FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 26 jan 2021, 12:48

Manijakdolopate je napisao/la:
26 jan 2021, 12:27
Pa ne razumijem pojedine nimalo, hocemo napredak a Hiros pojacanje.
Vidi druze po forumu, itekako je pojacanje, za trenutnu ekipu, takvog profila igraca nemamo.
Druga stvar, jos uvijek je reatlivno mlad, a iskusan za PL BiH, prosao i sito i reseto, prosao nasu skolu fudbala.
Dosta mi je vise da mi je Secerovic pojacanje, Radinovic ili truhi Markovic, Krizman i ostali koji su pompezno najavljivani.

Tako se i za Dadu pricalo, sta ce on, rezerva tamo, pa Daduka u godinu dana se proda, donese pare, dodje u vrh veznih igraca u ligi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Chicoo
Kontakt:

Post Postao/la Chicoo » 26 jan 2021, 12:51

Kakva ljudi pojačanja realno previše starih i iskusnih imamo trebaju nam mladi brzonogi iz omladinskog pogona, kume treba nam brzonogi malac krilo koje zna baciti dvije tri finte, a ne ko veseli čitavu karijeru samo neki roling radi, manta mu se koliko ga puta u radi i lik procitan ko jezeva kućica
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 26 jan 2021, 12:57

KANA je napisao/la:
26 jan 2021, 12:41
majke mi sad to pisem , mi smo najludji narod :tokralju: prosle sedmice gasenje i kantonalna,ove sedmice hoce Tomica :rol: I to smo ga ispljuvalji,ismijali maksimalno bar da smo ga fino docekali pa da kazes daj te pare vamo .
On ako obezbijedi dva miliona maraka kroz sponzore ili pozajmice, svejedno je, jedan je od najsposobnijih predsjednika ikad. Plus ako još izguramo ovu priču sa statutom i dovedemo investitora, čovjeku treba skinuti kapu. Pa evo koliko ljudi, Željovaca je samo okrenulo glavu od svega. Nema niko muda uopšte da se s ovim uhvati u koštac. Zašto? Jer je situacija užasna, gotovo bezizlazna i bez ozbiljnog upliva novca nas nigdje nema. Ovaj je makar rekao ja to mogu, za razliku od ostalih koji su se se zahvalili na pozivu i skontali da im je bolje da ni ne pokušavaju.
LjoZee je napisao/la:
26 jan 2021, 12:42
Zaboravljaju mnogi da smo plesali na liniji da se igracki kadar raspe u decembru, a dosli smo do toga da se odbijaju ponude za Lendrica i Ikica. Ocuvanje igrackog kadra bez vecih gubitaka je ogroman uspjeh za ovaj prelazni rok. Hajdarevic isto nije otisao zbog para nego je i Amar rekao da je zasluzio vani da proba zbog ponasanja, odnosa prema dresu. Tu dijelim misljenje sa njim jer ko zna da li bi vani ga trazio ikad vise iko.
Iskreno meni je veliki napredak to što smo evo poslije prodaje Hajdarevića stavili rampu za odlaske. Da se nije desila ova promjena na Skupštini, otišao bi, garantujem, svako za bilo koju cifru. Neke bi pustili i za slobodne papire. A sada još na sve očekivati neka super pojačanja, mislim da je previše.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 26 jan 2021, 12:57

Konzerva je napisao/la:
26 jan 2021, 12:45
Najvaznije ova polusezona je obezbijediti evropu i stabilizovati se ekonomski, to jeste vratiti dugovanja.

mislim da je ovo negdje i realno, Trebat će vremena da se sve posloži, i nadam se da se od sljedeće sezone vracamo gdje nam je i mjesto

TheManiacs1921
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs1921 » 26 jan 2021, 12:58

Ako bi uzimali nekog iz omladinskog onda to treba da bude krilo , a ne neko u veznom redu . Ova ekipa ima kvalitet i siguran sam da ukoliko se izmire dugovanja prema igračima do početka da ce gristi na terenu i boriti se do samog kraja . Uz hirosa i jedno krilo mislim da bi bilo to to , ostale pozicije su pokrivene , bolje nemamo a i nismo u mogućnosti da puno mijenjamo . U igri je još dosta bodova i mislim da je sve moguće , ono sto je najbitnije je sto bolje se pripremiti za derbi jer bi ta utakmica mogla da bude prekretnica .

