FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci danas bez minutaze Stilic, Zec, Milicevic, Eric, Bender ili Fejzic jer portali kazu razlicito, Mujic, Mehic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Je li Drina s ekipom u Međugorju?
- MocMahale444
Brkooo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:4340 minuta proslo mi amaterima ne mozemo gola dati. Standardno ono nase, cak i u prijateljsku utakmicu mi udjemo mlitavo, bez ikakvog zara i zelje. Nema prijenosa utakmice, pratim tekstualno ali ne treba mi ni prijenos kad znam sta se desava na terenu. Mi na pocetku napravili 2-3 akcije neki kao pritisak, ono kao mi napadamo, iz tog pritiska izborili par kornera, nakon toga domacin se opustio i krenuli i oni da igraju, vidjeli da nisu samo oni amateri. Nama fali igre i ideje u zavrsnoj trecini, domacin agresivan kao sto i treba da bude. U drugom poluvremenu kad oni fizicki padnu i kad im zabijemo par golova opet cemo poceti da dizemo u nebesa nase amatere..
Nemoj iznositi svoje misljenje jer ce te ovi placenici napasti kako mrzis Zelju i amara.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jarane nekad mi je smijesno s kim se igraju prijateljske i para kad imamo igramo s rupama umjesto s Rijekom da gogovorimo il nesto slicno
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
-
- Kontakt:
imas tamo na temi opcenito puno pitara, pitaj jednog smije li se pobiti
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Na ** je pisalo i da je on usao kad se mijenjalo. A evo pise i na zvanicnoj.
To znam ne mislim sad, nego opcenito kad smo igrali jaku prijateljsku?
prošle god Ljubljana, Zorya, pa prije 10 godina Dinamo, Hajduk i od tad ne pamtim
Zadnja izmjena: Chicoo, dana/u 27 jan 2021, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Nemoj ga tako savjetovati, vidi se po postovima da je impulsivan i da voli Zelju. Ima moju punu podrsku ovdje, neka tuce one koji zasluze a ne redom sve.
Ovako kad su pripreme ne mogu nikog novog da prepoznam..
Nargalić je li iz našeg pogona?
Nargalić je li iz našeg pogona?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Biti ce jos pojacanja izgleda po onome sto je rekao Amar.
@Chicoo ne obaziri se, mnogi ovdje pognu glavu kad vide pitara. Samo pametno, ne daj da te isprovociraju. Nego je li ti Omcho pokazao koji potez, on je u mladosti bio talentovan bokser?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.