FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crepulja je sasvim korektan bio da ne kazem odlican. Samo sto su ga povrede yebale pa, da uhvati tu konstantu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jedino je Kapić bio tanak pravo, osim možda posljednje 2 tekme. Sušić još očekujem da proradi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jajalu se učinak ne može osporiti, dao je fin doprinos, ali je bio posuđen igrač i ne može se porediti uspjeh tog transfera kao npr. transfera Benke (znam da nije došao u februaru, samo ga navodim za primjer). Kapić ništa apsolutno pokazao nije, jedna solidna utakmica u polusezoni - finale kupa. Crepulja je lošija verzija Pejovića, najviše da je isti level, a bolji sigurno nije. Sušić definitivno najzvučnije ime, s tim što je daleko od opravdanja tog epiteta. To još jednom pokazuje svu besmisao izraza "kapitalac". Naši najbolji igrači su većinom bili popljuvani prilikom dolaska u klub. A opet ovi koje je Historicar naveo su igrači za Real Madrid u odnosu na one koje on i još par ljudi inače pominju ovdje.MortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2021, 22:28Jajalo je bio dobar kod nas, Sušić možda i najzvučnije pojačanje ali još treba da nam se dokaže. Kapić i Crepulja vala ništa posebno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ako već moramo koristit tu debilanu od izraza, veći je kapitalac Oremuš nego svi oni. Sasvim korektan na DMFu, fenomenalan na desnom beku, a s tom pozicijom se mučimo od Arsenijevića i 2011. godine. Jajalo odličan al pola sezone, više je uradio za klub time što je Cimirot stasao uz njega, nego nekim direktnim učinkom na terenu. Crepulja je bio solidan, štaviše, vrlo dobar. Možda smo očekivali malo više asistencija za jednog DLPa, al dobro. Kapić, što neko reče, odigrao jednu dobru tekmu. Doduše tu jednu je i odigrao na prirodnoj poziciji, inače (opravdano) zavaljen igrom na DMFu. Kažem opravdano, jer je razlog isti kao i sad za Sušića, što je na njegovoj poziciji igrao neprikosnoveni Rahmanović.
Od Sušića tek očekujem eksploziju. Za sad smo vidjeli da je majstorčina i da ima fudbal u malom prstu, al mislim da smo svi očekivali ono silovanje protivničkih odbrana, golove s ivice kaznenog, golove iz slobodnjaka... Nadam se da ćemo nakon ovih priprema i eventualnim pomjeranjem na prirodnu poziciju AMFa to i dobit.
Od Sušića tek očekujem eksploziju. Za sad smo vidjeli da je majstorčina i da ima fudbal u malom prstu, al mislim da smo svi očekivali ono silovanje protivničkih odbrana, golove s ivice kaznenog, golove iz slobodnjaka... Nadam se da ćemo nakon ovih priprema i eventualnim pomjeranjem na prirodnu poziciju AMFa to i dobit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Kapic ako je kapitalno pojacanje onda boljr klub ugasiti ...Historicar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 21:34Neke od kapitalaca zadnjih godina smo dovodili u februaru:
8. februar 2014 - Jajalo
5. februar 2018 - Crepulja
8. februar 2019 - Kapić
1. februar 2020 - Sušić
Fin gol Mustedanagica protiv Rudara.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:06Kapic ako je kapitalno pojacanje onda boljr klub ugasiti ...Historicar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 21:34Neke od kapitalaca zadnjih godina smo dovodili u februaru:
8. februar 2014 - Jajalo
5. februar 2018 - Crepulja
8. februar 2019 - Kapić
1. februar 2020 - Sušić
Zašto nije momak presico ovu ligu davnih dana, taman umjesto Radmanovića, momak strasan. Treba realan biti, ko je bolji od njega sa našim bh pasosem? Sutra bih ga potpisao da imamo kakve šanse za njegovim dovođenjem mada sumnjam da će se dovoditi sredina nam je baš u fullu, treba nam samo napadač.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Oremuš je jedan od rijetkih čije su partije srazmjerne komentarima forumaša koji su pljuštali prilikom njegovog dolaska.skoroalen je napisao/la: ↑27 jan 2021, 23:04Ako već moramo koristit tu debilanu od izraza, veći je kapitalac Oremuš nego svi oni. Sasvim korektan na DMFu, fenomenalan na desnom beku, a s tom pozicijom se mučimo od Arsenijevića i 2011. godine. Jajalo odličan al pola sezone, više je uradio za klub time što je Cimirot stasao uz njega, nego nekim direktnim učinkom na terenu. Crepulja je bio solidan, štaviše, vrlo dobar. Možda smo očekivali malo više asistencija za jednog DLPa, al dobro. Kapić, što neko reče, odigrao jednu dobru tekmu. Doduše tu jednu je i odigrao na prirodnoj poziciji, inače (opravdano) zavaljen igrom na DMFu. Kažem opravdano, jer je razlog isti kao i sad za Sušića, što je na njegovoj poziciji igrao neprikosnoveni Rahmanović.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na stranu partije Oremuša, njegova profesionalnost i odnos su za lige petice i to ga izdvaja čak i kad ga ne ide. Jedan od dražih igrača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ode da mu trazi kopiju rodnog lista, sad ce doci

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nesto imam osjecaj da ce se Handza popisat na nase komentare o njemu
Piša se on po nama čitavu sezonu družePitaristok je napisao/la: ↑28 jan 2021, 00:04Nesto imam osjecaj da ce se Handza popisat na nase komentare o njemu
Ne znam je li neko ranije pitao, ali kako nam je sponzor Bavaria, da l' bi se moglo izmajmunisati pivo na tekmama? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Dok si gledao pregled tekme protiv Rudara?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Ima nularica ce bit za dž. Sreca u nesreci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije lose, nek' mi p'janom bar zamirise

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, Bilosta, Bordo10, nedimmmm1337, plisek, Posejdon, Vanja8 i 76 gostiju.