napisi zasto mislis po cemu nije i ako ikako mozes argumentovano :piva:Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:51Dobar![]()
Željezničar veći brend od Sarajeva?![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ja sam SeVona, ostario za toga. Nego što te stid, mjesta odakle dolaziš ? Pozdravi Ramiza.
gorica je uvijek losu robu imala
nasa noc traje danima
Koliko puta u svojoj historiji, pardon povijesti, je naš i vaš NK Željkan uzeo tri titule u nizu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Zato što Sarajevo kao pojam predstavlja puno više.dejavu je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:17napisi zasto mislis po cemu nije i ako ikako mozes argumentovano :piva:
Grad, klub, olimpijske igre....da se razumijemo...željezničara, nk/fk lokomotiva na sve strane.
Na kraju krajeva i taj Željezničar je odakle nego iz Sarajeva.
Na kraju krajeva si i ti vjerovatno iz Sarajeva, s ponosom to i govoriš...Željezničar tu dođe sporedan, tek klub za koji navijaš.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:39Zato što Sarajevo kao pojam predstavlja puno više.
Grad, klub, olimpijske igre....da se razumijemo...željezničara, nk/fk lokomotiva na sve strane.
Na kraju krajeva si i ti vjerovatno iz Sarajeva, s ponosom to i govoriš...Željezničar tu dođe sporedan, tek klub za koji navijaš.

Da rezonujemo, Sarajevo je veći klub jer nosi ime grada?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Shategabri
- Kontakt:
Pričali smo o tome šta je veći brend, Sarajevo ili Željezničar.wolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:39Zato što Sarajevo kao pojam predstavlja puno više.
Na kraju krajeva si i ti vjerovatno iz Sarajeva, s ponosom to i govoriš...Željezničar tu dođe sporedan, tek klub za koji navijaš.![]()
![]()
![]()
![]()
Ako sam šta slagao, slobodno.
Naravno da je tebi Željo veći, meni Sarajevo.
Isto će biti i nakon ove sezone kad vas prepishamo sa brojem titula.
Koševo Zapad
Na stranu domacu ligu, gdje smo u pet deka, negdje i nekome ste vi veci rival, negdje mi.
Odigrali smo puno vise evropskih i bitnijih utakmica od vas i doveli dosta vecih klubova i svjetskih imena u grad, samim tim i njihovih navijaca, citaj turista. Daleko vise uspjeha od vas smo imali u istim takmicenjima i samim tim smo se urezali u sjecanje ljudima sirom Evrope na ovaj ili onaj nacin i tako doprinijeli da se za nase ime cuje puno vise nego vase.
Ovdje govorim o postratnom periodu, tacnije posljednjih 20ak godina.
Odigrali smo puno vise evropskih i bitnijih utakmica od vas i doveli dosta vecih klubova i svjetskih imena u grad, samim tim i njihovih navijaca, citaj turista. Daleko vise uspjeha od vas smo imali u istim takmicenjima i samim tim smo se urezali u sjecanje ljudima sirom Evrope na ovaj ili onaj nacin i tako doprinijeli da se za nase ime cuje puno vise nego vase.
Ovdje govorim o postratnom periodu, tacnije posljednjih 20ak godina.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Za koga su navijali 25,30,35,40,45 ? Pošto tad nisu postojaliwolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:39Zato što Sarajevo kao pojam predstavlja puno više.
Na kraju krajeva si i ti vjerovatno iz Sarajeva, s ponosom to i govoriš...Željezničar tu dođe sporedan, tek klub za koji navijaš.![]()
![]()
![]()
![]()

mosa lošmi stićko tit-ula!
- Shategabri
- Kontakt:
Šta, bolan?1921boy je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:55Za koga su navijali 25,30,35,40,45 ? Pošto tad nisu postojaliwolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:39
Zato što Sarajevo kao pojam predstavlja puno više.
![]()
![]()
![]()
Da rezonujemo, Sarajevo je veći klub jer nosi ime grada?i onda oni veći klub
![]()
Jesi li ti postojao '25.? '45?
Veći si klub zato što duže postojiš?

