Jajalo odličan al pola sezone, više je uradio za klub time što je Cimirot stasao uz njega, nego nekim direktnim učinkom na terenu. Crepulja je bio solidan, štaviše, vrlo dobar. Možda smo očekivali malo više asistencija za jednog DLPa, al dobro. Kapić, što neko reče, odigrao jednu dobru tekmu. Doduše tu jednu je i odigrao na prirodnoj poziciji, inače (opravdano) zavaljen igrom na DMFu. Kažem opravdano, jer je razlog isti kao i sad za Sušića, što je na njegovoj poziciji igrao neprikosnoveni Rahmanović.
Od Sušića tek očekujem eksploziju. Za sad smo vidjeli da je majstorčina i da ima fudbal u malom prstu, al mislim da smo svi očekivali ono silovanje protivničkih odbrana, golove s ivice kaznenog, golove iz slobodnjaka... Nadam se da ćemo nakon ovih priprema i eventualnim pomjeranjem na prirodnu poziciju AMFa to i dobit.
Ja ga na pocetku nikako nisam mirisao jer opcenito ne volim napadace onog tipa, ali mi je jos tad jedan tadasnji fudbaler Slobode (veliki navijac Sarajeva
A Tatar u kapi igra i to onoj nekakvoj velikoj mlatara po glavi kad trci,kontam wtfBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:23Al gledam naseg bega Hareta, jedini brat u kratkim rukavima.
Lik došao na mala vrata, ali je zato postao toliko drag svima da je to nenormalno. Prije svega jer je ljudina, profesionalac, pa tek onda strašan igrač. Još jedan od onih koji su došli u tišini, u koje niko nije polagao neke nade, a na kraju uradili 5x više nego neki izhajpani levati. Dugo dražeg igrača nisam imao, draži mi je i od Benke barem 3x. Kamo sreće da povreda ne ostavi velike posljedice, pa da ga barem još jednu polusezonu vidimo na terenu. Majstor!
Slazem se.fera je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:50Jedino zinedinu nije niko cestitao kad je dao gol, on se izgleda jos nije uklopio.
Sto se tice ove price oko Oremuša ja sam pisao da u veznon redu Đokanovic moze vise ponuditi i sad isto to mislim.
Na beku je dovoljno bilo pogledati utakmice kad ga nije bilo i pametnom dosta. Jos kad uzmemo u obzir da na toj poziciji godinama nismo imali normalnog igraca on bas odskace.
Generalno nisam zadovoljan strancima kod nas i to je segment gdje imamo prostora za napredak. Ako smo vec ograniceni s brojem stranaca ne treba pola njih da budu igraci za klupe kao sto je to kod nas slucaj.
Njega salo grije. Nije on kriv ostalima sto su sportski gradjeni.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:23Al gledam naseg bega Hareta, jedini brat u kratkim rukavima.
Pa to sam i napisaoIndianac je napisao/la: ↑28 jan 2021, 01:27Njega salo grije. Nije on kriv ostalima sto su sportski gradjeni.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:23Al gledam naseg bega Hareta, jedini brat u kratkim rukavima.
Pa kad bi se odbrana popravila i napadac bi bio bolji. Tako denchi kaze.
Tako i matematika kazeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2021, 02:24Pa kad bi se odbrana popravila i napadac bi bio bolji. Tako denchi kaze.