FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrkiMedo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrkiMedo » 26 jan 2021, 15:14

Dejan1921 je napisao/la:
26 jan 2021, 15:08
Nisam ljubitelj ovakve transparentnosti i mislim da zasjedanja upravnog odbora ne trebaju biti vijest na zvaničnoj stranici kluba, ali s obzirom da je situacija takva kakva jeste, da smo svi jako oprezni, sumnjičavi, nije loše da se ovakvim stvarima malo i probije led među navijačima. Period do iduće Skupštine na kojoj će nadam se biti usvojen novi statut i završen barem jedan strateški partner treba proći ovako transparentno.
Trenutno ovo nije lose jer ovako ce malo pribliziti ljudima sta se radi i koliko se radi, a samim tim i malo spustiti pljuvace i ostale. Poslije naravno ne treba niti treba ko znati s kim se pregovara, o cemu pricaju i ostalo

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 jan 2021, 15:15

MrkiMedo je napisao/la:
26 jan 2021, 15:14
Dejan1921 je napisao/la:
Nisam ljubitelj ovakve transparentnosti i mislim da zasjedanja upravnog odbora ne trebaju biti vijest na zvaničnoj stranici kluba, ali s obzirom da je situacija takva kakva jeste, da smo svi jako oprezni, sumnjičavi, nije loše da se ovakvim stvarima malo i probije led među navijačima. Period do iduće Skupštine na kojoj će nadam se biti usvojen novi statut i završen barem jedan strateški partner treba proći ovako transparentno.
Trenutno ovo nije lose jer ovako ce malo pribliziti ljudima sta se radi i koliko se radi, a samim tim i malo spustiti pljuvace i ostale. Poslije naravno ne treba niti treba ko znati s kim se pregovara, o cemu pricaju i ostalo
Nema veze meni je iskreno ozbiljnije ovako, neka javnost i navijači budu upoznati sa svime što se događa ! Nekako izgleda Evropski ovako kad pogledaš sa strane.

Vjerovatno ima još razloga jer su navijači skeptični u vezi Samirovog izbora pa i on igra na tu kartu da se malo približi navijačima :hmmmm:
mosa lošmi stićko tit-ula!

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 26 jan 2021, 15:15

Dejan1921 je napisao/la:
Na taj način začepljavaju usta onima koji su mjesecima prije pisali o gašenju kluba, prodaji terena i na desetine drugih laži i izmišljotina koje su iznosili i plasirali, zato puna podrska ovome jer dusmani vise nece imati materijala prije svega dusmani iz nasih redova za bilo sta

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 15:21

On je obecao da ce navijace obavjestavati i transparentno sve raditi. I sad je to naglasio tako da pratimo to da li ce ispuniti.
Apsolutno jesam za to da se objavljuje sve. Mozda bih uveo samo detaljnije informacije da dobijaju clanovi aktivni.

A transparentnost je ogroman problem bio. Imali smo situaciju sa Veselinovicem koja se rijesila u najkracem roku, ali klub nikad ni slovo nije objavio. Onda portali iskoriste pa plasiraju vijest nakon 15 dana kako im odgovara. Da si saopstenje opalio klinac bi to mogli. Takve neke stvari prosli nisu radili i nisu stekli povjerenje nikoga iskreno i realno. Nisu to bile sve lose stvari koje su radili, ali takav dojam dobijes jer su se izolovali za sve bilo dobro ili lose od javnosti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 26 jan 2021, 15:25

ni meni se iskreno ne sviđa ove objave vezano za uo. puno imamo dušmana koji mogu iskoristiti i sve učiniti da otežaju neke stvari. po meni se najbolji rad vidi kad zvanična objavi, potpisan ugovor sa tim i tim, prodao se taj i taj igrač, dosao je taj i taj. ne treba ni sve detalje u javnost slati
moSa ljoŽe

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 26 jan 2021, 15:39

lijevapolutka je napisao/la:
26 jan 2021, 15:25
ni meni se iskreno ne sviđa ove objave vezano za uo. puno imamo dušmana koji mogu iskoristiti i sve učiniti da otežaju neke stvari. po meni se najbolji rad vidi kad zvanična objavi, potpisan ugovor sa tim i tim, prodao se taj i taj igrač, dosao je taj i taj. ne treba ni sve detalje u javnost slati
Ovo je cisto bila objava da se pokaze da se pocelo raditi, jer je Badzak najavio da ce prvi radni sastanak biti vec u pon

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 jan 2021, 15:43

Evo jedan off topic vezano za PES 21 gdje ima patch (HNL,CG,SRB,BiH)
Još imaju face Štilić,Zec,Shorty
slika

slika

slika

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 jan 2021, 15:44

Mogao bi Tomic na posudbu do kraja sezone...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 15:44

braco je napisao/la:
26 jan 2021, 14:09
Štilić igra za nijansu slabiju statističku sezonu nego prošle sezone, a čovjek kad čita forume i društvene mreže rek'o bi da je propao. Istina da igra manje atraktivno ove sezone ali i dalje je game changer. Jeste li svjesni da samo u 5 utakmica koje je počeo od prve minute ove sezone nije imao gol ili asistenciju? Od tih 5 utakmica, 3 su bile u onom nizu MDK 0-1, Široki 0-1 i Krupa 0-1 gdje igra nije ni na šta ličila plus korona. Četvrta je bila protiv Širokog na Grbavici 2-3 gdje je u 65. minuti izašao zbog povrede i peta derbi.
Nije dao gol iz slobodnjaka odmah pRoPaO :mrgreen:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 26 jan 2021, 15:46

