NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
LeBron.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kakva partija LeBrona, kapa do poda majstore.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne valja ovo nista burazere, ali nista. Svaka cast Lebronu na utakmici sezone, ali ako ce on morati i dalje ovako da igra da bi se dobile ovakve ekipe, onda to uopste nije dobro. Schroder, Davis, Matthews i Gasol su na godisnjem jos uvijek, THT opet nije dobio sansu. Jedino Harell pisa krv skupa s Lebronom. Druga stvar je sto nam centri protivnika prave itekakve probleme. Prosle sezome su Lakersi imali dominantnu centarsku rotaciju, i to je bio najjaci dio ekipe, sada toga vise nema i treba napraviti tranziciju u malo drugaciju kosarku.
Ne znam sta ce biti dalje, ali ako Davis nastavi na rekreativnom nivou, nece biti dobro.
I da, Cleveland vise nije kanta za nabijanje, izgledaju pravo ozbiljno, svaka cast.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
JaMeS vIsE ne mOzE IgraTi oZbiljNu KosArkuU kaO nEkad, nIje ni tOp 5 VisE...

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ono kad iz mjesta posterizujes 15-20 cm viseg igraca

To su ti ovi tipovi koji se sami sa sobom svađaju u glavi pa imaju potrebu nešto ovako natipkati.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Cuj niko nikad, pa ima sigurno 3-4 sezone svake godine se ta prica ponavlja na forumu.
Mrsko mi je da izvlacim postove, nemam vremena stvarno, ali pronaci ce se oni koji su to pisali.

15.10.2013.
Evo ja licno bih bas volio da izvuces te postove gdje ljudi pisu da LeBron ne moze igrati ozbiljnu kosarku i da nije top 5. Bukvalno jedina diskusija koja se vodila jeste da li je mozda Kawhi postao broj 1, a LeBron broj 2.. i to nakon titule Toronta. Garantujem da ga niko nikada nije svrstao van top 2, a kamoli top 5. A jos manje da je neko rekao da jedan LeBron ne moze igrati ozbiljnu kosarku.
Naravno, podrazumjeva se da izvuces postove ljudi za koje se zna da nisu trolovi.
Imam ja preceg posla u zivotu od izvlacenja postova, na NBA temama se dosta pise i sad da ja trazim postove stare 2-3 godine, stvarno nemam vremena.
Nemam potrebe da izmisljam, uglavnom znam 100% da se pisalo u fazonu, ovo je LeBronova posljednja sezona, ide pad u igri, stizu ga godine, ne moze vise kao nekad i sl.
Te bolji Durant, Kawhi, Harden, Grk i sta znam dalje.
Nemam potrebe da izmisljam, uglavnom znam 100% da se pisalo u fazonu, ovo je LeBronova posljednja sezona, ide pad u igri, stizu ga godine, ne moze vise kao nekad i sl.
15.10.2013.
- Shategabri
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:35Imam ja preceg posla u zivotu od izvlacenja postova, na NBA temama se dosta pise i sad da ja trazim postove stare 2-3 godine, stvarno nemam vremena.

Koševo Zapad
Pa kontriraš sam sebi, jesu li Cavsi "ovakva ekipa" ili "ozbiljna ekipa"?BuffonGigi je napisao/la: ↑26 jan 2021, 07:33Ne valja ovo nista burazere, ali nista. Svaka cast Lebronu na utakmici sezone, ali ako ce on morati i dalje ovako da igra da bi se dobile ovakve ekipe, onda to uopste nije dobro. Schroder, Davis, Matthews i Gasol su na godisnjem jos uvijek, THT opet nije dobio sansu. Jedino Harell pisa krv skupa s Lebronom. Druga stvar je sto nam centri protivnika prave itekakve probleme. Prosle sezome su Lakersi imali dominantnu centarsku rotaciju, i to je bio najjaci dio ekipe, sada toga vise nema i treba napraviti tranziciju u malo drugaciju kosarku.
Ne znam sta ce biti dalje, ali ako Davis nastavi na rekreativnom nivou, nece biti dobro.
I da, Cleveland vise nije kanta za nabijanje, izgledaju pravo ozbiljno, svaka cast.
Meni nije problem što Davis igra rekreativno (ako igra) u regularnom dijelu sezone. Bitno je da u PO zapne.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne kontriram, mislim na tvrde ekipe koje kvalitetom nisu u vrhu, a ima ih dosta u danasnjoj ligi. Ako Davis nastavi igrati ovako u RS, Lebron ce se puno vise trositi, pa za PO nisi dobio nista. Ali kazem opet, nije samo Davis u pitanju, Schroder i Matthews takodjer ne pruzaju sto se od njih ocekuje.jose je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:53Pa kontriraš sam sebi, jesu li Cavsi "ovakva ekipa" ili "ozbiljna ekipa"?BuffonGigi je napisao/la: ↑26 jan 2021, 07:33Ne valja ovo nista burazere, ali nista. Svaka cast Lebronu na utakmici sezone, ali ako ce on morati i dalje ovako da igra da bi se dobile ovakve ekipe, onda to uopste nije dobro. Schroder, Davis, Matthews i Gasol su na godisnjem jos uvijek, THT opet nije dobio sansu. Jedino Harell pisa krv skupa s Lebronom. Druga stvar je sto nam centri protivnika prave itekakve probleme. Prosle sezome su Lakersi imali dominantnu centarsku rotaciju, i to je bio najjaci dio ekipe, sada toga vise nema i treba napraviti tranziciju u malo drugaciju kosarku.
Meni nije problem što Davis igra rekreativno (ako igra) u regularnom dijelu sezone. Bitno je da u PO zapne.
Jedna od jako pozitivnih stvari je odbrana Kuzme u zadnje vrijeme.
- invincible1921
- Kontakt:
Ali se itekako pricalo da je ovo je davisov timdscile je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:28Evo ja licno bih bas volio da izvuces te postove gdje ljudi pisu da LeBron ne moze igrati ozbiljnu kosarku i da nije top 5. Bukvalno jedina diskusija koja se vodila jeste da li je mozda Kawhi postao broj 1, a LeBron broj 2.. i to nakon titule Toronta. Garantujem da ga niko nikada nije svrstao van top 2, a kamoli top 5. A jos manje da je neko rekao da jedan LeBron ne moze igrati ozbiljnu kosarku.
Naravno, podrazumjeva se da izvuces postove ljudi za koje se zna da nisu trolovi.

=\_1921_/=
- Shategabri
- Kontakt:
A u Hjustonu glumio nekakvog baju.
Konta biće prsten...biće q da oba oka izbije

Koševo Zapad
Jel gleda ko Netse? Koja je uloga Hardena u timu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.