Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Danilo mi je fenomen, ne zbog igara i nove pozicije, to smo svi uveliko elaborirali, nego zbog neceg drugog. Lik djeluje staticno, u nekim momentima cak i tromo, onda odjednom u odredjenim situacijama s loptom u nogama eksplodira, pruzi onaj korak i niko ga ne moze stici. Imam osjecaj da on bez obzira na sve postignuto, nije imao karijeru u poredjenju s fizickim i tehnickim predispozicijama kakve ima. Dosta je tu naravno i do povreda, ali ima ocigledno i neke barijere u glavi zbog kojih se nije bas realizovao do sad koliko je mogao. Ali sve u svemu, moze se pricati o jos jednom masterpiece-u Paraticija. Danilo je trenutno daleko bolji igrac od Cancela, bez obzira na to sto trenutno igraju jako razlicite pozicije.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ima li kakvih novosti za Alex Sandra? Lika nema 3 sedmice.
De ti prijavi jedan nick sad, nek odlezava mjesec, taman ce ti trebati do tadFabioParatici je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:46Vidis da je admin zbog mene uveo jednomjesecni moratorij na nove prijave na forumu. Ali ja se sinoc registrujem, moratorij istekne jutros.Padovan je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:04Moraš nastaviti više čitati a manje pisati da bi "preživio"FabioParatici je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:13Pozdrav, vec odavno citam ovaj forum, te nakon dvanaestog bana, odlucio sam se ponovno registrovati.![]()
![]()
![]()

- Juventinisimo
- Kontakt:
FabioParatici je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:48I dok nisam sehidio, da se prisjetimo da postoje oni koji ne znaju i oni koji znaju.![]()
Ma ko zna, zna, brate...dovoljan mu je nick i na sat vremena..neki pisu deceniju....i sve promase..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Flex much?
P.S.

Nakon objave Romana da se sprema transfer.
Nakon pripremne tekme s Novarom tj. prvih kontakata s loptom, 14 dana nakon potpisa.
Nakon prvog kola.
P.S.
Marseille in swap deal with Juventus involving Marley Aké
Ligue 1 side Marseille have agreed to a swap deal with Italian giants Juventus which will see 20-year-old French winger Marley Aké leave the club, according to Sky Italia.
Aké will sign a 4.5 year contract with Juventus.
In exchange, OM will be welcoming 18-year-old Italian youth international attacking midfielder Franco Tongya from the Serie A outfit.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- FabioParatici
To si pisao danima nakon forumasa BlaiseMatuidi. Plagijator i blijeda kopija.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Taj je boravio u Gelsenkirchenu i iz prve ruke imao info. Ovo je dobra rana prognoza za svima nepoznatog igrača u tom momentu. Al hejteri mi ne pamte. 

#MaxOUT
#MaxOUT
Ceka se zadnji trenutak i ako nesto bas povoljno bude,a toga nema. Nek amer i bentacur nastave ovako, ja nemam zime. UEFA postaje pomalo neozbiljna, Barcelona preko milijarde u minusu, duguju na sve strane i gleda im se kroz prste, a tako je valjda sa velikim.
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovaj mali sto je dosao iz Marseja ima istog menadzera kao Mckinnie. Ista agencija zastupa i Aouara 

GDS: Buffon, Demiral, De Ligt, Dragusin, Di Pardo, McKennie, Ramsey, Rabiot, Bernardeschi/Frabotta, Morata, Kulusevski
Obzirom da Buffon neće biti kapiten, bar mislim da je on to jednom rekao po dolasku, nadam se da u klubu malo razmišljaju i da će već sutra De Ligt izaći kao kapiten. To bi bio mudar potez kluba.
Alternativno, Morata.
Obzirom da Buffon neće biti kapiten, bar mislim da je on to jednom rekao po dolasku, nadam se da u klubu malo razmišljaju i da će već sutra De Ligt izaći kao kapiten. To bi bio mudar potez kluba.
Alternativno, Morata.
#MaxOUT
#MaxOUT
GDS- Juventus je ponudio 22 miliona eura za Scamaccu (zajam + opcija). Sassuolo se složio s ponuđenim iznosom, ali ne i s formulom. Parma nudi 15 miliona eura + obavezu kupovine.
Navodno, i Buffon bi mogao produziti ugovor do 2022
Navodno, i Buffon bi mogao produziti ugovor do 2022
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cuadrado vec na 11 asistencija ove sezone 

Da je prosle sedmice Goat-u podvlaio one dvije, bio bi na 13. Bez obzira, top 3 desn bek trenutno u evropi.
Max Allegri
Odlican je Cuadrado, s tim da nekad jednostavne stvari uprska, posebno, što neko spomenu, u nedjelju je umjesto 2-3 asista, forsirao je šut. Naravno, ovo je kad se traži dlaka u jajetu. Generalno,s njim u ekipi, i bez njeg, smo druga ekipa. Šteta što ulazi u ozbiljne fudbalske godine.
- FabioParatici
True that.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Govorim to predugo, kao budali šamar.Calciomercato Juventus, occasione van de Beek
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav bi to transfer bio, Paratici oprošteno ti je pola gluposti završi taj posao

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.