NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 jan 2011, 14:56

Šta bi sa šalovima, hoćel se radit?
Dragon Town

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 03 jan 2011, 16:16

dali ima kakvih vijesti o alimanovicu prodanovic i halilovicu dali dolaze u zvijezdu
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 03 jan 2011, 16:50

iz povjerljivih informacija sam sazno da je prodanovic potpiso a halilovic je zvijezdin igrac koji je bio na posudbi u slobodi

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 03 jan 2011, 17:00

znali ko hoceli doc alimanovic?
Zadnja izmjena: zmaj gradacac, dana/u 04 jan 2011, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 03 jan 2011, 17:09

Dr.No je napisao/la:iz povjerljivih informacija sam sazno da je prodanovic potpiso a halilovic je zvijezdin igrac koji je bio na posudbi u slobodi
E ovaj je biser nad biserima. Halilović nije nikada bio Zvijezdin igrač. Ja sa Prodanovićem razgovarao i on kaže da nije tačno da je dogovorio dolazak u Zvijezdu. (A volio bi doći) ;) ;)

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 03 jan 2011, 17:13

Stokic prvi igrac koji je potpisao,upravo sjedi sa Durgutom u Wienu :D

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 03 jan 2011, 17:24

Žbljohar je napisao/la:Stokic prvi igrac koji je potpisao,upravo sjedi sa Durgutom u Wienu :D
Znas li sta piju ? hahaha : :P ;)

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 03 jan 2011, 18:29

zvijezdica je napisao/la:
Dr.No je napisao/la:iz povjerljivih informacija sam sazno da je prodanovic potpiso a halilovic je zvijezdin igrac koji je bio na posudbi u slobodi
E ovaj je biser nad biserima. Halilović nije nikada bio Zvijezdin igrač. Ja sa Prodanovićem razgovarao i on kaže da nije tačno da je dogovorio dolazak u Zvijezdu. (A volio bi doći) ;) ;)
zivi bili pa videli

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 03 jan 2011, 19:00

ja nevjerujem dok nebude pisalo na sportu a znam da je u novinamma pisalo da je slab budzet

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 jan 2011, 22:54

zmaj gradacac je napisao/la:a alimanovic zanli se dalice doc
Na čemu si ti ba, pa daj malo reguliši to pisanje pa da svi to pročitamo :D
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 04 jan 2011, 08:23

Žbljohar je napisao/la:Stokic prvi igrac koji je potpisao,upravo sjedi sa Durgutom u Wienu :D
nije potpiso jer kako znamo ceka se prvo da se vidi hoceli biti kakvih strani transfera kao sto Stokic ceka za Italiju pa ako od toga nista nebude onda ce u Zvijezdu cuo sam da je dobar igrac pa bi ga volio vidjeti u dresu Zvijezde :)

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 04 jan 2011, 15:14

zmaj_Bosne je napisao/la:
zmaj gradacac je napisao/la:a alimanovic zanli se dalice doc
Na čemu si ti ba, pa daj malo reguliši to pisanje pa da svi to pročitamo :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 05 jan 2011, 12:49

Sada već bivši fudbaler gradačačke Zvijezde, Zlatko Đorić, karijeru bi mogao nastaviti u prijedorskom Rudaru.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, pregovori Đorića i Rudara ušli su u završnu fazu i očekuje se da danas budu okončani.

Đorić je u jesenjem dijelu sezone nosio dres Zvijezde, a nastupao je i za Modriču, Borac, Laktaše i Kozaru.
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 05 jan 2011, 15:09

neka njima sad malo je.be zivce dosta je nas zajebavo ;)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 05 jan 2011, 15:58

Jedan od najboljih premijerligaških golmana, Emir Hadžiđulbić, dogovorio je saradnju sa Veležom, no još uvijek se sa sigurnošću ne može reći da će karijeru nastaviti u Mostaru jer Zvijezda i Velež nisu postigli sporazum oko njegovog transfera.

