Poštuju se epidemiološke mjere, očito.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Aha hoce hoce. Kao sto nam to PLBiH klubovi pokazivaju sa redovnim plasmanima u LS/EL.TheChief je napisao/la: ↑27 jan 2021, 15:49Projekat jacanja nacionalne lige nije nesto sto traje 2-3 godine.
Za 20 godina dijaspora je uspjela otici na jedno prvenstvo.
Ako krenemo od ovoga trenutka sa ozbiljnim radom na poboljsanju nase lige do 2040 godine cemo nadmasiti "uspjeh" dijaspore, a to je 1 prvenstvo.
Vico, Mamic, Petev i kompanija su pravi ljudi za te stvari.
Punu podrsku im treba dati.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- tikatakaboy
- Kontakt:
Jok, došao je da u 45oj godini odmah upropasti karijeru. A bježi dorate!tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:54PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:40Nisam bio za njegovo imenovanje, ali želim mu svu sreću ovog svijeta i želim da uspije. Kakav god da je trener, došao je da pošteno radi svoj posao, a dočekan je kao najgori ratni zločinac. U najmanju ruku, neukusno.
A kako znas da je dosao da posteno radi svoj posao? I to je nagadjanje jer nije tesko prodati pricu nama. Tacnije nije dosao vec ga je neko doveo. Da ga neko nije doveo mi ne bi znali ni da postoji.
S vjerom u Boga!
Hahaha, prvo pitanje na predstavljanju hoces li dati ostavku hahahha. E yebote. Dobro nam dosao, jadna ti majka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovaj nas samo moze odvesti u jos veci kanal nego prije.Menadzersko smece
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta je to Petev losiji od prethodnika? A ne sjecam se nesto da su se prethodnici ovako docekivali..
Nije ni Robi bio domaci strucnjak nego stranac.
Da mu je bilo ko bio protukandidat, a ne Barbarez, raja ne bi imala nista protiv njega.
Nije ni Robi bio domaci strucnjak nego stranac.
Da mu je bilo ko bio protukandidat, a ne Barbarez, raja ne bi imala nista protiv njega.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Znaci dok je ovaj selektor ni na Livescoru ne pratim vise Peteve Odlazi!!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Pa mi nikad nismo imali domaceg trenera. To je bio ili Jugosloven ili Hrvat. Ne znam zasto ovolika frka oko Ivayla.
potpuna podrška ivajlo
Bosanski mu je tu negdje na nivou Susica. Mozda za nijansu bolji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
E cuj Petrov selektor svasta
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- Beduin
- Kontakt:
Pa dobro, kad pogledas igrace iz nase lige u reprezentaciji i sad ti imas tu Dzeku, Sehica, Sanicanina, Gojaka, Hodzica, Duljevica, Viscu, Cimija, Hadziahmetovica, Todorovica, Danilovic, Loncar, Civic, Koljic i jos dosta njih, mozda i ponajvise od rata ako gledamo zajednicku PL. Zasto onda opet silna "svrsavanja" vecine ovdje, a i van foruma, da su buducnost reprezentacije i ponajbolji Demirovic, Prevljak, Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Hotic, Dedic i jos dosta momaka koji su opjevani na ovom forumu (imas temu o tim mladicima, zaista neki od njih veliki talenti) i iscekuje se njihov poziv u reprezentaciju, uz Pjanica, Krunica i jos tek par njih gore nabrojanih iz nase lige potekli? Bukvalno se kukalo i "plakalo" da ih necemo izgubiti, kao sto se ranije desavalo i desavat ce se.PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jan 2021, 17:13I ovo je tačno.TheChief je napisao/la: ↑27 jan 2021, 15:49Projekat jacanja nacionalne lige nije nesto sto traje 2-3 godine.
Za 20 godina dijaspora je uspjela otici na jedno prvenstvo.
Ako krenemo od ovoga trenutka sa ozbiljnim radom na poboljsanju nase lige do 2040 godine cemo nadmasiti "uspjeh" dijaspore, a to je 1 prvenstvo.
Vico, Mamic, Petev i kompanija su pravi ljudi za te stvari.
Punu podrsku im treba dati.
25 godina naš fudbal vode minderaši iz Bakija i za to vrijeme su uspjeli srozati sve što se srozati moglo. Promijenili smo 13 selektora, odigrali 12 kvalifikacionih ciklusa, a plasirali smo se samo jednom na veliko takmicenje. Jel moguće da je ama bas uvijek bilo do selektora. Ili da je ama bas uvijek bilo do sudija? Ili da je ama baš uvijek bilo do predsjednika saveza i generalnog sekretara?
