Pa da, teško meni može šta promaći

A i dodatni razlog što nisam htio to napisati prije njegovog imenovanja za predsjednika je klima koja je tih dana vladala na forumu pa bi ispalo da namjerno nešto vadim kako bih ga diskreditovao pred skupštinu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa da, teško meni može šta promaći
Gazi on, i prošli trening na slikama je na nekog klizeći odradio
Pa ja pitam danas za pola miliona jeli istina da je obezbjeđeno a ti spiminjes isplatu plata znaci istina je tu negdjeMojaMalenkost je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:19Ja sam cuo da su isplacene tri plate drugi dan od skupstine.. Sad jel 100% istina, ne znam..
Treba prvo vidjeti koji on je na profilu,jer je podvojena licnost
I mene zanimaBeHighirly je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:59Da li ce biti live sutra negdje? I u koliko sati je tacno utakmica?
Nema ko da ga radi, nece biti prenosa prijateljskih mozda samo izvjestaji ekipe "1921".Chicoo je napisao/la: ↑26 jan 2021, 19:03I mene zanimaBeHighirly je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:59Da li ce biti live sutra negdje? I u koliko sati je tacno utakmica?
Nisu isplaćene plate. Igrači se smiju na informaciju da jesu. A jeste rečeno poslije skupštine da su isplaćene.SSR je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:27Pa ja pitam danas za pola miliona jeli istina da je obezbjeđeno a ti spiminjes isplatu plata znaci istina je tu negdjeMojaMalenkost je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:19Ja sam cuo da su isplacene tri plate drugi dan od skupstine.. Sad jel 100% istina, ne znam..
Ako je tačno predsjedniku skidam kapu treci dan kako je na celu kluba a vec je nasao pola miliona za isplatu potrazivanja
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 31 gost.