FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jan 2021, 11:21

fera je napisao/la:
27 jan 2021, 11:16
HeraklitMracni je napisao/la:
27 jan 2021, 11:06
Jahic je pricao s Nam-om oko svoje ostavke , puno je uticao Husref , jer Husref je optuzio Jahica da mu je radio iza ledja , Jahic je za mir u kuci sam odstupio , objasnio Nam-u situaciju i to je to ...
To bi imalo smisla da se desilo dok je husref bio u klubu ovako odma znas da su neki drugi razlozi u pitanju...
Nigdje veze priča :rol:..
Zar je toliko važan razlog, a razloga može biti mali milion - ima sam Jahić nešto drugo u planu, nisu zadovoljni s njim, hoće boljeg itd. Ne vjerujem..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jan 2021, 11:22

miky_hz je napisao/la:
27 jan 2021, 10:58
Skupština kluba bi trebala biti održana 3. februara, a na njoj bi trebao biti izabran nasljednik doskorašnjeg predsjednika Senada Jahića.

Prema našim saznanjima to bi trebao biti Hajrudin Kapetanović koji je posljednjih desetak godina aktivno involviran u rad kluba, a u jednom mandatu je bio i član Upravnog odbora FK Sarajevo.

Kapetanović je po zanimanju advokat koji je u godinama iza nas često vodio procese zastupajući Fudbalski klub Sarajevo.

Dodajmo da je Kapetanović predsjednik Udruženja Bordo prijatelji, a njegovu biografiju pročitajte na linku OVDJE, a službena potvrda ove informacije se

Eh sad cemo i mi sa tribine Istok da imamo poziciju u klubu,ni manje ni vise predsjednika,nema labavo :kafa: Pravi izbor,veliki Pitari i on kao i ekipa oko njega .
Što neće da otvori biografiju, klikčem na OVDJE, al neće?
Jel se još nekome dešaJe isti problem? :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jan 2021, 11:27

Zip je napisao/la:
27 jan 2021, 11:22
miky_hz je napisao/la:
Skupština kluba bi trebala biti održana 3. februara, a na njoj bi trebao biti izabran nasljednik doskorašnjeg predsjednika Senada Jahića.

Prema našim saznanjima to bi trebao biti Hajrudin Kapetanović koji je posljednjih desetak godina aktivno involviran u rad kluba, a u jednom mandatu je bio i član Upravnog odbora FK Sarajevo.

Kapetanović je po zanimanju advokat koji je u godinama iza nas često vodio procese zastupajući Fudbalski klub Sarajevo.

Dodajmo da je Kapetanović predsjednik Udruženja Bordo prijatelji, a njegovu biografiju pročitajte na linku OVDJE, a službena potvrda ove informacije se

Eh sad cemo i mi sa tribine Istok da imamo poziciju u klubu,ni manje ni vise predsjednika,nema labavo :kafa: Pravi izbor,veliki Pitari i on kao i ekipa oko njega .
Moraš se dreknuti "OVDJE"..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 27 jan 2021, 11:28

Zip je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Moraš dva puta brzo kliknuti :kafa:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2021, 11:28

Samo jace pritisni, meni odma otvori...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jan 2021, 11:29

slika

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 jan 2021, 11:30

MortemHz je napisao/la:
27 jan 2021, 10:28
SarajevoJeBordo je napisao/la:
27 jan 2021, 10:16
egocentrik je napisao/la:
27 jan 2021, 10:06

Najbolje bi bilo nekog stranca zaganjati ako bi se Hadzija mijenjao ali i to pruža prostor manipulacijama i menadzerskim igračima i mutnim radnjama.
Koliko mislim da Hadzija nije dovoljno dorastao da bude SD u klubu koji ima tendenciju iskoraka, toliko mislim da neće raditi na štetu kluba i da bas zbog toga sto mora pratiti klub koji raste da će davati svoj maksimum. Ne moze covjek biti pametan, imao je odličnih poteza ali je to pozicija za nekog uticajnog ko ima dosta poznanstava sirom svijeta. Možda je Hadzija dosegao svoj maksimum ali treba ga pustiti jos malo, možda nas sve uvjeri u suprotno. Niko od nas ne zna s cim on raspolaže i kakve je upute dobio..
Mi smo već napravili "iskorak" iako se ježim od te riječi.
Zavisi kako ko gleda na to. Recimo, meni je iskorak grupna faza i ništa više. Sada mogu reći da idemo u dobrom pravcu i da nam klub napreduje iz dana u dan i da je najbolji i najuspješniji od rata.
Dupla kruna, odbranjena titula, vjerovatno i treća zaredom, zadržavanje ekipe 3 i po godine, odlazak igrača iz kluba isključivo uz obeštećenja. Za mene je to već iskorak i stepenice koje se ne mogu preskočiti do te grupne faze. Al eto, malo mačku teleća glava. I sad nek se plasiramo u grupe ovog trećeg takmičenja, opet će ovdje neki pričati kako je to sirotinjsko i nebitno takmičenje. I opet možeš naletiti na top ekipu koja će te glat izbaciti i iz tog trećeg takmičenja. Za mene je 5 titula u nizu neka osnova nakon koje možeš reći da je realno očekivati taj iskorak u vidu grupne faze. Jer sve dok čekamo šta će se desiti u drugim državama da bi bili nosioci, nije realno očekivati grupu bilo čega. Mnogo jače ekipe se ne mogu plasirati ako krenu iz statusa nenosioca.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jan 2021, 11:30

