Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Presmijesan penal. Ovo se ni Milanu ne bi sviralo u Seriji A.
-
- Kontakt:
Ko je ovdje vidio kontakt svaka cast
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ko?? Sudija??

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ovo se ne bi nikome sviralo,evo povrijdio se sudija,da Bog da se na duzi period povrijedio.
Unistio je Milan vcra
Unistio je Milan vcra
Evo Milan hoce svog sudiju
I ako ovaj prvi sve sudijo Milanu osim mozda prestrogog Penala
I ako ovaj prvi sve sudijo Milanu osim mozda prestrogog Penala
Zadnja izmjena: Vrebac, dana/u 26 jan 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Hajd da probam fino, Jesil ti stvarno vidio kontakt?adointer10 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:19joj jeste objektivni, strasno...cuj nije penal... hajd ne provaljujte se, ionako ih inter pojede, Milan smijesno izgleda na terenu
Il Club più titolato al mondo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Gov na prava, a prednjaci Barela. Prvo smijesan crveni, a onda jos smjesniji penal.
Iako sam za ispadanje iz kupa bio jos protiv Torina, bitnije mi je prvenstvo trenutno, ali na ovaj nacin gurati Inter je bas jadno.
Iako sam za ispadanje iz kupa bio jos protiv Torina, bitnije mi je prvenstvo trenutno, ali na ovaj nacin gurati Inter je bas jadno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobar

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Idi u penziju ubleho sudijska
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma kakav penal? Barella već sam pao, odnosno bio u padu jer se okliznuo.
Pojede ih Inter sa igračem više i u punom sastavu. Koliko ih pojede prije će u produžetke nego što će dobiti u 90 minuta.
Pa ovakav penal se ne bi ni Milanu svirao ove sezone.
Pojede ih Inter sa igračem više i u punom sastavu. Koliko ih pojede prije će u produžetke nego što će dobiti u 90 minuta.
Pa ovakav penal se ne bi ni Milanu svirao ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hahahahahaha utakmice, daj jos produzetke 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Čak i da je bio minimalni, nije dovoljno za penal. Barella je već bio u padu ili ti dajvao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- TheTruth34
- Kontakt:
Čovjek trebao dati crveni Zlatanu u prvom, crveni Rebiću, čist penal ne svira, nego mora da gleda VAR, kakva obrnuta psihologija, frajer samo što nije obukao dres Milana a milanezi kukaju na sudjenje..
Da je bio Chiesa pricalo bi se o simulatoru najvecem.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Hajd da i tebe pitam, Jesil ti stvarno vidio kontakt kod penala?TheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:23Čovjek trebao dati crveni Zlatanu u prvom, crveni Rebiću, čist penal ne svira, nego mora da gleda VAR, kakva obrnuta psihologija, frajer samo što nije obukao dres Milana a milanezi kukaju na sudjenje..
Il Club più titolato al mondo!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bogati romanjoli ne provaljuj se citavu vecer..1 sut imaju u 80 minuta, drugo poluvrijeme jos centra nisu presli, ti neke ironicne komentare bacas
Ibra sa ledja, crncuga je pokupio Barellu sve čisto... To sto ste navikli da se samo vama sviraju ovakvi penali je drugo...
- TheTruth34
- Kontakt:
Kontakt svi na stadionu vidjeli osim sudija.. Ljudi za 80 minuta dva puta centar prešli..muxa je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:24Hajd da i tebe pitam, Jesil ti stvarno vidio kontakt kod penala?TheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:23Čovjek trebao dati crveni Zlatanu u prvom, crveni Rebiću, čist penal ne svira, nego mora da gleda VAR, kakva obrnuta psihologija, frajer samo što nije obukao dres Milana a milanezi kukaju na sudjenje..
Crnjo navalio na čitavu ekipu da se bije, ali Zlatan zaslužuje crveni.TheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:23Čovjek trebao dati crveni Zlatanu u prvom, crveni Rebiću, čist penal ne svira, nego mora da gleda VAR, kakva obrnuta psihologija, frajer samo što nije obukao dres Milana a milanezi kukaju na sudjenje..

Ali eto, kakav klub takvi navijači.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.