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 26 jan 2021, 12:59

Hiros je ove sezone odlican i bio je prevaga Mladosti. Dobar s loptom, trudio se citavu polusezonu jer vjerovatno mu se ide iz Mladosti i malo dosao pameti. Ne mozemo ocekivati da Bekric moze biti na onom nivou citavu polusezonu tako da nam treba jos jedan veznjak, po mom misljenju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 13:01

Dejan1921 je napisao/la:
26 jan 2021, 12:57
Iskreno meni je veliki napredak to što smo evo poslije prodaje Hajdarevića stavili rampu za odlaske. Da se nije desila ova promjena na Skupštini, otišao bi, garantujem, svako za bilo koju cifru. Neke bi pustili i za slobodne papire. A sada još na sve očekivati neka super pojačanja, mislim da je previše.
Pa smo racunaj da smo prije godinu dana kad nije bilo korone ostali bez Krpica, Sipovica jer smo ih prodali, a ovaj prelazni smo uspjeli sacuvati ono sto nam je bitno, kvalitetno. I hvala Bogu na tome. Ono sto nije bilo u prvom planu otislo, a Hajdarevic nije neko ko je nezamjenljiv. Iole kvalitetan igrac moze biti i bolji od njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 26 jan 2021, 13:02

MrkiMedo je napisao/la:
26 jan 2021, 12:59
Hiros je ove sezone odlican i bio je prevaga Mladosti. Dobar s loptom, trudio se citavu polusezonu jer vjerovatno mu se ide iz Mladosti i malo dosao pameti. Ne mozemo ocekivati da Bekric moze biti na onom nivou citavu polusezonu tako da nam treba jos jedan veznjak, po mom misljenju.
Mrki nemoj nikad Tuceta otpisivati :mrgreen:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Chicoo
Kontakt:

Post Postao/la Chicoo » 26 jan 2021, 13:04

Nama je problem isto sto Stilic seta po terenu glumi Messija, jest on najbolji kvalitetom i to al brt ne moze to tako, Hajdarevic je trco za pet Stilica i to ce nam faliti ukoliko nekog veznog to jest tkzv radilicu ne dovedemo iz omladinskog
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 13:06

Stilic nije setao, Stilic je veci dio igrao povrijedjen. Zato i Amar rekao u intervju za Novu da ce se vratiti u punom kapacitetu neki koji su bili povrijedjeni i da cemo biti jaci zbog toga.

Prioritet je osigurati sredstva, a i uigrati neku ekipu. Ne stalno rotirati ako ne moras.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 26 jan 2021, 13:08

Cim kasnis sa isplatama plata i premija igraci su nezadovoljni i zna se na sta svlacionica lici poslije toga za te stvari ne pomaze ni jedan Amar ni njegov mentalitet

Zato naci sredstva isplatiti ljudima sve do zadnje marke i onda ih upregnuti ko volove

Evo i novog sponzora Media Market :thumbup:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 13:15

Media Market novi sponzor FK Željezničar

FK Željezničar i kompanija Media Market potpisali su sponzorski ugovor za narednih godinu dana. Pored komercijalnog sponzorstva u narednom periodu će aktivni članovi FK Željezničar imati popust u poslovnicama Media Marketa.
https://fkzeljeznicar.ba/media-market-n ... car/44369/

Chicoo
Kontakt:

Post Postao/la Chicoo » 26 jan 2021, 13:19

E dobro bolje ista nego nissta, stvari se brzo odvijaju nakon skupštine
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 26 jan 2021, 13:19

Lubura nikome ne želi da bude sponzor jer nema potrebu čovjek za tim ne znam sta mu bi da bude nama sponzor ali mu hvala

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 26 jan 2021, 13:21

SSR je napisao/la:
26 jan 2021, 13:19
Lubura nikome ne želi da bude sponzor jer nema potrebu čovjek za tim ne znam sta mu bi da bude nama sponzor ali mu hvala
I ja sam se baš iznenadio.
Željezničar za život cijeli!

