Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ode rahman, ode tatar, ode mili... sve je na prodaju osim stadiona,njega torpederi nemaju
Ma šta vas briga vi cete biti prvaci.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:09Ode rahman, ode tatar, ode mili... sve je na prodaju osim stadiona,njega torpederi nemaju
Odakle izviru ovi novi štrumfovi. Kako im preCjednik dođe, ima ih ko' kineza.
Mi smo bar prodali a vi sve dali derpašu džabe i da, opet cemo biti šampioni a vi možda doprvaciNewgeneration1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:09Ode rahman, ode tatar, ode mili... sve je na prodaju osim stadiona,njega torpederi nemaju
... obraza i zicegu. To su nase komsinice imale pa prodale. Sad prodaju stadion

Ode pomoćni, ode obraz, ode šupčić, odoše ideali, odoše titule, odoše pare, a stani vi toga nemateNewgeneration1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:09Ode rahman, ode tatar, ode mili... sve je na prodaju osim stadiona,njega torpederi nemaju
Neka te, dje cesStroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:31ode šupčićNewgeneration1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:09Ode rahman, ode tatar, ode mili... sve je na prodaju osim stadiona,njega torpederi nemaju
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Jedinu ponudu dobili za Lutvu. Od novog clana sam x brus li-a
...sve je na prodaju. Osim
“Naravno da ću biti veoma profesionalan. Vi već znate da sam ja Banjalučanin i da sam odrastao uz Borac, tako da, što se tiče navijačkog dijela, ja sam sa ocem i djedom od treće godine imao sezonsku kartu i čak putovao sa timom. Što se tiče Želje, u ovom trenutku mi je samo bitno da na neki način unaprijedimo bh. fudbal i kompletan bh. sport. Sada sam u Željezničaru i ambicija mi je da napravim uspješnu priču”, izjavio je Cerić u programu N1 televizije
Vicin pušikurac

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra u 14h na stadionu Rodjeni(da li na glavnom terenu ili pomocnom zavisi od vremenskih uslova) prijateljska utakmica Velez-Tuzla City live na Velez TV(youtube kanal) a mozda i na City TV ,eto koga zanima da napokon vidi malo domaceg fudbala, bujrum.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ode SarajevoNewgeneration1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:09Ode rahman, ode tatar, ode mili... sve je na prodaju osim stadiona,njega torpederi nemaju

ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Koja ljepota vidjeti torpedere da im je Zeljo citav zivot opsesija. Samo pisite beskucnici dave Mandic stadion za marku 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.