Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Baš se na oko vidi da ce biti strašan u poređenju s NBA ovo je pickin dim.
Kad sam ga vidio kako se rasteze i zagrijava na pocetku, reko igra minimalno 10min.
Larkin ubica.
Larkin ubica.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma Micic je strasan igrac za ovaj nivo, to samo budala ne vidi. O Larkinu nema potrebe ni trositi rijeci.
Iskusni i kvalitetni igraci na njegovim pozicijama, bit ce vrlo tesko 'ukrasti' im koju minutu u EL. Vjerujem da ga ni u turskom prvenstvu nece biti u rosteru kada bude zavrsnica.
Iskusni i kvalitetni igraci na njegovim pozicijama, bit ce vrlo tesko 'ukrasti' im koju minutu u EL. Vjerujem da ga ni u turskom prvenstvu nece biti u rosteru kada bude zavrsnica.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vi odma panicite, polako, dobijat će sve više i više prilika. Eto neka su Micic i Larkin nedodirljivi, ali ovi ostali nisu uopšte nedodirljivi i itekako će Musa ovdje vidjeti minuta.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
On je ovdje 11 igrac.
Od ukupnih 120 minuta na pozicijama 1-2-3 u normalnim okolnostima minutaza ce biti sljedeca:
Micic i Larkin zajedno oko 65
Simon oko 25
Beaubois i Anderson oko 30
I ostane 0 minuta za Musu. Dodaj jos Balbaya jer je i on ispred njega.
Katastrofa izbor kluba.
Od ukupnih 120 minuta na pozicijama 1-2-3 u normalnim okolnostima minutaza ce biti sljedeca:
Micic i Larkin zajedno oko 65
Simon oko 25
Beaubois i Anderson oko 30
I ostane 0 minuta za Musu. Dodaj jos Balbaya jer je i on ispred njega.
Katastrofa izbor kluba.
Na osnovu čega možes pretpostaviti da ce vidjeti vise minuta? Na osnovu kadetske karijere ?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:52Vi odma panicite, polako, dobijat će sve više i više prilika. Eto neka su Micic i Larkin nedodirljivi, ali ovi ostali nisu uopšte nedodirljivi i itekako će Musa ovdje vidjeti minuta.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma Balbay nepremostiva prepreka nema sta 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa prije ce on igrati nego Musa. A on je svakako "bonus" na mojoj listi. Onih 5 ce svakako pokriti sve minute na vanjskim pozicijama.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Micic i Larkin su ispred, ostali do sljedece sezone mogu lako biti prestignuti.
#Punoljetstvo
'ebote hljeb kad god se okrenem na tv efes pogodi tricu
Isto tako moze se pojaviti neki novi mladi igrac ili Efes moze dovesti neko veliko pojacanje. Ne pricamo sta bi moglo biti.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:01Micic i Larkin su ispred, ostali do sljedece sezone mogu lako biti prestignuti.
Trenutno je on 7 opcija na vanjskim pozicijama. To je cinjenica.
-
- Kontakt:
Mada nerealno sutra Efes u ovoj tekmi
Ma nek se igra, mlad je 

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Cuva ga za prvenstvo, nema potrebe da se ovdje trosi
-
- Kontakt:
Revijalno je, ajde uvodi Musu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj Ataman, možeš ga sad uvesti.
Lik uvodi Micića na +20.
Lik uvodi Micića na +20.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ja ono njegovo
Dao je šansu Tundžeru koji isto igra odlično ove godine domaću ligu
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Izgleda ovdje nema kao u NBA garbage time...
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, perun, ultrazonfa i 39 gostiju.