Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Stivi_Dzi » 03 jan 2011, 13:52

Joj da hoce vise preci pa makar i u Drinu osho, dopizdilo mi je sve vise jbt :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jan 2011, 13:56

Vala i meni , jedva cekam da predje , pasce mi kamen sa srca !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 03 jan 2011, 14:03

I opet negdje prelazi, a nista konkretno, pa dokle vise??? :o :o jadan momak, razvlace mu pamet svaki dan :cry:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2011, 14:12

Pa kako nije konkretno? Nikad nije bio blize prelasku.

Danas nije radni dan u Engleskoj, ali dosta portala javlja da bi trebao potpisat sutra. Vidjet cemo...Mislim u glavnom da ce potpisat do kraja sedmice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 03 jan 2011, 14:21

lol forum citya je totalno zagušen :lol:

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 03 jan 2011, 14:41

hajde Dzeko .... ne mogu vise cekat ... . kako bi ga fino bilo gledati u City da igra .... :)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 jan 2011, 14:42

Man City agree £27m fee for Dzeko ! http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Ma ... 62651.html
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 03 jan 2011, 14:42

i mi hocemo na neko prvenstvo !? :lol: pa mi treba da se nabijamo nogom u guzicu kada nas neko pozove na turnir. nas najbolji i najskuplji igrac prelazi ni manje, ni vise nego u CITY!? :lol:

nije da se zalim, fine ce pare Zeljo dobiti... ali bolan Dzeko, napuni li ti vuglu cime u toj Njemackoj ?
bolje ti je da si osto kod Svaba pa makar i na bausteli sa zidarskom drinom u dzepu radio.. nego sto ces preci u ovaj poluklub koji ce se vec od iduce sezone boriti za EL.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 14:45

Volio bi da Dzeko dobije Adebayorovu 9ku :)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 03 jan 2011, 14:47

lech je napisao/la:i mi hocemo na neko prvenstvo !? :lol: pa mi treba da se nabijamo nogom u guzicu kada nas neko pozove na turnir. nas najbolji i najskuplji igrac prelazi ni manje, ni vise nego u CITY!? :lol:

nije da se zalim, fine ce pare Zeljo dobiti... ali bolan Dzeko, napuni li ti vuglu cime u toj Njemackoj ?
bolje ti je da si osto kod Svaba pa makar i na bausteli sa zidarskom drinom u dzepu radio.. nego sto ces preci u ovaj poluklub koji ce se vec od iduce sezone boriti za EL.

A sta to fali Cityu???To svi zamjere trose pare,kupuju.......da to rade 2godine a Real,Manchester Utd,Liverpool,Barcelona,Milan,Juventus.Inter....su u zadnjih 5 godina potrosili milijarde i milijarde......nijedan klub koji ne izdvaja OGROMNE pare ne opstaje u vrhu!!!
RIP SALE VILENJAK

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2011, 15:15

Manchester City agree to sign Edin Dzeko
Manchester City have reportedly agreed to sign Wolfsburg striker Edin Dzeko for a fee of £27 million.

The Citizens had their offer for the hitman accepted over the weekend and all that’s left is for them to trash out personal terms with the Bosnian striker.

Dzeko will be offered a five-year contract worth around ₤5 million per season and City expect to close the deal within next few days.

As it now appears, City have won the race with Juventus for one of the most sought-after players in Europe, with Dzeko set to add much needed aerial presence to City’s attack in addition to his predatory skills.

The Bosnian’s arrival should speed up the departures of Emmanuel Adebayor and Roque Santa Cruz, who have been deemed surplus to requirements at Eastlands.
The Sun
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 jan 2011, 15:31

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 03 jan 2011, 15:39

RKO je napisao/la:
lech je napisao/la:i mi hocemo na neko prvenstvo !? :lol: pa mi treba da se nabijamo nogom u guzicu kada nas neko pozove na turnir. nas najbolji i najskuplji igrac prelazi ni manje, ni vise nego u CITY!? :lol:

A sta to fali Cityu???To svi zamjere trose pare,kupuju.......da to rade 2godine a Real,Manchester Utd,Liverpool,Barcelona,Milan,Juventus.Inter....su u zadnjih 5 godina potrosili milijarde i milijarde......nijedan klub koji ne izdvaja OGROMNE pare ne opstaje u vrhu!!!
fali mu to sto nikada nece biti u rangu pomenutih klubova. Mogu uloziti stotine milijardi ali ce uvijek ostati City, klub koji je ispod Uniteda, Liverpoola, Chelsea i Arsenala.
Ne mogu sada naci onu izjavu Buffona kada je ismijao City i pomisao da predje u taj klub.. legenda je!

njegov prelazak iz Wolfsburga u City je transplatacija mozga plavuse u policajca - iz supljeg u prazno!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 jan 2011, 15:42

wolf veliki svijetski klub 8-) city :?:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2011, 15:42

Ah, dakle ti u sustini poredis Wolfsburg i Juventus :lol: ? Covjece, City je stepenica vise u odnosu na Wolfsburg. Nemoj mi samo reci da se Wolfsburg moze pohvaliti nekom tradicijom?!

Naravno da ce City vjecito biti u sjeni gradskog rivala(kako i ne bi bio kada je Manchester institucija), ali svojim poslovanjem, ulaganjima se u mnogocemu razlikuju od Vukojebine. Ako ti to ne vidis, onda...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 15:45

WOLFSBURG I CITY DOGOVORILI TRANSFER?!

Evo trenutno ovaj naslov na ss.ba, ipak im opet nevjerujem, dok god ne smaknu onaj upitnik pored uzvicnika :roll:

Sarajevoo
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevoo » 03 jan 2011, 15:46

JA VJERUJEM DA JE OVO GOTOVO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 jan 2011, 15:46

Zamislite ostane u Wolsburgu :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 jan 2011, 15:51

ja dok ne vidim da se sliko sa dresom city-a ne vjerujem :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 03 jan 2011, 15:55

Juventus ima vise tradicije, ali City je trenutno(i u buducnost) puno bolji tim od Juvetusa

1.Man City 11p
2.Lech 11p
3.Juventus 6p
4. Salzburg 2p
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Fudbalbr1, HariTz, Proximic, StevieG8 i 36 gostiju.