"Trenutno se odmaram u krugu porodice. Želim se dobro odmoriti prije početka priprema. Što se tiče moje budućnosti mogu vam reći da sam dogovorio saradnju sa svojim bivšim klubom Veležom, ali još uvijek nisam siguran da li ću karijeru nastaviti u Mostaru", rekao je Hadžiđulbić za SportSport.ba i dodao:

"Još uvijek me ugovor veže za Zvijezdu, tako da se Velež mora dogovoriti sa mojim klubom kako bi se transfer realizirao. Mislim da ni tu ne bi trebalo biti nekih većih problema, no još uvijek sam član Zvijezde. Ukoliko se slučajno desi da se klubovi ne dogovore javit ću se na prozivku u Gradačcu."

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 05 jan 2011, 21:09

kad krecu pripreme

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jan 2011, 21:43

Dr.No je napisao/la:kad krecu pripreme
Pripreme pocinju 10.1.2011 u ponedjeljak.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jan 2011, 23:29

Evo i Milan Muminovic napusta Borac.Kada bi samo nasi doveli ovaj dvojac iz Borca Vukelja-Muminovic i pridodali Prodanovica u odbrani ne bi nam trebao niko vise.Oslobodili smo budzet odlaskom sestorice igraca a kada bi doveli ovu trojicu taman bi poklopili njihove troskove.Sest slabijih igraca za tri odlicna.To su igraci koji igraju na nasim deficitarnim pozicijama spic,desni vezni i stoper.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 jan 2011, 23:45

Sve je to lijepo zamisljeno od tebe Zmaju ali igraci tog profila ce za puno manje para otici u Sarajevo,Zelju ili Celik i biti niko i nista, nego doci u Zvijezdu za dobre pare i znas vec kakav respekt imati u gradu.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 jan 2011, 00:19

zvjezdas je napisao/la:Sve je to lijepo zamisljeno od tebe Zmaju ali igraci tog profila ce za puno manje para otici u Sarajevo,Zelju ili Celik i biti niko i nista, nego doci u Zvijezdu za dobre pare i znas vec kakav respekt imati u gradu.
Da i meni se to čini nemogućom misijom. A za neku bolju Zvijezdu potrebno je veoma dosta truda i boljeg skautinga kojeg smo imali dvije sezone prije ulazka u PL. Tada je ekipa bila vrhunska, eto pogledajte gdje ti igrači danas igraju. Mislim da se Zvijezda polako oslobađa pritiska kojeg je imala u zadnje dvije sezone, mislim da sada ono što se trenutno dešava u Zvijezdi ide na nešto što mnogi možda i ne vide. Ako je suditi po trenutnoj situaciji , vidi se da Zvijezda ima dobar igrački kadar, veoma dobru "sadašnju" infrastrukturu, to općenito mislim na travnjak i pomoćni teren. Imaju se i uslovi za razvijanje naših budućih Zmajeva, što pokazuju njihovi rezultati. sada bi nam godio još jedan relativno jak sponzor da se ovo započeto ubrza, jer mi smo nestrpljivi :)
A i ovaj tempo nije loš za ovako malu sredinu. razumljivo je da se sredstva raspodjeluju jednako na tri ekipe koje se takmiče u najvišim rangovima BiH. Pa mislim da tu prednost ima Kula Gradačac koja ima sve uslove za borbu za prvaka, dok je Zvijezda trenutno možda u drugom planu. Hmmm, zamislite kada bi se evo npr. Zvijezda "žrtvovala" za uspjeh Kule :) . Mislite da ne bi uspjeli biti bolji od Jedinstva. Ili kada bi bilo obrnuto kada bi Zvijezda imala "dodatna" sredstva koja idu na ostale dvije ekipe koje se takmiče u prvoj ligi BiH. Suvišno je i o tome raspravljati sa ostalim klubovima kao što su Slavija, pa sada i Sarajevo, Velež, Drinakoji su u zaostatku isplata prema svojim igračima, dok mi to fino guramo na tri strane bez problema :D
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.