Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema narod vremena radi korona ipak bhf je dijaspora, ljudi ustede odu na utakmicu prate reprezentacije svuda, dok klosar ko ti vredja, koji nije vidio dalje od federacije, a dokaz kolko vam je stalno do repke eto naseh sehera sto niste izasli, da dijaspore nema bio bi u ranku san marina.
Na osnovu čega je Petev zaslužio ovu atmosferu?mrAdislic je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:41Jbt zivot par momaka se potrudi i ode ispred saveza, izrodi ih pljuju i podsmjehuju se kao malo ih.
Koja gamad.
Niko ni za sto ne izlazi, momci pokusaju, skupe se za nesto..i onda ovi pametnjakovici te gaze kao budale izasle.
Ja apsurdistana..samo da je zgazit drugog..cak i kad se slazes s njim![]()
Veliko postovanje za ove momke![]()
Samo kad bi se jos glavne grupice klubova skupile bilo bi jacee.
Protesti su namjenjeni savezu a ne Petevu.Captain4 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:48Na osnovu čega je Petev zaslužio ovu atmosferu?mrAdislic je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:41Jbt zivot par momaka se potrudi i ode ispred saveza, izrodi ih pljuju i podsmjehuju se kao malo ih.
Koja gamad.
Niko ni za sto ne izlazi, momci pokusaju, skupe se za nesto..i onda ovi pametnjakovici te gaze kao budale izasle.
Što znači da se orgija protiv bugarskog gospodina.Goalgetter je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:49Protesti su namjenjeni savezu a ne Petevu.Captain4 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:48Na osnovu čega je Petev zaslužio ovu atmosferu?mrAdislic je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:41Jbt zivot par momaka se potrudi i ode ispred saveza, izrodi ih pljuju i podsmjehuju se kao malo ih.
Koja gamad.
Lijepo odvojite svoj savez pa nek selektora biraju samo probosanci.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:36Kakvi debili. Sad će se sve svesti samo na Peteva. Statut i entitetsko glasanje su već svi i zaboravili.BH Fanaticosi, navijačka grupa reprezentacije Bosne i Hercegovine, došla je ispred zgrade Nogometnog saveza BiH kako bi protestovala protiv odluke da se za selektora Zmajeva imenuje Ivaylo Petev.
Savez je zasluzio vec godinama, mani se Peteva.Captain4 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:48Na osnovu čega je Petev zaslužio ovu atmosferu?mrAdislic je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:41Jbt zivot par momaka se potrudi i ode ispred saveza, izrodi ih pljuju i podsmjehuju se kao malo ih.
Koja gamad.
Ma koga briga za dijasporu
Tako je hahdelinjo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 15:13Ma koga briga za dijasporu![]()
Ali i Bugar je malo bahat vidi ti,sta kaze da je bilo 10 milja pa bih i razmislio![]()
![]()
Da zasluzio je savez vec godinama sam kakve li slucajnosti nikada je nije bilo dok su "nasi" bili za kormilom. Cuj nas ne mozete kupiti, haha ne mozete kupiti ali mozete nas nahuskati nacionalisticki. Ugl. saka jada se skupila i pored milion problema u drzavi oni protestvuju za onaj najmanje bitan, za korist licnih i politickih interesa Begica i SDA.mrAdislic je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:59Savez je zasluzio vec godinama, mani se Peteva.Captain4 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:48Na osnovu čega je Petev zaslužio ovu atmosferu?mrAdislic je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:41Jbt zivot par momaka se potrudi i ode ispred saveza, izrodi ih pljuju i podsmjehuju se kao malo ih.
Koja gamad.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], Proximic i 7 gostiju.