ako je istina novom predsjedniku je trebalo samo tri dana da nađe pola miliona , gdje je bio prije

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarima
Jučer sam zamuc'o. Danas ću probati opet.KANA je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:09Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarimato igraci bacimo ovim manjim da svrsavaju a vamo iza brda se valjaju opasne stvari
Nego bruda vidim sad si malo aktivniji na forumu da opet nisi nedo bog fasovao koronu
ili vrsis pritisak za onaj dres neofirno (samo Belma zna dokle je, Husiki sam rekao da je pita ali se svaki put izgubi kad je vidi)
Hajde vidi mu toSudoHusika je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:20Jučer sam zamuc'o. Danas ću probati opet.KANA je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:09Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarimato igraci bacimo ovim manjim da svrsavaju a vamo iza brda se valjaju opasne stvari
Nego bruda vidim sad si malo aktivniji na forumu da opet nisi nedo bog fasovao koronu
ili vrsis pritisak za onaj dres neofirno (samo Belma zna dokle je, Husiki sam rekao da je pita ali se svaki put izgubi kad je vidi)
Pratim,ali nemam kad pisat od klinaca. Sad su fazi,skrenes li pogled na minutu ,odmah belaj.KANA je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:09Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarimato igraci bacimo ovim manjim da svrsavaju a vamo iza brda se valjaju opasne stvari
KANA brat najavljuje i pogadja samo milijardere. Tu je na 100%KANA je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:09Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarimato igraci bacimo ovim manjim da svrsavaju a vamo iza brda se valjaju opasne stvari
Nemoj mu se ulizivat sad.Dejan1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:50KANA brat najavljuje i pogadja samo milijardere. Tu je na 100%KANA je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:09Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarimato igraci bacimo ovim manjim da svrsavaju a vamo iza brda se valjaju opasne stvari
![]()
BarbareZeljin je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:52Nemoj mu se ulizivat sad.Dejan1921 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:50KANA brat najavljuje i pogadja samo milijardere. Tu je na 100%KANA je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:09
Ma to je bruda za ove slagere ,brat se bavi velikim stvarimato igraci bacimo ovim manjim da svrsavaju a vamo iza brda se valjaju opasne stvari
![]()
Uzeo si mi rijec iz usta.. hahaha sta je ovo svaki dan po minimalno jedan intervju... pustite covjeka da radi, bice poslije nije stigao od novinara
Nije mi prva pogrešna odluka u životu. Dok Kana bude završavao ove milijardere mi ćemo sa znojnicima u Makijatu šutati ove igrice.BarbareZeljin je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:05Ja znam sta ce ti odgovorit. Dela i ti ufatite se ove tennis Clash igrice na androidu,on je sad u ozbiljnim poslovima,pokusao vas je ukljuciti ko Cera ovog Lija,ali nista od vas. A nije vam losa ova igra Boga mi.
Badzak je rekao u subotu da ce odmah sastanciti u ponedjeljak. Znaci jedna stvar recena od Uprave ispunjena. Ovako pratiti svaki korak i rijec.“Sinoćnja sjednica je trajala do kasnih sati. Nekoliko sati smo imali u punom sastavu, osim gospodina Leeja."