+1 !
Vidjet ćemo kako će se dalje odvijati za sada radi kako je rekao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
+1 !
Hajde drago mi je ,nemoj da budes kao gavran da u starim dresovima hodasBarbareZeljin je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:48Pratim,ali nemam kad pisat od klinaca. Sad su fazi,skrenes li pogled na minutu ,odmah belaj.KANA je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:09Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarimato igraci bacimo ovim manjim da svrsavaju a vamo iza brda se valjaju opasne stvari
Nego bruda vidim sad si malo aktivniji na forumu da opet nisi nedo bog fasovao koronu
ili vrsis pritisak za onaj dres neofirno (samo Belma zna dokle je, Husiki sam rekao da je pita ali se svaki put izgubi kad je vidi)
Sto se dresa tice. Digao sam ruke od toga. To je Ermin Zec dao nekom drugu da zavrsi u njegovo ime. Javljao mi se covjek 2 puta,tad dresovi nisu bili stigli. Vjerovatno covjek zaboravio. Ma nebitno.Mogu kupit dres kad hocu. Ako Sudo Husika,se svidi Belmi,mozda nesta izmajmunise hahaha.
Sto se informacija tice. Od sad si kralj,ova sitna buranija moze samo inicijalima i asocijacijama da se bavi,i mogu na termine tenisa usput. Ja samo tebi vjerujem.![]()
Lendrica je Amar ostavio, nije mu dao da ide i pristane na ponude. To je Ivan rekao neki dan. Znaci mogli smo se rijesiti, ali Amar ne da.
Pa sta bi ti ovaj prelazni? Tomica i taj kalibar?Manijakdolopate je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:27Pa ne razumijem pojedine nimalo, hocemo napredak a Hiros pojacanje.
Volimo mi preskakat, ne stepenice, nego spratove. Klub nam bukvalno na granici da se resetuje i krene od nule, neke promjene se kao desile i mi bi odmah najjače igrače. Čuli ste šta je prioritet, dva miliona maraka za dugovanja kako bi normalno pregurali ovo proljeće. Onog trenutka kada, ako uopšte i bude to, klub izmijeni statut i sklopi dogovor sa investitorom možemo pričati o nekim većim stvarima.LjoZee je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:29Pa sta bi ti ovaj prelazni? Tomica i taj kalibar?Manijakdolopate je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:27Pa ne razumijem pojedine nimalo, hocemo napredak a Hiros pojacanje.![]()
majke mi sad to pisem , mi smo najludji narodDejan1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:36Volimo mi preskakat, ne stepenice, nego spratove. Klub nam bukvalno na granici da se resetuje i krene od nule, neke promjene se kao desile i mi bi odmah najjače igrače. Čuli ste šta je prioritet, dva miliona maraka za dugovanja kako bi normalno pregurali ovo proljeće. Onog trenutka kada, ako uopšte i bude to, klub izmijeni statut i sklopi dogovor sa investitorom možemo pričati o nekim većim stvarima.LjoZee je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:29Pa sta bi ti ovaj prelazni? Tomica i taj kalibar?Manijakdolopate je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:27Pa ne razumijem pojedine nimalo, hocemo napredak a Hiros pojacanje.![]()
Zaboravljaju mnogi da smo plesali na liniji da se igracki kadar raspe u decembru, a dosli smo do toga da se odbijaju ponude za Lendrica i Ikica. Ocuvanje igrackog kadra bez vecih gubitaka je ogroman uspjeh za ovaj prelazni rok. Hajdarevic isto nije otisao zbog para nego je i Amar rekao da je zasluzio vani da proba zbog ponasanja, odnosa prema dresu. Tu dijelim misljenje sa njim jer ko zna da li bi vani ga trazio ikad vise iko.Dejan1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:36Volimo mi preskakat, ne stepenice, nego spratove. Klub nam bukvalno na granici da se resetuje i krene od nule, neke promjene se kao desile i mi bi odmah najjače igrače. Čuli ste šta je prioritet, dva miliona maraka za dugovanja kako bi normalno pregurali ovo proljeće. Onog trenutka kada, ako uopšte i bude to, klub izmijeni statut i sklopi dogovor sa investitorom možemo pričati o nekim većim stvarima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.