Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Džaba se svađamo njima je njihovo najbolje,nama naše i tako u nedolged
mosa lošmi stićko tit-ula!
Svako će na kraju uzeti ono što mu najviše odgovara i šta mu priliči. Isto kao što smo mi godinama mahali brojkom članova, sada u ovom periodu vi to možete raditi. Iako su, svejedno, te brojke uvijek, nažalost, bile jadne.Miljacka je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:08Dobro rece onaj vas pr ili sta je vec na COPA90.wolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:01I ti si bukvalno rekao da ste veći brend jer nosite ime grada. Uredu. Da postavimo neke stvari onako, logički, da li je Torino veći brend od Juventusa? Da li u Londonu postoji klub koji nosi ime grada i koji je najveći brend u tom gradu? Malo ti je labilna ta teorija.Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:54
Pričali smo o tome šta je veći brend, Sarajevo ili Željezničar.
Ako sam šta slagao, slobodno.
Naravno da je tebi Željo veći, meni Sarajevo.
Isto će biti i nakon ove sezone kad vas prepishamo sa brojem titula.
Koliko imate titula? Koliko trofeja sveukupno? Da li znaš da u ovoj našoj dobrano podijeljenoj državi Željezničar u mnogo više mjesta prevazilazi lokalpatriotizam, pa se dešava da imamo jake udružnice iz mnogih gradova? Znaš li da su pripadnici cijele jedne subkulture bili štovatelji FK Željezničar?
Hoćemo li o igračima koji su iznjedrili i jedan i drugi klub? Šta misliš ko je poslao bolje ambasadore klubova u svijet, vi ili mi? Čiji igrači drže okosnicu reprezentacije poslije rata?
Možemo ići ovako u nedogled, ali je činjenica da smo tu negdje, ali da ipak određeni segmenti malo naginju na našu stranu. Osim tog što se naš klub ne zove kao i grad, tu baš imate jaku referencu.![]()
My tradition against your tradition, my history against your history, my arguments against your arguments, my philosophy against your philosophy.![]()
Ja bih samo na ovu raspravu da dodam još nešto:
SVAKA PIZDA SA BRDA MOŽE RUŠITI I ZAPALITI SARAJEVO , A SAMO GA ŽELJEZNIČAR MOŽE POBIJEDITI!

Zadnja izmjena: wolfie, dana/u 27 jan 2021, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Čuj Željkan brend

- PeakyBlinders
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
željo brend
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eh, evo i šlagera sa north podforuma sa svojim poglavicom. Vrhunac rasprave naredati tri smajlija. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- svrakino1921
- Kontakt:
Joooooooj kako cu citirati ovaj post za nesto vise od mjesec danawolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:13Svako će na kraju uzeti ono što mu najviše odgovara i šta mu priliči. Isto kao što smo mi godinama mahali brojkom članova, sada u ovom periodu vi to možete raditi. Iako su, svejedno, te brojke uvijek, nažalost, bile jadne.Miljacka je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:08Dobro rece onaj vas pr ili sta je vec na COPA90.wolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:01
I ti si bukvalno rekao da ste veći brend jer nosite ime grada. Uredu. Da postavimo neke stvari onako, logički, da li je Torino veći brend od Juventusa? Da li u Londonu postoji klub koji nosi ime grada i koji je najveći brend u tom gradu? Malo ti je labilna ta teorija.
Koliko imate titula? Koliko trofeja sveukupno? Da li znaš da u ovoj našoj dobrano podijeljenoj državi Željezničar u mnogo više mjesta prevazilazi lokalpatriotizam, pa se dešava da imamo jake udružnice iz mnogih gradova? Znaš li da su pripadnici cijele jedne subkulture bili štovatelji FK Željezničar?
Hoćemo li o igračima koji su iznjedrili i jedan i drugi klub? Šta misliš ko je poslao bolje ambasadore klubova u svijet, vi ili mi? Čiji igrači drže okosnicu reprezentacije poslije rata?
Možemo ići ovako u nedogled, ali je činjenica da smo tu negdje, ali da ipak određeni segmenti malo naginju na našu stranu. Osim tog što se naš klub ne zove kao i grad, tu baš imate jaku referencu.![]()
My tradition against your tradition, my history against your history, my arguments against your arguments, my philosophy against your philosophy.![]()
Ja bih samo na ovu raspravu da dodam još nešto:
SVAKA PIZDA SA BRDA MOŽE RUŠITI I ZAPALITI SARAJEVO , A SAMO GA ŽELJEZNIČAR MOŽE POBIJEDITI!![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Oooo kinosvra

