Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hvala za info
Dok ste vi svoj kupili za 5 miliona nekadašnjih dinara...ma hajte molim vasNewgeneration1921 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 07:37Koja ljepota vidjeti torpedere da im je Zeljo citav zivot opsesija. Samo pisite beskucnici dave Mandic stadion za marku![]()
Dio navijaca Fk Sarajevo, pardon FK husref, jedva cekaju pocetak utakmice.
Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.
"Mi u ovom trenutku ne tražimo odbrambenog igrača", kratak je ovaj odlični stručnjak rekao za SportSport.ba.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:28Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.
"Mi u ovom trenutku ne tražimo odbrambenog igrača", kratak je ovaj odlični stručnjak rekao za SportSport.ba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamisli pomisliti da Osijek ide u kupovinu štopera kod FKS.
Kao kad bi Madonna išla po cipele na ciglane.
Inace poceli da rasprodaju sve živo od Rahmanovica do Milicevica Kovacevica zbog krize uslijed korone nece valjda gazda da namiri minus pa rasprodajHahahahaha odbijo najbolji klub u BiH koji mu je nudio odlicne uslove da bi igrao za tim koji je na samom dnu druge turske lige?Stvarno mi nisu jasne odluke neki igraca
BordoBijeli 27.01.21. 09:43
Prvo se dogovorite, čemu ćete se smijati. Juče se smijete što odlazi, a danas što ga neće Osijek. Odlučite se jednom. Samo da vam kažem, što se tiče Sarajeva tu novinari ne mogu ni priviriti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:28Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.
"Mi u ovom trenutku ne tražimo odbrambenog igrača", kratak je ovaj odlični stručnjak rekao za SportSport.ba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao kad bi Madonna išla po cipele na ciglane.
HAha nece ti taj odgovirit, samo ce nastaviti pisati raznorazna sranja. Covjek koji 7 augusta apise da je Zeljpo najzreliji za titulu nije normalan covjek, a on je to napisaofks74 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:49Prvo se dogovorite, čemu ćete se smijati. Juče se smijete što odlazi, a danas što ga neće Osijek. Odlučite se jednom. Samo da vam kažem, što se tiče Sarajeva tu novinari ne mogu ni priviriti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:28Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao kad bi Madonna išla po cipele na ciglane.![]()
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:51Idu pripreme u Umag, Hadžija još nije doveo pišljivog free agenta da igra u napadu.
Ali forumski sendvičari će mu naći izgovore kao što su našli za ove :
1. Nakon ispadanja od Bresta :
"Brate, šta ti je, Bjelorusija jaka zemlja, shebao bi se, ukucOOOj na Guugl".
2. Nakon svake utakmice:
"Brate ne igra Emir, igrači na terenu igraju".
3. Nakon neke manje kritike :
"Brate, ništa vam ne valja, koji qrac nas poredite sa drugim klubovima"
4. Kad se Emir prozove:
" Brate, nije Emir glavni, Sabrina je glavna"
5. Kad se igrači prodaju za mizerne pare:
"Brate zadnja godina ugovora, dobro je pa smo bilo šta dobili"
6. Nema napadača:
"Brate, ja vjerujem Vinku i SS"
Hajde što si bezobrazan, već si toliko glup da nije ni teško provjeriti šta sam napisao.feniksptica je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:03HAha nece ti taj odgovirit, samo ce nastaviti pisati raznorazna sranja. Covjek koji 7 augusta apise da je Zeljpo najzreliji za titulu nije normalan covjek, a on je to napisaofks74 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:49Prvo se dogovorite, čemu ćete se smijati. Juče se smijete što odlazi, a danas što ga neće Osijek. Odlučite se jednom. Samo da vam kažem, što se tiče Sarajeva tu novinari ne mogu ni priviriti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:28
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao kad bi Madonna išla po cipele na ciglane.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.