Vanadij je napisao/la:
26 jan 2021, 15:39
Ovo je cisto bila objava da se pokaze da se pocelo raditi, jer je Badzak najavio da ce prvi radni sastanak biti vec u pon
ne mislim nista loše. al puno mi informacija, da li svjesno ili nesvjesno, dajemo u javnost. evo npr. kod 5etara samo se napiše održana skupština, izabran taj i taj i ni riječi više.
moSa ljoŽe

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 26 jan 2021, 15:47

LjoZee je napisao/la:
26 jan 2021, 15:44
braco je napisao/la:
26 jan 2021, 14:09
Štilić igra za nijansu slabiju statističku sezonu nego prošle sezone, a čovjek kad čita forume i društvene mreže rek'o bi da je propao. Istina da igra manje atraktivno ove sezone ali i dalje je game changer. Jeste li svjesni da samo u 5 utakmica koje je počeo od prve minute ove sezone nije imao gol ili asistenciju? Od tih 5 utakmica, 3 su bile u onom nizu MDK 0-1, Široki 0-1 i Krupa 0-1 gdje igra nije ni na šta ličila plus korona. Četvrta je bila protiv Širokog na Grbavici 2-3 gdje je u 65. minuti izašao zbog povrede i peta derbi.
Nije dao gol iz slobodnjaka odmah pRoPaO :mrgreen:
Statisticki je dobar, dobre su mu brojke, ali moramo priznati da je dosta losiji u odnosu na proslu sezonu. Puno manje trci, puno manje trazi lopte i ostalo, ali sigurno ima i do ozljede. Lako je meni za njega, da je nama kako Ermina uhavizati, Kosorica, Veselog, Lendrica ...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 15:49

26 jan 2021, 15:46
ne mislim nista loše. al puno mi informacija, da li svjesno ili nesvjesno, dajemo u javnost. evo npr. kod 5etara samo se napiše održana skupština, izabran taj i taj i ni riječi više.
Ne mozes bas te Skupstine porediti i to jer oni imaju nekog ko daje pare i igra se kako on kaze. Stavlja, smjenjuje kako zeli jer daje pare ili daju ne znam sad kako je to uredjeno detaljno. Kod nas je skroz drugi oblik i nacin rada.

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 26 jan 2021, 15:50

Vanadij je napisao/la:
26 jan 2021, 15:39
Pitari imaju jednog covjeka koji je vlasnik kluba i nikome se ne mora pravdati, kod nas je ovo zasnovano kao da Ceric bude spona izmedju kluba i eventualnih ulagaca, dakle imamo dvije strane, vidjet cemo sta ce novi statut donijeti

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 26 jan 2021, 15:51

I kod njih je puno manje domaćih izdajnika.
Željezničar za život cijeli!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 26 jan 2021, 15:51

LjoZee je napisao/la:
26 jan 2021, 15:49
Ne mozes bas te Skupstine porediti i to jer oni imaju nekog ko daje pare i igra se kako on kaze. Stavlja, smjenjuje kako zeli jer daje pare ili daju ne znam sad kako je to uredjeno detaljno. Kod nas je skroz drugi oblik i nacin rada.
ma LjoZee uzmi i druge klubove isto sve. pa samo smo mi prihod od prodatih ulaznica javno prikazivali. svako ima pravo na mišljenje, al po meni treba to svesti na najmanju moguću mjeru
moSa ljoŽe

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 26 jan 2021, 15:53

i sto kaze Sudo, mnogo puta nas je glava zabolila od nasih "navijača".
moSa ljoŽe

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 jan 2021, 15:54

1921boy je napisao/la:
26 jan 2021, 15:43
slika

slika

slika
Jel ovo PC ili PS4 verzija? i moze li se patch instalirati na PS5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 15:54

MrkiMedo je napisao/la:
26 jan 2021, 15:47
Statisticki je dobar, dobre su mu brojke, ali moramo priznati da je dosta losiji u odnosu na proslu sezonu. Puno manje trci, puno manje trazi lopte i ostalo, ali sigurno ima i do ozljede. Lako je meni za njega, da je nama kako Ermina uhavizati, Kosorica, Veselog, Lendrica ...
Dijelim misljenje da kad ga gledas to nije bas ko prosle sezone sto se osjetilo i na nasoj igri. Povreda ga je bas zaebavala, ali opet i tako igranje iznad mogucnosti donijelo mu je dobru statistiku jer je klasa za ovo ovdje. Za sada nije propustio nijedan trening sto bi trebalo znaciti da nema problema sa lozom bar za sada.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 jan 2021, 15:55

TMovac je napisao/la:
26 jan 2021, 15:54
1921boy je napisao/la:
26 jan 2021, 15:43
slika

slika

slika
Jel ovo PC ili PS4 verzija? i moze li se patch instalirati na PS5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imaju i za PC i za PS4 za PS5 ne znam !
Otvori https://balkanpesbox.com i tamo na forumu imas sve

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 26 jan 2021, 15:56

SudoHusika je napisao/la:
26 jan 2021, 15:51
I kod njih je puno manje domaćih izdajnika.
Desila se polarizacija kluba odnosno tzv navijaca dva covjeka, ali proci ce i to

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: seha77 i 39 gostiju.