Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la johnnyHZ » 03 jan 2011, 15:56

lech je napisao/la:
RKO je napisao/la:
lech je napisao/la:
fali mu to sto nikada nece biti u rangu pomenutih klubova. Mogu uloziti stotine milijardi ali ce uvijek ostati City, klub koji je ispod Uniteda, Liverpoola, Chelsea i Arsenala.
Ne mogu sada naci onu izjavu Buffona kada je ismijao City i pomisao da predje u taj klub.. legenda je!

njegov prelazak iz Wolfsburga u City je transplatacija mozga plavuse u policajca - iz supljeg u prazno!
jel vidis kako si se osramotio.... celzi je otprilike mozda za nijansu bio bolji od citija prije nekoliko godina i onda je usao abramovic i danas je celzi u vrhu i ti ga ubrajas,na isti nacin ce sad tako da udje i city .... dakle u jednom postu svome ti sebi pucas samar.....ako cemo o tradiciji onda su tu neki drugi timovi , ako cemo sadasnjost to je svako ko ima para!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jan 2011, 15:56

Još jedan u nizu naslova sa ?! na kraju.

@D1n0, je l' to onda i Lech Poznan bolji od Juventusa ?
100% sportski i krajnje opušten potpis

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 03 jan 2011, 15:57

lech je napisao/la:
RKO je napisao/la:
lech je napisao/la:i mi hocemo na neko prvenstvo !? :lol: pa mi treba da se nabijamo nogom u guzicu kada nas neko pozove na turnir. nas najbolji i najskuplji igrac prelazi ni manje, ni vise nego u CITY!? :lol:

nije da se zalim, fine ce pare Zeljo dobiti... ali bolan Dzeko, napuni li ti vuglu cime u toj Njemackoj ?
bolje ti je da si osto kod Svaba pa makar i na bausteli sa zidarskom drinom u dzepu radio.. nego sto ces preci u ovaj poluklub koji ce se vec od iduce sezone boriti za EL.

A sta to fali Cityu???To svi zamjere trose pare,kupuju.......da to rade 2godine a Real,Manchester Utd,Liverpool,Barcelona,Milan,Juventus.Inter....su u zadnjih 5 godina potrosili milijarde i milijarde......nijedan klub koji ne izdvaja OGROMNE pare ne opstaje u vrhu!!!
fali mu to sto nikada nece biti u rangu pomenutih klubova. Mogu uloziti stotine milijardi ali ce uvijek ostati City, klub koji je ispod Uniteda, Liverpoola, Chelsea i Arsenala.
Ne mogu sada naci onu izjavu Buffona kada je ismijao City i pomisao da predje u taj klub.. legenda je!

njegov prelazak iz Wolfsburga u City je transplatacija mozga plavuse u policajca - iz supljeg u prazno!
Jesi li svjestan da pričaš o klubu koji je prije dolaska ruskog milijardera ligu osvojio samo jednom i to prije 50 godina :roll:

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 03 jan 2011, 16:08

lech je napisao/la:
RKO je napisao/la:
lech je napisao/la:i mi hocemo na neko prvenstvo !? :lol: pa mi treba da se nabijamo nogom u guzicu kada nas neko pozove na turnir. nas najbolji i najskuplji igrac prelazi ni manje, ni vise nego u CITY!? :lol:

nije da se zalim, fine ce pare Zeljo dobiti... ali bolan Dzeko, napuni li ti vuglu cime u toj Njemackoj ?
bolje ti je da si osto kod Svaba pa makar i na bausteli sa zidarskom drinom u dzepu radio.. nego sto ces preci u ovaj poluklub koji ce se vec od iduce sezone boriti za EL.

A sta to fali Cityu???To svi zamjere trose pare,kupuju.......da to rade 2godine a Real,Manchester Utd,Liverpool,Barcelona,Milan,Juventus.Inter....su u zadnjih 5 godina potrosili milijarde i milijarde......nijedan klub koji ne izdvaja OGROMNE pare ne opstaje u vrhu!!!

LOL :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 jan 2011, 16:09

Gotovo je ljudi, Džeko je sad sigurno igrač Man.C. ;)
Dragon Town

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 03 jan 2011, 16:17

Gotovo je ba, ne moze odjednom poslije svih ovih natezanja ispasti da ostaje u Wolfsburgu ! :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 16:19

Dzeko igra oprostajnu utakmicu protiv Montpelliera u srijedu !
Transfer je zavrsen, oba kluba su se dogovorili, jos mali detalji trebaju biti rijeseni.
Moze se reci da je Dzeko oficijelno Citizen.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 jan 2011, 16:24

lech je napisao/la:fali mu to sto nikada nece biti u rangu pomenutih klubova. Mogu uloziti stotine milijardi ali ce uvijek ostati City, klub koji je ispod Uniteda, Liverpoola, Chelsea i Arsenala.

Mene bi bilo stid da sam ovo napisao, obirsao bih se sa ovog foruma odmah!!!

Vecu trdiciju od tog Chelsea ima pola Londonskih klubova.

City ima pare i za sezonu dvjie, ce biti medju TOP ekipama na otoku a i sad su tu.
Mes Que Un Club

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 jan 2011, 16:32

D1n0 je napisao/la:Juventus ima vise tradicije, ali City je trenutno(i u buducnost) puno bolji tim od Juvetusa

1.Man City 11p
2.Lech 11p
3.Juventus 6p
4. Salzburg 2p

hahahaha jbt EL....to italijanski klubovi ni ne igraju..