AlfredNobel je napisao/la:
27 jan 2021, 11:27
Zip je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Moraš se dreknuti "OVDJE"..
NeJmam ti ja glasovno prepoznavanje na telefonu, rekli drugovi da će mi kupiti Samsung J5, kazu pravo dobar telefon...

@benjolos puče mi ekran :shock:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 27 jan 2021, 11:31

bordobijeli je napisao/la:
27 jan 2021, 10:46
Pisu nezvanicno portali da ce predsjednik kluba biti Kapetanović inace predsjednik bordo prijatelja.
Neki dan sam pisao da me interesuje njihov uticaj u klubu, na slikama u Ljubuškom su bili na trbinima Fedja i još četvorica iz BP.
👏👏👏👏👏👏
Bravo bravo bravo
Na pravom smo putu, idemo ove godine u te grupe aBd
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jan 2021, 11:35

Evander je napisao/la:
27 jan 2021, 11:29
slika
Odlicno :thumbup: ovo nam je kao pojacanje da smo doveli,jel smo mislili da je izgubljen za taj prvi dio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 27 jan 2021, 11:38

- Moj prvenstveni cilj je odlazak u inostranstvo, prelazak u Sarajevo koji je pominjan u medijima nije bio opcija. Teško je reći šta će donijeti naredni dan ili dva. Ima nekoliko ponuda, ali ne vrijedi o njima pisati ako od toga neće biti ništa. Kako sada stvari stoje, ako odem na pripreme u Tursku, gotovo je sigurno da ostajem u Banjaluci, naglasio je Zakarić za Glas Srpske.

Neš ti niđe, truhnut ćeš tu u banjaluci
Bordo bijeli za život cijeli!!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jan 2021, 11:39

Meni drago u vezi Evanderovog posta to sto jos neko cita novine na ovaj nacin :D :thumbup:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jan 2021, 11:41

miky_hz je napisao/la:
27 jan 2021, 11:35
Evander je napisao/la:
27 jan 2021, 11:29
slika
Odlicno :thumbup: ovo nam je kao pojacanje da smo doveli,jel smo mislili da je izgubljen za taj prvi dio.
Isti sam.Hvala Evander, baš si me obradovao, taman će se u potpunosti oporaviti do derbija koji je za mjesec dana tačno. O Zakariću više ne treba ni razmišljati.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 27 jan 2021, 11:44

Ima l' tog sažetka od jučer? Da vidim Handžarovu majstoriju. :mrgreen:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jan 2021, 11:46

Mi imamo sledeci 10 utamice sve teze od tezih, Zeljo Siroki Zrinja. Pa opet igras s najbolje plasiranim na tabeli. Ne treba se puno zajebavati oko igrackog kadra
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2021, 11:46

hazarder je napisao/la:
27 jan 2021, 11:44
Ima l' tog sažetka od jučer? Da vidim Handžarovu majstoriju. :mrgreen:
Bit će u toku dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jan 2021, 11:47

feniksptica je napisao/la:
27 jan 2021, 11:46
Mi imamo sledeci 10 utamice sve teze od tezih, Zeljo Siroki Zrinja. Pa opet igras s najbolje plasiranim na tabeli. Ne treba se puno zajebavati oko igrackog kadra
Izmedju imaš "laksu" domacu tekmu Krupa/Olimpik :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 jan 2021, 11:50

27 jan 2021, 11:46
Imaju i drugi, moraju s nama igrati. 🤣

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 jan 2021, 11:55

Samo ne izgubiti i riješen problem :salut:
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jan 2021, 12:05

27 jan 2021, 11:39
Meni drago u vezi Evanderovog posta to sto jos neko cita novine na ovaj nacin :D :thumbup:
Meni je to ritual cijeli zivot,cak sam i ja bio uslikao ovu sliku al vidim on vec nakacio prvi.Kafica,novine i lagano,sto je fazon evo ovu vijest o Fanimu nisi nigdje mogao procitati na netu,uzmes novine i imas sta vidjeti :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Dave, Posejdon, rimljanin90 i 64 gosta.