FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pisu nezvanicno portali da ce predsjednik kluba biti Kapetanović inace predsjednik bordo prijatelja.
Neki dan sam pisao da me interesuje njihov uticaj u klubu, na slikama u Ljubuškom su bili na trbinima Fedja i još četvorica iz BP.
Neki dan sam pisao da me interesuje njihov uticaj u klubu, na slikama u Ljubuškom su bili na trbinima Fedja i još četvorica iz BP.
-
- Kontakt:
Odlicno za milicevica sto ostaje,samo se nadam da ce i ugovor produziti,da ne ide na ljeto besplatno.
-
- Kontakt:
Pa ako je Osijek odustao ne znaci mozda da ce momak ostati. Tek kad potpise ugovor moci cemo odahnuti svi.
Celo ce ga pustit besplatno da ode, tusno mu MiliOficial 20 000 u dzepSanchez1987 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:47Odlicno za milicevica sto ostaje,samo se nadam da ce i ugovor produziti,da ne ide na ljeto besplatno.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- AngelDiMaria
- Kontakt:
riki kapic

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vidim toliko sposobnog SD uopste u svijetu fudbala da moze nagovoriti igraca da produzi ako on nece
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
To su ti hinjski odgovori od vas pojedinih ovdjeZoran28 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:50Celo ce ga pustit besplatno da ode, tusno mu MiliOficial 20 000 u dzepSanchez1987 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:47Odlicno za milicevica sto ostaje,samo se nadam da ce i ugovor produziti,da ne ide na ljeto besplatno.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Bolje i hinjski odgovori nego nikako ne odgovoriti ako ti ne odgovara predhodno napisanoSanchez1987 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:54To su ti hinjski odgovori od vas pojedinih ovdjeZoran28 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:50Celo ce ga pustit besplatno da ode, tusno mu MiliOficial 20 000 u dzepSanchez1987 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:47Odlicno za milicevica sto ostaje,samo se nadam da ce i ugovor produziti,da ne ide na ljeto besplatno.![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:55Bolje i hinjski odgovori nego nikako ne odgovoriti ako ti ne odgovara predhodno napisano
Odgovorio sam ti samo nisi vidio.
Skupština kluba bi trebala biti održana 3. februara, a na njoj bi trebao biti izabran nasljednik doskorašnjeg predsjednika Senada Jahića.
Prema našim saznanjima to bi trebao biti Hajrudin Kapetanović koji je posljednjih desetak godina aktivno involviran u rad kluba, a u jednom mandatu je bio i član Upravnog odbora FK Sarajevo.
Kapetanović je po zanimanju advokat koji je u godinama iza nas često vodio procese zastupajući Fudbalski klub Sarajevo.
Dodajmo da je Kapetanović predsjednik Udruženja Bordo prijatelji, a njegovu biografiju pročitajte na linku OVDJE, a službena potvrda ove informacije se
Eh sad cemo i mi sa tribine Istok da imamo poziciju u klubu,ni manje ni vise predsjednika,nema labavo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znači za sat vremena ide naslov,, Sarajevo vraća Kapića u svoje redove".

-
- Kontakt:
Jahic je pricao s Nam-om oko svoje ostavke , puno je uticao Husref , jer Husref je optuzio Jahica da mu je radio iza ledja , Jahic je za mir u kuci sam odstupio , objasnio Nam-u situaciju i to je to ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Extra.miky_hz je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:58Skupština kluba bi trebala biti održana 3. februara, a na njoj bi trebao biti izabran nasljednik doskorašnjeg predsjednika Senada Jahića.
Prema našim saznanjima to bi trebao biti Hajrudin Kapetanović koji je posljednjih desetak godina aktivno involviran u rad kluba, a u jednom mandatu je bio i član Upravnog odbora FK Sarajevo.
Kapetanović je po zanimanju advokat koji je u godinama iza nas često vodio procese zastupajući Fudbalski klub Sarajevo.
Dodajmo da je Kapetanović predsjednik Udruženja Bordo prijatelji, a njegovu biografiju pročitajte na linku OVDJE, a službena potvrda ove informacije se
Eh sad cemo i mi sa tribine Istok da imamo poziciju u klubu,ni manje ni vise predsjednika,nema labavoPravi izbor,veliki Pitari i on kao i ekipa oko njega .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta je sve covjek uradio za klub preko pravne sluzbemiky_hz je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:58Skupština kluba bi trebala biti održana 3. februara, a na njoj bi trebao biti izabran nasljednik doskorašnjeg predsjednika Senada Jahića.
Eh sad cemo i mi sa tribine Istok da imamo poziciju u klubu,ni manje ni vise predsjednika,nema labavoPravi izbor,veliki Pitari i on kao i ekipa oko njega .

- AlfredNobel
- Kontakt:
To bi imalo smisla da se desilo dok je husref bio u klubu ovako odma znas da su neki drugi razlozi u pitanju...HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:06Jahic je pricao s Nam-om oko svoje ostavke , puno je uticao Husref , jer Husref je optuzio Jahica da mu je radio iza ledja , Jahic je za mir u kuci sam odstupio , objasnio Nam-u situaciju i to je to ...
You are someone else I am still right here
De ljudi ne pisite insajderske vise ni u sali. Ovaj portal se izyeba sa naslovima, isto ono pisi-brisi.
NEMA NAZAD
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da, član sam Bordo Prijatelja od novembra 2009. godine i jedan od osnivača udruženja, tačnije od avgusta 2009. godine, kada su nas momci iz UNFKS i HZ, koji su bili svjesniji u kakvoj se situaciji klub nalazili, okupili.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
1 i 2 su tri, znači danas će biti.

- Osttribine
- Kontakt:
Ma Hajro pravi izbor za tu poziciju, pitar teski, i bitno je da je sa naseg objektivnog Istokamiky_hz je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:58Skupština kluba bi trebala biti održana 3. februara, a na njoj bi trebao biti izabran nasljednik doskorašnjeg predsjednika Senada Jahića.

Druga stvar za ove Bezjake qrce palce, na palite se na sve sto "novinari" pisu, ima igraca koji su dovedeni u kontekst naseg kluba, a ni kontaktirani uopste nisu bili kao ovaj Bezjak, pa vidite da ovde nema n od novinara, to su portalisti cije se "informacije" sastoje od toga ako sta na forumu izvuku ili eventualno rekla kazala. I ovaj razgovor sa Bjelicom je izmisljotina. Evo sad napisite ime nekog igraca i provucite diskusiju na par stranica imat cete "vijest" na portalu o tome.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, ebi46, fudbaler14, Google Adsense [Bot], keli, laznokrilo, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90, Tatamata1946, Vanja8 i 58 gostiju.