Turska 2 liga, možda mogu dati nešto veću platu ali ovdje bi igrao evropu. Jedino ako ga to sa 31 godinom ne zanima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i Zakaric reče da nema ništa od dolaska kod nas.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ova grupa ljudi u upravi i sd rade najbolji poso ne samo u nasem klub vec u cjeloj bh, od kraja rata pa vamo.
Nadjite ijednu da ima vise uspjeha u svim segmentima..
2 titule kup osvojeno
3 ca titula u nizu na pragu a po igri kvalitetu koji smo imali u ovih 19 kola moglibi i duplu krunu
Dobro igrali u evropi protiv BETEA ispali za go gdje smo imali 6-7 standardni igraca povrijedjeni
2020 odigrali jos bolje u evropi katastrofalna greska sudije nas je kostala 300 k km minimum a mozda i grupne faze le
Kovacevic pidro djokanovic saban nihad mustafic kurdic imaju vise minutaze od bilo koje ekipe koja je ikad bila prvak a ova djeca 3 titule i 2 kupa (abd uracuno sam i ovu godinu)
Nadjite ijednu da ima vise uspjeha u svim segmentima..
2 titule kup osvojeno
3 ca titula u nizu na pragu a po igri kvalitetu koji smo imali u ovih 19 kola moglibi i duplu krunu
Dobro igrali u evropi protiv BETEA ispali za go gdje smo imali 6-7 standardni igraca povrijedjeni
2020 odigrali jos bolje u evropi katastrofalna greska sudije nas je kostala 300 k km minimum a mozda i grupne faze le
Kovacevic pidro djokanovic saban nihad mustafic kurdic imaju vise minutaze od bilo koje ekipe koja je ikad bila prvak a ova djeca 3 titule i 2 kupa (abd uracuno sam i ovu godinu)
Ma lova ga zanima. 31 godina, on će odraditi taj ugovor i oprostiti se od profesionalnog fudbala. Možda će poslije još odigrat sezonu, dvije u Sloveniji i to je to.
- egocentrik
- Kontakt:
Najbolje bi bilo nekog stranca zaganjati ako bi se Hadzija mijenjao ali i to pruža prostor manipulacijama i menadzerskim igračima i mutnim radnjama.Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 09:05Ko nam je to bio bolji od Hadžića?
Ako treba update, nek strukture kluba procjene, povuku potez.
Al realno čovjek je dosta dobrog uradio.
Neko kaže da se ugledamo na Osijek...pa taj Osijek je prodao igrače za 8 miliona eura i kupio trojicu za 2 miliona.
Gdje smo mi u toj priči? Mi još uvijek kad damo 50 k eura to je vijest. Bomba.
Dajte malo realnosti.
Koliko mislim da Hadzija nije dovoljno dorastao da bude SD u klubu koji ima tendenciju iskoraka, toliko mislim da neće raditi na štetu kluba i da bas zbog toga sto mora pratiti klub koji raste da će davati svoj maksimum. Ne moze covjek biti pametan, imao je odličnih poteza ali je to pozicija za nekog uticajnog ko ima dosta poznanstava sirom svijeta. Možda je Hadzija dosegao svoj maksimum ali treba ga pustiti jos malo, možda nas sve uvjeri u suprotno. Niko od nas ne zna s cim on raspolaže i kakve je upute dobio..
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U pravilima korištenja ovog foruma treba zabraniti izraze "iskorak" i "kapitalac" i banovati odmah.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mi smo već napravili "iskorak" iako se ježim od te riječi.egocentrik je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:06Najbolje bi bilo nekog stranca zaganjati ako bi se Hadzija mijenjao ali i to pruža prostor manipulacijama i menadzerskim igračima i mutnim radnjama.Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 09:05Ko nam je to bio bolji od Hadžića?
Neko kaže da se ugledamo na Osijek...pa taj Osijek je prodao igrače za 8 miliona eura i kupio trojicu za 2 miliona.
Dajte malo realnosti.
Koliko mislim da Hadzija nije dovoljno dorastao da bude SD u klubu koji ima tendenciju iskoraka, toliko mislim da neće raditi na štetu kluba i da bas zbog toga sto mora pratiti klub koji raste da će davati svoj maksimum. Ne moze covjek biti pametan, imao je odličnih poteza ali je to pozicija za nekog uticajnog ko ima dosta poznanstava sirom svijeta. Možda je Hadzija dosegao svoj maksimum ali treba ga pustiti jos malo, možda nas sve uvjeri u suprotno. Niko od nas ne zna s cim on raspolaže i kakve je upute dobio..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa može l' ljepša vijest na ovu srijedu ušljivu nego da mi Mili ostaje u svetinji 

Mili nece u Osijek, ponavljam, Mili nece u Osijek :roDZer:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Imam osjecaj da dolazi pojacanje najdalje do subote
- ElCartel11
- Kontakt:
Jesam vam rekao, da se naspavate, da nas ceka lijep i uspjesan dan? Ko je najbolji insajder 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi kako ko gleda na to. Recimo, meni je iskorak grupna faza i ništa više. Sada mogu reći da idemo u dobrom pravcu i da nam klub napreduje iz dana u dan i da je najbolji i najuspješniji od rata.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:16Mi smo već napravili "iskorak" iako se ježim od te riječi.egocentrik je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:06Najbolje bi bilo nekog stranca zaganjati ako bi se Hadzija mijenjao ali i to pruža prostor manipulacijama i menadzerskim igračima i mutnim radnjama.Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2021, 09:05Ko nam je to bio bolji od Hadžića?
Dajte malo realnosti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
...spavaj mirno do narednog naslova

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Pojma ti nemaš drug.Feridaga je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:49Ja garantujem da Bjelica i Osijek na naseg igraca ako i gledaju i raspituju se to je samo kao 4 opcija na stoperu tako da ne vjerujte na svaku sto se napiše. Mislim da ako se ne riješi to pitanje ugovora, napadača itd do odlaska u Umag moje skromno mišljenje je da moramo jos pure jesti da napravino toliko zeljeni iskorak van okvira ove nase lige.
Novinari od silnih informacija, pogode možda 10%
Bombastični ponedjeljak, famozni utorak, obecavajuca srijeda... Koga danas nećemo potpisati ? 

Zadnja izmjena: Haver !, dana/u 27 jan 2021, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj tako govoriti kolegi forumasu. Nije uredu. Svako ima pravo na svoje misljenjeFeridaga je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:33Pojma ti nemaš drug.Feridaga je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:49Ja garantujem da Bjelica i Osijek na naseg igraca ako i gledaju i raspituju se to je samo kao 4 opcija na stoperu tako da ne vjerujte na svaku sto se napiše. Mislim da ako se ne riješi to pitanje ugovora, napadača itd do odlaska u Umag moje skromno mišljenje je da moramo jos pure jesti da napravino toliko zeljeni iskorak van okvira ove nase lige.

Sad sam mu izvinjenje uputio u pp.Zip je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:41Nemoj tako govoriti kolegi forumasu. Nije uredu. Svako ima pravo na svoje misljenjeFeridaga je napisao/la: ↑27 jan 2021, 10:33Pojma ti nemaš drug.Feridaga je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:49Ja garantujem da Bjelica i Osijek na naseg igraca ako i gledaju i raspituju se to je samo kao 4 opcija na stoperu tako da ne vjerujte na svaku sto se napiše. Mislim da ako se ne riješi to pitanje ugovora, napadača itd do odlaska u Umag moje skromno mišljenje je da moramo jos pure jesti da napravino toliko zeljeni iskorak van okvira ove nase lige.![]()