Paz komenatra ispod texta hahahahahaha
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije vrijedno komentarisanja brate
Uz dobrog napadača meni Handzic kao igrač sa klupe nije loš, čak suprotno. Imamo mi mnogo gorih u ekipi mnogo manji doprinos dali ,al eto kad ti se navijači natovare **** si ježa u leđa.Nikog ne branim, da bude jasno.Denchi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:35Pa Handzic ce poceti, ako ostane zdrav, i da dodje taj spic novi sumnjam da ce poceti jer mislim da necemo dovesti nekog iz lige gdje se igra jos....Historicar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:20Ako nas ne napusti niko važan, mi vec imamo 10 sigurnih startera za derbi, dakle ostaje još samo pitanje tog famoznog napadača.Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo i Tatar.
Kad se sjetim zadnjeg derbija na Grbavici i one Kešoljubove katastrofe, hoce srce da me strefi. Handžić i Ahmetović u napadu, a iza njih tri fudbalska virtuoza, Mustafić, Gavrić, Milanović
Jasno je k'o dan da nam on ne moze nikad biti prva opcija, ali sto se tice rezervnog napadaca, koji ce uci u igru, tu tesko da ima boljeg u ligi. U vecini slucajeva, kad udje u igru napravi razliku. Zavrsnica mu nikad nije bila jaca strana. Ali sto se tice gradjenja, dodavanja, osjecaja za prostor tu je odlican. Pa protiv Borca je za prvi gol nosio trojicu na ledjima i asistirao, a za drugi gol propustio loptu. Protiv Krupe na Kosevu isto propustio loptu Rahmanu kod treceg gola.amypitar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Uz dobrog napadača meni Handzic kao igrač sa klupe nije loš, čak suprotno. Imamo mi mnogo gorih u ekipi mnogo manji doprinos dali ,al eto kad ti se navijači natovare **** si ježa u leđa.Nikog ne branim, da bude jasno.Denchi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:35Pa Handzic ce poceti, ako ostane zdrav, i da dodje taj spic novi sumnjam da ce poceti jer mislim da necemo dovesti nekog iz lige gdje se igra jos....Historicar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:20Ako nas ne napusti niko važan, mi vec imamo 10 sigurnih startera za derbi, dakle ostaje još samo pitanje tog famoznog napadača.Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo i Tatar.
Haj bar su popustili Hodzica više ga niko ne spominje.
Pa ufatice i njega opet cim hare sjedne na klupu...amypitar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Uz dobrog napadača meni Handzic kao igrač sa klupe nije loš, čak suprotno. Imamo mi mnogo gorih u ekipi mnogo manji doprinos dali ,al eto kad ti se navijači natovare **** si ježa u leđa.Nikog ne branim, da bude jasno.Denchi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:35Pa Handzic ce poceti, ako ostane zdrav, i da dodje taj spic novi sumnjam da ce poceti jer mislim da necemo dovesti nekog iz lige gdje se igra jos....Historicar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:20Ako nas ne napusti niko važan, mi vec imamo 10 sigurnih startera za derbi, dakle ostaje još samo pitanje tog famoznog napadača.Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo i Tatar.
Isto mislim.vedinjo98 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:54Jasno je k'o dan da nam on ne moze nikad biti prva opcija, ali sto se tice rezervnog napadaca, koji ce uci u igru, tu tesko da ima boljeg u ligi. U vecini slucajeva, kad udje u igru napravi razliku. Zavrsnica mu nikad nije bila jaca strana. Ali sto se tice gradjenja, dodavanja, osjecaja za prostor tu je odlican. Pa protiv Borca je za prvi gol nosio trojicu na ledjima i asistirao, a za drugi gol propustio loptu. Protiv Krupe na Kosevu isto propustio loptu Rahmanu kod treceg gola.amypitar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Uz dobrog napadača meni Handzic kao igrač sa klupe nije loš, čak suprotno. Imamo mi mnogo gorih u ekipi mnogo manji doprinos dali ,al eto kad ti se navijači natovare **** si ježa u leđa.Nikog ne branim, da bude jasno.
Uz Halida Šabanovića, aktuelni prvak FK Sarajevo poslat će još jednog mladog fudbalera na posudbu u ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
Kako saznajemo, riječ je o Belminu Dizdareviću, talentovanom golmanu koji je ove sezone upisao jedan nastup u Premijer ligi BiH (protiv Tuzla Cityja u novembru, 0:0).
Dosad je branio i u pet susreta mlade reprezentacije BiH, a sticajem okolnosti bio i u kadru za meč A reprezentacije protiv Italije u Ligi nacija, ali nije dobio priliku.
Kao i Šabanović, na posudbi u Mladosti bit će do kraja sezone.
A valjda nece biti rezerva dole, onda nema svrhe u posudbi.