Chicoo
Kontakt:

Post Postao/la Chicoo » 26 jan 2021, 13:25

SudoHusika je napisao/la:
26 jan 2021, 13:21
SSR je napisao/la:
26 jan 2021, 13:19
I ja sam se baš iznenadio.
Hoce da se poveže s Londonom 😁
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 26 jan 2021, 13:25

bhsport je napisao/la:
26 jan 2021, 12:48
Manijakdolopate je napisao/la:
26 jan 2021, 12:27
Pa ne razumijem pojedine nimalo, hocemo napredak a Hiros pojacanje.
Vidi druze po forumu, itekako je pojacanje, za trenutnu ekipu, takvog profila igraca nemamo.
Druga stvar, jos uvijek je reatlivno mlad, a iskusan za PL BiH, prosao i sito i reseto, prosao nasu skolu fudbala.
Dosta mi je vise da mi je Secerovic pojacanje, Radinovic ili truhi Markovic, Krizman i ostali koji su pompezno najavljivani.

Tako se i za Dadu pricalo, sta ce on, rezerva tamo, pa Daduka u godinu dana se proda, donese pare, dodje u vrh veznih igraca u ligi.
Posle svega, jedini igrač posle Križmana koji je više napravio na Grbavici je Krpic, i Križman je pokazao u par utakmica što kompletna škola fudbala i ovi povratnici ko fol ratnici kluba u zadnje tri godine nisu zajedno pokazali, ovi pomenuti ostali jesu kese, ali Križman je u par utakmica postao institucija ali glupan ga otjera zbog dvije kile viška.

Hiroš je dobar ekipi koja očekuje svaku treću da dobije, u ekipi u kojoj je on baba, gdje moze uzet na sredini loptu, zarolat tri igrača i četvrti kad mu uzme a on ne potrči u defanzivu da mu ništa ne kažu.

Ovde će ga posle treće takve Tuce i Štila poslati gdje ne treba više puta, ili kad ljudi istrče napad a ti se zarolaš pa upadneš medju tri i ne prođe napad.

Individualno igrač, da je 1 na 1 bio bi najbolji ja terenu, ali 11 na 11 u klubu koji ima neki cilj ne moze biti ni prinova a kamoli pojacanje.

Pa vi njega dižete zbog najbolje utakmice u kojoj je crveni dobio, eto znači, u najboljoj utakmici crveni dobio, a nije ga dobio da spasi gol ili prekine akciju.

Pa ljudi dragi, ko nije igrao lopte sa jednim ili više takvih, ovo nikad ne može skontat.

Dabogda me demantovao i bio najbolji naš igrač, ako može, ali teško. Pa eto kad se s Zrinjskim povezivao ima dva mjeseca pa ništa. Po ovim postovima, to je toliki kvalitet da se evropski klubovi otimaju za njega.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 26 jan 2021, 13:28

LjoZee je napisao/la:
26 jan 2021, 13:01
Dejan1921 je napisao/la:
26 jan 2021, 12:57
Pa smo racunaj da smo prije godinu dana kad nije bilo korone ostali bez Krpica, Sipovica jer smo ih prodali, a ovaj prelazni smo uspjeli sacuvati ono sto nam je bitno, kvalitetno. I hvala Bogu na tome. Ono sto nije bilo u prvom planu otislo, a Hajdarevic nije neko ko je nezamjenljiv. Iole kvalitetan igrac moze biti i bolji od njega.
Ja sam iskreno očekivao odlazak dobrog dijela našeg rostera, sve je upućivalo na to. Očigledno se nešto očekuje. Pa ne bi Badžak kao prije svega veliki Željovac a poslije i kvalitetan biznismen toliko se zalagao za ovo da iza toga nešto već nisu pokrenute konkretne radnje. Ne govorimo sada o nekom velikom vremenskom periodu za čekanje. Realno da ćemo za mjesec do dva imati širu i jasniju sliku svega. Ja sam generalno uvijek oprezan i ne previše optimističan, ali nekako logički mi je da nešto iza ovoga ima. Plus i Kana je najavio :mrgreen:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 26 jan 2021, 13:35

................Erič..........................................

... Stevanović.....Kosorić.......Ikić.......Miličević.....

... Bojo.........Štilić................Alispahić......

....Mujezinović......Lendrić.........Zec...........

.Fejzić, Vrhovac, Šehić, Čeliković,Miletić, Bekrić,Gasal, Veselinović, Juričić

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 26 jan 2021, 13:37

Derbi na areni. Odlicno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.