Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ma preiritantne su reklame, za pola aplikacija ti ubiju volju, i ne vidim jednostavan nacin da ih se skloni. Svu razliku u cijeni u odnosu na Samsung oni naplate kroz ta sranja koja ti jedu zivce.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja uzeo prije pet dana Xiaomi f2 poco pro, kad sam radio ona pocetna podešavanja pitalo me zelim li personalizirane reklame, stisnuo ne i nijedna reklama dosad nije izasla.Mozda nekad hoce ali pet dana nista, mozda je jos rano 
Ja evo za godinu nigdje nikakve reklame, jest da ne koristim njihov browser, ali nisam ih vidio ni u ostalim njihovim aplikacijama
Note 9 pro od nedavno isto nema reklama
Nešto mi se čini previše napuhana ta priča ili sam sa dnsguardom ih sklonio, jedino to mi pada na pamet
Nešto mi se čini previše napuhana ta priča ili sam sa dnsguardom ih sklonio, jedino to mi pada na pamet
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Poco X3 za 500, ili Huawei Nova 5t za 600? Kamera mi je najveća dilema. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja ne znam, Poco F1 skoro 2 godine kod mene, jest da sam imao pauze po par sedmica/ mjesec gdje sam nosao drugi mobitel ali nijednom mi nije izasla nijedna reklama... samo Adblock instaliran, nista drugo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na kakve reklame konkretno se misli, moze li primjer? Ja imam Mi Note 10 vec pola godine i nesto sad razmisljam o tome, pa da obratim paznju ubuduce 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ni meni nikakve reklame ne iskaču, osim na onim džabnim aplikacijama koje sam sam instalirao (koje iskaču i na drugim telefonima). MI 10T
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
I meni su na Note 7 konstantno iskakale reklame, ali može se nekako isključiti.
Koje vi aplikacije koristite? Whatsapp sam koristio godinama, no nakon skandala sa FB i brukanjem, plus bugovani video pozivi prešao sam na Telegram. Naravno, tu je standarno viber, a Signal je must have.
Viber, članovi familije (stariji)
Signal (teške teme)
Telegram (teške teme)
Valjda nas Osmica ne prati
Koje vi aplikacije koristite? Whatsapp sam koristio godinama, no nakon skandala sa FB i brukanjem, plus bugovani video pozivi prešao sam na Telegram. Naravno, tu je standarno viber, a Signal je must have.
Signal (teške teme)
Telegram (teške teme)
Valjda nas Osmica ne prati
- BlueBosnian
- Kontakt:
Hm, mogu ti pokazati na PM o kakvim reklamama je riječ, ako te zanima.
Meni ne predstavljaju neki problem, al' zna biti iritantno.
Kao što @miki_92 reče, da se to riješiti ako imaš volje..
Sve u svemu, super je mob, baterija dobra, kamera isto. Ako si gejmer (garena, pubg, real racing 3) neće te iznevjeriti.
Zvuk je također okej i relativno jak..
Težina je mana, i plastika (ako ti je to bitno)..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
-
bombaysaphire
- Kontakt:
VIBER - eto što "moram" radi drugih , mrzim ga ali yebi ga tako je to kod nas , što prvo dođe to je najbolje i jedino ...Najgori za pozive .Neutral je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:01I meni su na Note 7 konstantno iskakale reklame, ali može se nekako isključiti.
Signal (teške teme)
Telegram (teške teme)
Valjda nas Osmica ne prati![]()
WHATSAPP - najviše zbog arapa i švaba , zbog prirode posla , najbolji za pozive .
TELEGRAM - zbog kolega, ima par grupa dobra zezancija pravo , i sve više raje ga koristi , najjače stikere ima , meni omiljen .
SIGNAL - zbog svakoga
BBM ENTERPRISE - tu su samo članovi porodice , privatnost mi je najbitnija i to je jedina aplikacija koju plaćam .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa postavi ovdje SS reklame da vidimo, nije tajna da saljes na pm
Koristiš li adguardov dns?
Meni evo za haman godinu nikad nijedna, čak sinoć upalio security njihov app da vidim ima li i nema
Koristiš li adguardov dns?
Meni evo za haman godinu nikad nijedna, čak sinoć upalio security njihov app da vidim ima li i nema
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Već koristim Xiaomi pa pretpostavljam da znam kakve su reklame. Ne remete mi svakodnevno korištenje, to je najbitnije.BlueBosnian je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:19Hm, mogu ti pokazati na PM o kakvim reklamama je riječ, ako te zanima.
Meni ne predstavljaju neki problem, al' zna biti iritantno.
Kao što @miki_92 reče, da se to riješiti ako imaš volje..
Sve u svemu, super je mob, baterija dobra, kamera isto. Ako si gejmer (garena, pubg, real racing 3) neće te iznevjeriti.
Zvuk je također okej i relativno jak..
Težina je mana, i plastika (ako ti je to bitno)..![]()
Kamera mi je najbitnija, ne igram igrice nikakve, ne koristim zahtjevne aplikacije. Mada, kako stvari stoje, prije će biti Huawei Nova 5t nego Poco, čisto zbog veličine telefona. Ako već ne nađem nešto treće, npr Honor 9X Pro. Razmišljam još uvijek.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ne znam sto se tice kamere, ali generalno bih Huawei preporucio svakome.
Imao P10 lite i P30 lite, sta su prezivili sa mnom treba im spomenik podici
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- BlueBosnian
- Kontakt:
I ja sam se dugo premišljao, vrtio recenzije po 10x
Satima visio na youtube, jer ti mobiteli iz srednje klase su identični (procesor, kamere, rom, ram itd..)
Nova 5T je definitivno ljepši, i kamere ne "štrče", iako maskica sve to anulira kod Poca (al' ga ujedno čini i još glomaznijim)..
Satima visio na youtube, jer ti mobiteli iz srednje klase su identični (procesor, kamere, rom, ram itd..)
Nova 5T je definitivno ljepši, i kamere ne "štrče", iako maskica sve to anulira kod Poca (al' ga ujedno čini i još glomaznijim)..
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
ma nismo mi ni pogodjeni toliko s tim, to varira od regije do regijeAzpi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:32Ja evo za godinu nigdje nikakve reklame, jest da ne koristim njihov browser, ali nisam ih vidio ni u ostalim njihovim aplikacijama
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
TELEGRAM - Zbog dilera iskljucivo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ima li ko iskustvo za Poco X3 ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pročitaj zadnje 2/3 stranice
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Koja je realna cijena za iphone 11 64gb, trazim nov X ali izgleda nema nigdje.
Dolaze li punjac i slusalice u paketu?
Dolaze li punjac i slusalice u paketu?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.