Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Al Lukaku je stvarno miran igrac , mora da je ova konjusina bas ga uvrijedila.

- JohnCleese
- Kontakt:
Jos nismo riješili sta je Materazzi dobacio Zinedinu, a vec nova sapunica pocela
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maa đe će Lukaku sa Ibrom se potući, Rom je mlađi i jak ko konj, ali šta mu to vrijedi kad je Zlatan u poređenju sa njim istrenirani fajter
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Ma pretjeruje se, dobri stari beef na derbiju. Valjda mu je i da je magare i mamu mu spominjao, ne podrzavam, ali suspenzije ili nesto, potpuno nepotrebno
Neka se malo zakuhalo, to se tražilo. Previše soft derbi. 
Lukaku se bezveze upalio još kod onog faula, prije nego što se Ibra uključio sa provokacijama. Ovaj ga je iskusno dočekao na volej i samo još više potpalio.

Lukaku se bezveze upalio još kod onog faula, prije nego što se Ibra uključio sa provokacijama. Ovaj ga je iskusno dočekao na volej i samo još više potpalio.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nikad nećemo saznati tako da idemo onom čiji blavor je veći.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- nextterrain
- Kontakt:
I valjda je onda Lukaku psovao njega i njegovu zenu nazivajuci je ku*vom.
Ajde malo se pofajtali, car derbija. Svi su postali previse osjetljivi
Ajde malo se pofajtali, car derbija. Svi su postali previse osjetljivi
Mislim da je Romanjoli zasluzio zuti za onaj start, prvo je faul napravio i sudija nije svirao nista, a zatim nakon sto se lukaku oslobodio lopte, dodatno ga udario bez lopte.
Mislim po meni je mogao dobiti zuti ali eto onda su se upalili bezveze i prepirali se.
Conte kad god ubaci Kolarova ovaj pizdariju napravi, ne moze covjek prirodan blok napraviti.
Mislim da je ruka cak bila kod Sanchezovog udarca glavom, lopta je okrznula po kuku igraca milana i od ruku se odbila. Ja iskreno nisam vidio to iz pravog kadra.
Mislim po meni je mogao dobiti zuti ali eto onda su se upalili bezveze i prepirali se.
Conte kad god ubaci Kolarova ovaj pizdariju napravi, ne moze covjek prirodan blok napraviti.
Mislim da je ruka cak bila kod Sanchezovog udarca glavom, lopta je okrznula po kuku igraca milana i od ruku se odbila. Ja iskreno nisam vidio to iz pravog kadra.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eto Zlatan je sebi obezbjedio jedno 3-5 utakmica suspenzije ako se dokaže da je psovao, a jeste sigurno.
A Lukaku ako je psovao, on će se izvući jer je crn pa da ne bude rasizam u Italiji.
A Lukaku ako je psovao, on će se izvući jer je crn pa da ne bude rasizam u Italiji.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- LlullSergio
- Kontakt:
Čuj suspenzija, a žalite se na soft igrače.
Neka ba malo i ovoga, samo još fali publika da sve gori.
Kakve 3-5 utakmica. Pa kad bi se to kaznjavalo ne bi pola lige igralo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:48Eto Zlatan je sebi obezbjedio jedno 3-5 utakmica suspenzije ako se dokaže da je psovao, a jeste sigurno.
A Lukaku ako je psovao, on će se izvući jer je crn pa da ne bude rasizam u Italiji.![]()

- TheTruth34
- Kontakt:
Nosonja samo na riječima jak, ubio bi ga Big Rom... Ali fascinantno je da je svirao odmah kraj prvog i da su obojica po žuti dobili, kao eto isto krivi.... Ne gine nosonji fina suzpenzija za ovo..
- nextterrain
- Kontakt:
Sto nece Lukaku dobiti suspenziju jer se culo da mu je psovao ženu?TheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:51Nosonja samo na riječima jak, ubio bi ga Big Rom... Ali fascinantno je da je svirao odmah kraj prvog i da su obojica po žuti dobili, kao eto isto krivi.... Ne gine nosonji fina suzpenzija za ovo..
Ili ce to proci pod prizmom rasizma sto mu je Ibra govorio?

Ma nije problem biti tvrd, ali budi u okvirima dizvoljenog i to svi vole. Ove uvrede i psovanje protivnickim igracima je jednostavno bez klase. Nema tu dobrog starog trasha, ovo je vise zatvorsko ponasanje.LlullSergio je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:49Čuj suspenzija, a žalite se na soft igrače.