Sport i TV
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Evo ja sam koristio i na Telemach netu,a i na Telecomovom. Puno bolje naravno to izgleda na Telemachu, mada i tu zna nekad zastekati.
Zivot bi bio mnogo laksi da su ovi levati zadrzali Arenu, EON je bolji od bilo koje druge aplikacije, net im je bolji.
Zivot bi bio mnogo laksi da su ovi levati zadrzali Arenu, EON je bolji od bilo koje druge aplikacije, net im je bolji.
Kakve fajde na koliko uredjaja moze kad su ukinuli onaj obicni paket. Ne isplati se uopste.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Zar ima neko da ce placat Arenu Could 9 eura?? Ne bi im platio toliko kad ne bi nikada pogledao tekmu na Areni
Ma neće bit loše ako budeš mogao dijeliti profil s više ljudi, kao netflix.
Pa neces moci ni dijeliti kad ce biti najvjerovatnije jedan istovremeno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Druze sto bi neko placao ako moze da gleda djaba, to je uvijek tako bilo.Cak sta vise ljudi ne placaju ni IPTV kao nekada.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Hladno će zakasniti na Inter - Milan zbog retardiranog eurocupa. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobra stvar na sportklubu je ovaj vrememplov nezaboravne godine sporta, upratio sam i gledao 1968, 1974 i 1982. Jesu li još neke bile?
nema potpisa
Kanal SK 4K ubačen na Moja TV. Iako su svi bili skeptični oko ostanka SK kanala na Moja TV nakon isteka tekućeg ugovora, možda je ovo jedna od indikacija da će se suradnja ipak produžiti. BHT, iako dosta zaostaje po brzini interneta za TM, definitivno ima najbolju ponudu sportskih kanala u BiH trenutno.
Ne zaostaje puno sto se tice ponude na papiru,ali nazalost nije svima ta ponuda dostupna.Meni je top paket od 70 km 300/40 hd kanali plus hbo,ali nemamo svi optiku nazalostHare1902 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:42Kanal SK 4K ubačen na Moja TV. Iako su svi bili skeptični oko ostanka SK kanala na Moja TV nakon isteka tekućeg ugovora, možda je ovo jedna od indikacija da će se suradnja ipak produžiti. BHT, iako dosta zaostaje po brzini interneta za TM, definitivno ima najbolju ponudu sportskih kanala u BiH trenutno.
Zadnja izmjena: jasko111, dana/u 28 jan 2021, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je, uskoro svašta možemo očekivatiHare1902 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:42Kanal SK 4K ubačen na Moja TV. Iako su svi bili skeptični oko ostanka SK kanala na Moja TV nakon isteka tekućeg ugovora, možda je ovo jedna od indikacija da će se suradnja ipak produžiti. BHT, iako dosta zaostaje po brzini interneta za TM, definitivno ima najbolju ponudu sportskih kanala u BiH trenutno.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislim da ima opcija 5 eura samo Arena kanali, zasto ne ako sam vec placao 6KM Arena HD Telemachu
Don't believe the hype.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
BHT postade vodeci po pitanju sportskog sadrzaja.Da li ce TM iznenaditi svoje korisnike nekom novom ponudom sporta, ili ce zatamniti i ono sto imaju u ponudiHare1902 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:42Kanal SK 4K ubačen na Moja TV. Iako su svi bili skeptični oko ostanka SK kanala na Moja TV nakon isteka tekućeg ugovora, možda je ovo jedna od indikacija da će se suradnja ipak produžiti. BHT, iako dosta zaostaje po brzini interneta za TM, definitivno ima najbolju ponudu sportskih kanala u BiH trenutno.

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tesko da mogu iznenaditi bilo kakvim sportom kada Arena ima pravo emitovanja na ovaj dio Evrope
Don't believe the hype.
Ukinuli su taj bronze paketakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:48Mislim da ima opcija 5 eura samo Arena kanali, zasto ne ako sam vec placao 6KM Arena HD Telemachu

Što se tiče kanala, ja sam stvarno zadovoljan jer na TV primarno gledam sport i dokumentarne kanale (skoro su prebacili i Nat Geo Wild u HD, a prethodno imaju gotove sve dokumentarne kanale u HD i to u osnovnom paketu bez dodatnog plaćanja). Spominje se uvodjenje android STB-ova na Moja TV platformi tako da izgleda da su odlučili da je unaprijede (bude se iz zimskog sna). Za nadati se da će pokrivenost optikom dostići neki zadovoljavajući nivo u narednom periodu.jasko111 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:46Ne zaostaje puno sto se tice ponude na papiru,ali nazalost nije svima ta ponuda dostupna.Meni je top paket od 70 km 300/400 hd kanali plus hbo,ali nemamo svi optiku nazalostHare1902 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:42Kanal SK 4K ubačen na Moja TV. Iako su svi bili skeptični oko ostanka SK kanala na Moja TV nakon isteka tekućeg ugovora, možda je ovo jedna od indikacija da će se suradnja ipak produžiti. BHT, iako dosta zaostaje po brzini interneta za TM, definitivno ima najbolju ponudu sportskih kanala u BiH trenutno.
- feniksptica
- Kontakt:
SK 4k je l to SK HD. Na sportklub portalu u programskoj shemi uopste nema tog kanala
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- akisarajevo92
- Kontakt:
E onda nece dobiti nista od menetm01hzne je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:55Ukinuli su taj bronze paketakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:48Mislim da ima opcija 5 eura samo Arena kanali, zasto ne ako sam vec placao 6KM Arena HD Telemachu![]()

Don't believe the hype.
Ne. To je posebni kanal na kojem povremeno idu neke tekme EPL, El Clasico i F1.feniksptica je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:08SK 4k je l to SK HD. Na sportklub portalu u programskoj shemi uopste nema tog kanala