Koji medo
Plava birtija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Plava birtija
Brundo
Evo ovdje da ti odgovorim. Nema spominjanja entiteta i politike kao maloprije sto si nesto za Grobare i manji bh. entitet. Za teme grupe i navijacke te akcije ima posebna tema na ovom forumu. Nema potrebe da se maloprije imenuju osobe sa nekog storija, a nisu oznacene. Ne bi ovaj forum bio anoniman da to nije bitno. Brzo ces ban pokupiti od admina. Bolje malo primiri.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa dbr u pravu si za entitet i ta imena, al fkt vidjet ces sam krpice ce biti spremne za rodjendan kluba, a imena sam spominjao zato sto kad je objavio sliku osim Hirosa koji je objavio story vidi se ime profila navijača, da je sakrio ime ne bih sigurno pominjaoLjoZee je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:26Evo ovdje da ti odgovorim. Nema spominjanja entiteta i politike kao maloprije sto si nesto za Grobare i manji bh. entitet. Za teme grupe i navijacke te akcije ima posebna tema na ovom forumu. Nema potrebe da se maloprije imenuju osobe sa nekog storija, a nisu oznacene. Ne bi ovaj forum bio anoniman da to nije bitno. Brzo ces ban pokupiti od admina. Bolje malo primiri.![]()
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Previse novih nickova u istom danu, sumnjivo. Mozda su trebali ranije biti odobreni, pred skupstinu, al zajebo ih admin.
Dobar sam, brate moj.
Kako si mi ti, ima li kamenjarki kakvih?
Kako si mi ti, ima li kamenjarki kakvih?

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

evo tebra dns slobodan dan imao pa raspakujem stvari sto sam ih za poklon dobio ovo i neke maxice
a kamenjarke ima jucer objavio neku sliku sa novom frizurom i bradom na insta i nakon pola sata javlja se jedna sa kojom sam bio i nije htjela vezu sa srcem lajka sliku i pise da bi mogli izaci uskoro
ima li kod tebe kakvih kamenjarki

FLEXAAAAAŠ ROBSI! 
Nema vala, malo sam se povukao poslije nove, odlučio malo da uložim u sebe vremena, ganjam neke programerske kurseve, neke poslove, muljam, vrtim se.

Nema vala, malo sam se povukao poslije nove, odlučio malo da uložim u sebe vremena, ganjam neke programerske kurseve, neke poslove, muljam, vrtim se.

i bolje ti je to tebra i ja sam totalno umanjio sve sto se tice samo ovu kamenjarku iskoristiti

koji je progranerski kurs u pitanju jel nesto na fazon it academy il nesto drugo
Pa volio bih full stack developer da postanem, mada se najviše do sad pronalazim na front end, što se tiče kursa freeCodecamp za početak da savladam, a vjerovatno nekad na proljeće upisati Udemy. Kod naših mi se, vala, i ne ide iskreno da ti kažem.
i bolje sto ne ides niti objasne niti vaze cemu sa srecom ti da da bude sa uspjehomwolfie je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:05Pa volio bih full stack developer da postanem, mada se najviše do sad pronalazim na front end, što se tiče kursa freeCodecamp za početak da savladam, a vjerovatno nekad na proljeće upisati Udemy. Kod naših mi se, vala, i ne ide iskreno da ti kažem.

- MocMahale444
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kakav IT Academy mojne to

=\_1921_/=
Chico mozes prosetati do udruzenja hz i vidjeti s njima kod koga je bubanj
Hajde Ljoze prijavi adminu ovog debila jer on sigurno nije nas navijac, to je najveci klaun foruma Imran. I brisi mu postove, nemoj ih prebacivati.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.