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Torino kao grad sigurno jeste.wolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:01I ti si bukvalno rekao da ste veći brend jer nosite ime grada. Uredu. Da postavimo neke stvari onako, logički, da li je Torino veći brend od Juventusa? Da li u Londonu postoji klub koji nosi ime grada i koji je najveći brend u tom gradu? Malo ti je labilna ta teorija.Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:54
Pričali smo o tome šta je veći brend, Sarajevo ili Željezničar.
Ako sam šta slagao, slobodno.
Naravno da je tebi Željo veći, meni Sarajevo.
Isto će biti i nakon ove sezone kad vas prepishamo sa brojem titula.
Nadilazi i Juventus koji dolazi iz tog Torina.
Titula imamo koliko i vi. Još malo pa ćemo imati više.
Dobro si rekao, bili. Meni se čini da se to prilično raspalo.
Uostalom, mi sad imamo više aktivnih članova od vas.
Ozbiljno? Treba li više od toga da spomenem Papeta? Ima li većeg ambasadora?
Ok, ti ćeš sad spomenuti Džeku i to stoji, koliko god vi minimalno bili zaslužni za ono što je on danas, ne može se poreći ta veza između njega i vas.
Mada mi se čini da ste i tu zalutali. Niti izbacujete nove igrače niti se trudite da kojeg napravite. Vraćaj stare asove i guraj s njima koliko može. Šteta za nekad najbolju školu fudbala na ovim prostorima. I to ste upropastili.
Pa ja kao navijač najvećeg rivala ću se složiti da smo tu negdje. Neću se složiti da određeni segmenti naginju na vašu stranu, pogotovo ne kako se razvija situacija posljednjih godina. Ako brzo ne skontate nešto, ostavljamo vas u prašini.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Dimitrije i fudbalska sekcija!! Za kog vam je navijao đeeedo? Ikona na tavanu? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma uvijek bili i ostali mahalski klub.
Pa za vas nije niko sigurno jer ste prvi uspjeh imali 70-tih, dakle 50 godina, pola vijeka, 5 decenija nebitnosti1921boy je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:55Za koga su navijali 25,30,35,40,45 ? Pošto tad nisu postojaliwolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:39
Zato što Sarajevo kao pojam predstavlja puno više.
Grad, klub, olimpijske igre....da se razumijemo...željezničara, nk/fk lokomotiva na sve strane.
Na kraju krajeva i taj Željezničar je odakle nego iz Sarajeva.
Na kraju krajeva si i ti vjerovatno iz Sarajeva, s ponosom to i govoriš...Željezničar tu dođe sporedan, tek klub za koji navijaš.![]()
![]()
![]()
![]()
Da rezonujemo, Sarajevo je veći klub jer nosi ime grada?i onda oni veći klub
![]()
Toliki ste luzeri da vas 25 godina mladji klub prestize sa trofejima, ali to je i tradicionalno vec, jer smo i prije dosli do titule juge
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Chapman1886
- Kontakt:
Osvojili smo titulu dok jos niste ni postojali

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Shategabri
- Kontakt:
A gdje vam je?dejavu je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:25Osvojili smo titulu dok jos niste ni postojali![]()
https://www.transfermarkt.com/fk-zeljez ... erein/2573
Koševo Zapad
De ima li neko onu sliku kad su postavili, fol slave titulu od tri tekme iz 1946. a ono bili neki narodni protesti ili tako nešto!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.