PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nivo debilizma i kretenizma level max

Mene bi sramota bilo ovako šta objaviti kamoli se hvalisati i praviti mangup sa tim
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ovo se zove zajebancija i prcanje rivala, na zajebanciju koju su manijaci poceli...
Neki bi rekli i precizan pogled u buducnost
Neki bi rekli i precizan pogled u buducnost

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Al Sabrina **** stara neceee ni daa znaa, necee ni daa znaa manijaci, manijaci davalaaa sam jeeee, probaliii su u Kalesijii sad je na vass redd

ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Mi smo svoje odradili
Vi ste rucice digli
Sada je to vec povijest
Vi ste rucice digli
Sada je to vec povijest
Djee ste pickee pitarskeee maltretiral vass jos kundooo i jel chipetuu izrastoo novi prsttt
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Znaci sad moze i investitor, ili ti strateski partner, moze i ****, moze i kladionica, moze i kinez, ma sve sad moze.
A nekad je bilo, nikom te nedamo, ima zabranit, privatizacija je za male klubove, kakoo siroki moze imat kladionicu za sponzora, pasojedi, kerojedi, vijetnamci... i sve to ode niz vodu.
Ma nemoguce, nisam ja to dobro razumio.
A nekad je bilo, nikom te nedamo, ima zabranit, privatizacija je za male klubove, kakoo siroki moze imat kladionicu za sponzora, pasojedi, kerojedi, vijetnamci... i sve to ode niz vodu.
Ma nemoguce, nisam ja to dobro razumio.
since 1973
-
- Kontakt:
Nikom te ne damo....osim geju. 

Za zelju se ne navija za zelju se potura zicagu
Znate li vi koliko ima gay igraca u nogometu, svi ce oni zeljeti doci tamo gdje ce se ugodno osjecati. To im komsije mogu ponuditi.
Šteta onda za tebe što nemaš nimalo fudbalštine u sebi.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne bih da vam kvarim harmoniju

Nikad se ne zna, i Elton John kada cuje za vas vrlo rado ce ispred 100 tisuca ljudi kod vjecne vatre odrzati slavljenicki koncert
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pazi Skalje intelektualcaTransfermarkt has updated the market values of the Bosnian Premijer Liga. Once again, the county's top talent Andrej Djokanović stands out. The 19-year-old forward doubled his market value and is one of 36 players from Bosnia & Herzegovina to be worth more than €1 million. Within Bosnia, he is the only player with such a market value.

Daj nek mu Kramar sredi jos jedan dres s potpisom, zasluzio je.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, MostarReds22, Zigazaga i 17 gostiju.