Kako onda nemate više titula

Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:57Šta, bolan?
Jesi li ti postojao '25.? '45?
Veći si klub zato što duže postojiš?![]()
Kako onda nemate više titula![]()

I ti si bukvalno rekao da ste veći brend jer nosite ime grada. Uredu. Da postavimo neke stvari onako, logički, da li je Torino veći brend od Juventusa? Da li u Londonu postoji klub koji nosi ime grada i koji je najveći brend u tom gradu? Malo ti je labilna ta teorija.Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:54
Pričali smo o tome šta je veći brend, Sarajevo ili Željezničar.
Koliko imate titula? Koliko trofeja sveukupno? Da li znaš da u ovoj našoj dobrano podijeljenoj državi Željezničar u mnogo više mjesta prevazilazi lokalpatriotizam, pa se dešava da imamo jake udružnice iz mnogih gradova? Znaš li da su pripadnici cijele jedne subkulture bili štovatelji FK Željezničar?
Hoćemo li o igračima koji su iznjedrili i jedan i drugi klub? Šta misliš ko je poslao bolje ambasadore klubova u svijet, vi ili mi? Čiji igrači drže okosnicu reprezentacije poslije rata?
Možemo ići ovako u nedogled, ali je činjenica da smo tu negdje, ali da ipak određeni segmenti malo naginju na našu stranu. Osim tog što se naš klub ne zove kao i grad, tu baš imate jaku referencu.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Onda je Sloboda, veći klub od želješčara.1921boy je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:55Za koga su navijali 25,30,35,40,45 ? Pošto tad nisu postojaliwolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:45Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:39
Zato što Sarajevo kao pojam predstavlja puno više.
![]()
![]()
![]()
Da rezonujemo, Sarajevo je veći klub jer nosi ime grada?i onda oni veći klub
![]()

Debilu tema nije Sloboda i Sarajevo već Željo i Sarajevo

mosa lošmi stićko tit-ula!
Dobro rece onaj vas pr ili sta je vec na COPA90.wolfie je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:01I ti si bukvalno rekao da ste veći brend jer nosite ime grada. Uredu. Da postavimo neke stvari onako, logički, da li je Torino veći brend od Juventusa? Da li u Londonu postoji klub koji nosi ime grada i koji je najveći brend u tom gradu? Malo ti je labilna ta teorija.Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:54
Pričali smo o tome šta je veći brend, Sarajevo ili Željezničar.
Koliko imate titula? Koliko trofeja sveukupno? Da li znaš da u ovoj našoj dobrano podijeljenoj državi Željezničar u mnogo više mjesta prevazilazi lokalpatriotizam, pa se dešava da imamo jake udružnice iz mnogih gradova? Znaš li da su pripadnici cijele jedne subkulture bili štovatelji FK Željezničar?
Hoćemo li o igračima koji su iznjedrili i jedan i drugi klub? Šta misliš ko je poslao bolje ambasadore klubova u svijet, vi ili mi? Čiji igrači drže okosnicu reprezentacije poslije rata?
Možemo ići ovako u nedogled, ali je činjenica da smo tu negdje, ali da ipak određeni segmenti malo naginju na našu stranu. Osim tog što se naš klub ne zove kao i grad, tu baš imate jaku referencu.![]()
My tradition against your tradition, my history against your history, my arguments against your arguments, my philosophy against your philosophy.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
..pa kad odes u BG, ZG, Split ili neki drugi exyu veci grad i bezveze pitas prolaznike Zeljo ili Sarajevo? Tek tad ce ti sve biti jasno, bez imalo preseravanja 
nasa noc traje danima
Eto, ljudi su 1923. godine navijali i pratili fudbalsku sekciju Vase Miskina Crnog. Ma hajte molim vas! Pa ovaj sluntica Dimitrije ih osnovao i misle da je neko to pratio tad.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.