bhsport je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:48
Manijakdolopate je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:27
Pa ne razumijem pojedine nimalo, hocemo napredak a Hiros pojacanje.
Vidi druze po forumu, itekako je pojacanje, za trenutnu ekipu, takvog profila igraca nemamo.
Druga stvar, jos uvijek je reatlivno mlad, a iskusan za PL BiH, prosao i sito i reseto, prosao nasu skolu fudbala.
Dosta mi je vise da mi je Secerovic pojacanje, Radinovic ili truhi Markovic, Krizman i ostali koji su pompezno najavljivani.
Tako se i za Dadu pricalo, sta ce on, rezerva tamo, pa Daduka u godinu dana se proda, donese pare, dodje u vrh veznih igraca u ligi.
Posle svega, jedini igrač posle Križmana koji je više napravio na Grbavici je Krpic, i Križman je pokazao u par utakmica što kompletna škola fudbala i ovi povratnici ko fol ratnici kluba u zadnje tri godine nisu zajedno pokazali, ovi pomenuti ostali jesu kese, ali Križman je u par utakmica postao institucija ali glupan ga otjera zbog dvije kile viška.
Hiroš je dobar ekipi koja očekuje svaku treću da dobije, u ekipi u kojoj je on baba, gdje moze uzet na sredini loptu, zarolat tri igrača i četvrti kad mu uzme a on ne potrči u defanzivu da mu ništa ne kažu.
Ovde će ga posle treće takve Tuce i Štila poslati gdje ne treba više puta, ili kad ljudi istrče napad a ti se zarolaš pa upadneš medju tri i ne prođe napad.
Individualno igrač, da je 1 na 1 bio bi najbolji ja terenu, ali 11 na 11 u klubu koji ima neki cilj ne moze biti ni prinova a kamoli pojacanje.
Pa vi njega dižete zbog najbolje utakmice u kojoj je crveni dobio, eto znači, u najboljoj utakmici crveni dobio, a nije ga dobio da spasi gol ili prekine akciju.
Pa ljudi dragi, ko nije igrao lopte sa jednim ili više takvih, ovo nikad ne može skontat.
Dabogda me demantovao i bio najbolji naš igrač, ako može, ali teško. Pa eto kad se s Zrinjskim povezivao ima dva mjeseca pa ništa. Po ovim postovima, to je toliki kvalitet da se evropski klubovi otimaju za njega.