A cuj City ima bolju buducnost po cemu bolan....pa City je instant klub koji ima trenutno bogatog vlasnika...kojem nedo bog nesto da bude il jednostavno da mu pukne film i proda city i on se ponovo vraca dje mu je i mjesto...dok je Juventus klub s tradicijom i historijom

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 jan 2011, 16:40

jelle je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Juventus ima vise tradicije, ali City je trenutno(i u buducnost) puno bolji tim od Juvetusa

1.Man City 11p
2.Lech 11p
3.Juventus 6p
4. Salzburg 2p

A cuj City ima bolju buducnost po cemu bolan....pa City je instant klub koji ima trenutno bogatog vlasnika...kojem nedo bog nesto da bude il jednostavno da mu pukne film i proda city i on se ponovo vraca dje mu je i mjesto...dok je Juventus klub s tradicijom i historijom
Vjeruj mi niko ne trosi tolike milione da bi na kraju prodao klub samo tako, dokaz je Abrmovic, nije prodao klub jer jednostavno zna da ne moze biti u plusu, a koliko god oni bogati bili ne razbacuju se milionima samo tako, oni tu vide neki svoj profit i neki ugled koji zele steci kroz taj klub, tako da ce ovaj plan City proci isto ko sto je prosao Abramovicev plan i ljudi za 5-6 godina odmah zaboravili kako je nastao taj Chelasi i porede ga sa Man Utd., Liverpoolom ili Arsenalom i ubrajaju ga u veliku cetvorku!
Mes Que Un Club

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 03 jan 2011, 16:42

amertiger je napisao/la:
lech je napisao/la:fali mu to sto nikada nece biti u rangu pomenutih klubova. Mogu uloziti stotine milijardi ali ce uvijek ostati City, klub koji je ispod Uniteda, Liverpoola, Chelsea i Arsenala.

City ima pare i za sezonu dvjie, ce biti medju TOP ekipama na otoku a i sad su tu.
Sto da ga je stid?On fudbal prati od 2003/04 i od tada je Chelsea gigant :mrgreen:
Stvarno ne razumijem pojedine ljude koji poslije svega onog sto se desavalo nasem Edinu u wolfu mogu da kritikuju njegov prelazak u Man City.To je klub koji ce siguran sam u narednim godinama se boriti na svim frontovima za sve trofeje i ako Dzeko bude igrao kao i do sada postace legenda kako City-a tako i sire.
Jos kad mom Zelji legnu pare :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 03 jan 2011, 16:43

Gdje se može novi Džekin dres kupiti???
"Like a krme in Teheran."

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 16:44

A gdje je bio Wolfsburg ljudi moji prije 4-5 godina ?
Da ih nije Klimowicz spasio u zadnjoj sekundi, bili bi vec prije 3 godine otisli u Cvajtu. Ni Wolfsburg nema tu tradiciju, nema ih ni pola od ovih vecih klubova.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 16:47

Prodajem original dres od Dzeke, zaintresovani neka se jave u inbox :lol: :lol:

slika

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jan 2011, 16:50

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 03 jan 2011, 16:53

ljudi wikipediu pisu svi njeni clanovi a ovaj je ocito City navijac
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 jan 2011, 16:53

B0SANAC je napisao/la:Prodajem original dres od Dzeke, zaintresovani neka se jave u inbox :lol: :lol:

slika

Ma neka je dres samo plave boje da nije nedo bog crveni ili slicno :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 jan 2011, 16:53

amertiger je napisao/la:
jelle je napisao/la:

1.Man City 11p
2.Lech 11p
3.Juventus 6p
4. Salzburg 2p

Vjeruj mi niko ne trosi tolike milione da bi na kraju prodao klub samo tako, dokaz je Abrmovic, nije prodao klub jer jednostavno zna da ne moze biti u plusu, a koliko god oni bogati bili ne razbacuju se milionima samo tako, oni tu vide neki svoj profit i neki ugled koji zele steci kroz taj klub, tako da ce ovaj plan City proci isto ko sto je prosao Abramovicev plan i ljudi za 5-6 godina odmah zaboravili kako je nastao taj Chelasi i porede ga sa Man Utd., Liverpoolom ili Arsenalom i ubrajaju ga u veliku cetvorku!
Pa mogu ga trenutno ubrajat ovi koji prate fudbal od 2000 ....Juventus ce uvjek biti veliki klub kao i Man utd kao i Liveroop Real Barca Inter itd....a mubarak ce otici kad tad tad ce se City desiti istko kao i Lazio sta se desilo...vrtatit ce se dje im je i mjesto a to je sredina Epl

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 16:53

Martex je napisao/la:Riješeno za Dzeku izgleda:

http://en.wikipedia.org/wiki/Edin_D%C5%BEeko
Pa ljudi moji da li je to moguće? :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 03 jan 2011, 16:54

malta071 je napisao/la:
amertiger je napisao/la:

Sto da ga je stid?On fudbal prati od 2003/04 i od tada je Chelsea gigant :mrgreen:
Stvarno ne razumijem pojedine ljude koji poslije svega onog sto se desavalo nasem Edinu u wolfu mogu da kritikuju njegov prelazak u Man City.To je klub koji ce siguran sam u narednim godinama se boriti na svim frontovima za sve trofeje i ako Dzeko bude igrao kao i do sada postace legenda kako City-a tako i sire.
Jos kad mom Zelji legnu pare :D
dobro, ja fudbal pratim od 2003. od kada je Chelsea gigant... a vi od 2010. od kad je City gigant :lol: opet sam u prednosti.
kroz taj Chelsea su prosla neka imena, osvojili su Europski super kup dok je City-u uspjeh 4. mjesto koje vodi u LP. pa zadnji trofej su osvojili 1976. :lol: City-u predvidjam buducnost slicnu Wolfsburgovoj.. u ovoj sezoni ce se boriti za trofej, dok ce vec iduce sezone biti tamo gdje im je i mjesto.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 39 gostiju.