Pisaaaaj po ovim sto pričaju protiv UNFKS HzhordasDoboj je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:18Da, član sam Bordo Prijatelja od novembra 2009. godine i jedan od osnivača udruženja, tačnije od avgusta 2009. godine, kada su nas momci iz UNFKS i HZ, koji su bili svjesniji u kakvoj se situaciji klub nalazili, okupili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
12. igrač kluba iz Titove 38b
U petak idu u Umag ili ?
Nemoj molim te brate, zar toliko uzivate u medjusobnim svadjama i prepirkama?Hztesanj je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:08Pisaaaaj po ovim sto pričaju protiv UNFKS HzhordasDoboj je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:18Da, član sam Bordo Prijatelja od novembra 2009. godine i jedan od osnivača udruženja, tačnije od avgusta 2009. godine, kada su nas momci iz UNFKS i HZ, koji su bili svjesniji u kakvoj se situaciji klub nalazili, okupili.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Hahahah lol noHztesanj je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:08Pisaaaaj po ovim sto pričaju protiv UNFKS HzhordasDoboj je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:18Da, član sam Bordo Prijatelja od novembra 2009. godine i jedan od osnivača udruženja, tačnije od avgusta 2009. godine, kada su nas momci iz UNFKS i HZ, koji su bili svjesniji u kakvoj se situaciji klub nalazili, okupili.
Kakav los spin

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ako nas ne napusti niko važan, mi vec imamo 10 sigurnih startera za derbi, dakle ostaje još samo pitanje tog famoznog napadača.Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo i Tatar.
A rahmanovicHistoricar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:20Ako nas ne napusti niko važan, mi vec imamo 10 sigurnih startera za derbi, dakle ostaje još samo pitanje tog famoznog napadača.Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo i Tatar.

NEMA NAZAD
Ja mislim da je otisao u ligu Osmanskog carstvaholyman je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:21A rahmanovicHistoricar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:20Ako nas ne napusti niko važan, mi vec imamo 10 sigurnih startera za derbi, dakle ostaje još samo pitanje tog famoznog napadača.Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo i Tatar.![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja ovo nisam postavio da bi se potaknule neke svadje, a vec sam prije navodio da nisam odobravao proteste i uzvike koji su dolazili sa matične tribine. Ovo je samo podsjetnik, jer se pisalo nedavno da UNFKS nisu imale nikakve veze sa ozdravljenjem kluba i osnivanjem BP.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nadam se da je ovo s Faninom tacno da ce nastaviti s treninzima, i na ljeto se kasno prikljucio pa mu je trebalo bas fino vremena da povrati kondiciju i formu 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
I dosli smo do zakljucka da jesu, kao sto i jesu, isto tako je bar 10 puta bila rasprava o protestima. Na ovom forumu je HZ najbolje ne spominjati jer se na racun istih iznesu takve bljuvotine da mi se nekad gadi da navijam za isti klub kao neki. Imali su dobrih stvari imali su i gresaka, bas kao i sve navijacke grupe na svijetu. Razumijem i da si napisao post koji si napisao, samo je moglo bez tog bockanja tipa "pisaj ove sto pricaju protiv UNFKS" jer ce se isti nadovezati na to tvoje i onda ode predaleko sve. Zasto se pisati i po UNFKS i po drugima koji navijaju za FKS?hordasDoboj je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:55Ja ovo nisam postavio da bi se potaknule neke svadje, a vec sam prije navodio da nisam odobravao proteste i uzvike koji su dolazili sa matične tribine. Ovo je samo podsjetnik, jer se pisalo nedavno da UNFKS nisu imale nikakve veze sa ozdravljenjem kluba i osnivanjem BP.
Pisajte se svi kolektivno na plavu ofajlu i njihovu krezubu armiju. Dec vot aj lajk it

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Lijepe vijesti u vezi Fanima
-
- Kontakt:
Niko nema nikakve informacije vezano za pojačanja , nema više ni inicijala nema ništa

- Shategabri
- Kontakt:
Onaj šupak Hadžić neće da pije kafu sa mahalašima...nema više ni Ibis pouzdanih mahalašaDobrinja12345 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:12Niko nema nikakve informacije vezano za pojačanja , nema više ni inicijala nema ništa![]()
![]()
![]()

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Fanimo će uskoro biti spreman, Osijek ne traži Miličevića

Popravio si mi danHistoricar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:17Fanimo će uskoro biti spreman, Osijek ne traži Miličevića![]()
![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Mmmmmmmm

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Lijepe vijesti napokon.
Još samo da do Umaga dodje napadač i da završimo i tu priču.
Još samo da do Umaga dodje napadač i da završimo i tu priču.
Pa Handzic ce poceti, ako ostane zdrav, i da dodje taj spic novi sumnjam da ce poceti jer mislim da necemo dovesti nekog iz lige gdje se igra jos....Historicar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:20Ako nas ne napusti niko važan, mi vec imamo 10 sigurnih startera za derbi, dakle ostaje još samo pitanje tog famoznog napadača.Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo i Tatar.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: ventilateur i 38 gostiju.