Možda je zapravo bilo do **** igrača koji nikada nisu mogli izvuci rezultat. Odigrali smo sto odlučujućih utakmica/baraža i uvijek popušili. Tj ne mi, nego igrači. Nama treba jedan potpuni reset domaćeg prvenstva, omladinskih pogona i edukacionog centra koji štanca diletante od trenera. Bakijski minderaši to nisu nikad uradili, srozali su nam ligu koja mora biti motor reprezentacije, od edukacionog centra napravili su veš mašinu za pranje para i zato smo ubjedljivo najlošija Ex-Yu zemlja po pitanju trenerskih potencijala što se očituje u nestvaranju igrača, a samo trune o patriotizmu i svetinjama.
Nakon 25 godina, hajmo pokušati nešto novo, makar to novo bili Vico i Mamić. Makar za Mamić znaš da je uspješan u tom poslu, a za Vicu, ako išta, znaš da dolazi iz klupskih struktura i da je makar namakao ligi golem sponzorski ugovor.
Voditi savez je biznis. Jel to bivši igrači i legende vode engleski, njemački i spanski savez? Niko blage veze nema ko su predsjednici tamošnjih saveza jer su no name ljudi - samo su dobri menadžeri.
Na sve to dodaj koliko srba i hrvata iz nase lige ceka prvenstveno poziv iz susjednih reprezentacija pa BiH prihvate tek kad svi vozovi prodju, ili iz mladjih kategorija BiH se presaltaju komsijama, tako da nas nigdje ne bi bilo bez dijaspore bez koje ova reprezentacija ne moze nista uraditi. Ako cemo prozivati dijasporu za lose rezultate reprezentacije, pogledaj sve te godine unazad koliko su dijasporci napravili u karijeri, a koliko nasi talenti iz lige, krezuba sirotinja koje se zadovolji tek malo vecom platom od prosjecne bosanske i smatra to kao vrhunac karijere. Uporedi i koliko su jedni, a koliko drugi dali reprezentaciji igrajuci zajedno od rata na ovamo? Slobodno provjeri i razuvjeri me da mozemo bez dijaspore i ja cu javno priznati.
Mi nakon rata nismo uspjeli napraviti novog Baljica, Barbareza, Bolica, Hibica i jos neke velike igrace koji su poceli u nasoj ligi pred sami pocetak rata ili tokom rata (Konjic i jos neki su poceli nekoliko godina ranije pa ih ne brojim), nego smo vecinu njih "uvezli" (Mujdza, Spahic, Pjanic, Misimovic, Ibisevic, Salihovic, Lulic, Medunjanin i jos neki koji su najvise i dali ovoj reprezentaciji nakon rata i odlaska velikana, gore nabrojanih, ili da su napravili respektabilne karijere), a tek Dzeko je iskocio iz tog sivila, uz prosjecne Viscu ili Zukanovica i jos par njih ne velikih igraca, ali isnad ovog sivila zvanog PLNBiH.
A da se razumijemo druze, kamo srece da mi pravimo vrsne igrace, prodajemo ih i klubovi od toga zive, a reprezentacija ubire plodove u vidu rezultata, ali pored ovolike korupcije, nepotizma, pogresnog i jeftinog menadzerstva, sudijske mafije, zalosne infrastrukture, jos zalosnijih uslova treniranja i cemernih i neredovnih primanja gdje igraci mole klubove da dobiju slobodne papire i predju u drugi klub za 500KM vise pa i po cijelu da oproste nekoliko neisplacenih plata MI NEMAMO STA TRAZITI U OZBILJNOM SVIJETU FUDBALA OSLANJAJUCI SE SAMO ILI VECINOM NA NASU LIGU. Dokaz su i rezultati godinama unazad nakon penzionisanja najboljih igraca, mahom iz dijaspore.
Opet ponavljam, najveci talenti koji bi trebali biti buducnost nase reprezentacije ili okosnica tima u narednih 50+ godina su vecinom dijaspora. To nam je realnost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Siguran sam da je bolji strucnjak od prethodnika. To stvarno nije tesko.
Bajevica ne racunam. Covjek polumrtav dosao na klupu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Probisvjet
- Kontakt:
Nikada srpsko pucanstvo nije navijalo i pratilo reprezentaciju BiH nego sada. Dobro je. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Meni lično novi selektor nije sporan. Sporan je način na koji je došao. Čovjeku možda krene, možda klikne što se kaže.
Njega ostavljam neka radi svoj posao.
Bosanska ograničena rulja riga vatru direktno na selektora a najmanji je to problem. Ono gdje treba udariti je Savez, Izvršni odbor, lopovi u Skupštini itd...
Petev će kao i drugi, biti i otići ali ona bagra u nogometnom domu ostaje...
Njega ostavljam neka radi svoj posao.
Bosanska ograničena rulja riga vatru direktno na selektora a najmanji je to problem. Ono gdje treba udariti je Savez, Izvršni odbor, lopovi u Skupštini itd...
Petev će kao i drugi, biti i otići ali ona bagra u nogometnom domu ostaje...
Probisvjet je napisao/la: ↑27 jan 2021, 19:19Nikada srpsko pucanstvo nije navijalo i pratilo reprezentaciju BiH nego sada. Dobro je.![]()