Austrija nas nije karala 500 godina i koristila kao pijune na braniku carstva.
Turci nisu naši prijatelji i nikada neće biti. Mnogo pametnije bi nam bilo da slijedimo put Albanaca.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Austrija nas nije karala 500 godina i koristila kao pijune na braniku carstva.
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑26 jan 2021, 15:56Ne možete tako generalizovati stvari jbt. Ti Epi pričaš o Turcima iz Austrije i Njemacke, znaš i sam da je to zadnji šljam koji je tu, vec većina njihovih nasljednika se super integriralo i sve više i više se ponašaju kao zapadni Evropljani. Otiđite u Tursku i pogledajte kakav je to zaista narod, ni slično onome što vidimo kod nas ili u Z. Evropi.
Nesto slično je sa Srbima iz RSa i Srbije, u Beogradu možeš proći kroz Knez Mihajlovu u dresu BiH bez problema. Žene zamotana nisu rijetkost i nikakvih problema nemaju, kulturna raja. Dok probaj to isto kroz Banja Luku, i vidjet ćeš razlike.
Jednostavno nije to isti narod i ne smije se generalizovati.
Jos sat vremena do tekme ostalo, zna li se da li je u sastavu?
Eto Austro-ugarska okupirala zemlje i narode zato što ih je voljela, nisu imali nikakvog drugog interesa u Bosni. Šta više to nije bila Austro-ugarska nego velika Bosna, valjda otuda mezarja Bošnjaka vojnika po Sloveniji, Ugarskoj i Austriji, branili granice Bosne.
Tačno sam opet počeo Atamanu da 'sujem.
Ma bakirove poturice odgojene na STAVU i SAFFU i sličnoj propagandi. Najbolje ignorisati dotične, još deset minuta do tekme dva bratska kluba.OldFashioned je napisao/la: ↑26 jan 2021, 16:47Jesam li dobro pročitao.
Jedan forumaš je tražio ban za vrijeđanje turskog naroda na BH forumu ?
![]()
![]()
Baboon je napisao/la: ↑26 jan 2021, 16:52Ma bakirove poturice odgojene na STAVU i SAFFU i sličnoj propagandi. Najbolje ignorisati dotične, još deset minuta do tekme dva bratska kluba.OldFashioned je napisao/la: ↑26 jan 2021, 16:47Jesam li dobro pročitao.
Jedan forumaš je tražio ban za vrijeđanje turskog naroda na BH forumu ?
![]()
![]()
![]()
Nadam se minimalno 10 minuta i 10ak poena.
Evo neki link SK1 za ove što im treba:
http://cdn.livetv382.me/webplayer2.php? ... 765583&fwm
![]()
Ili mozda koliko je Zvezda losaLlullSergio je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:17Proslosedmicni specijalci su se valjda sad uvjerili koliko je Efes dobra ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.