Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Zbog cega mi iphone ima onaj neki zvuk kad pokrenem kameru? Uradio sam update i prestalo je par dana i evo opet je pocelo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nema fule, cijena trenutno odlicna, nije prevelik ako ne volis da nosis ciglu u dzepu. Po meni uz 12 pro najbolji izbor.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Vazi, hvala.
ZZ
Bug-ovan viber na iphone? Na whatsappu nece video pozic tj kamera, a vamo kada hocu slati slike stotinu puta select more photos or album
Dosadan telefon
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
scudetto89
- Kontakt:
Iphone 11 pro ili 12 pro , na kraju krajeva iphone je No1 bar menj, najbolji po svemu....
Ja sebi kontam 11 pro abd....
Ja sebi kontam 11 pro abd....
04.10.2009 !
Razlika u cijeni skoro 1000 KM, realno ne isplati se ici na 12 pro. 11 pro je ponajbolji smarpthone trenutno.scudetto89 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 17:03Iphone 11 pro ili 12 pro , na kraju krajeva iphone je No1 bar menj, najbolji po svemu....![]()
Ja sebi kontam 11 pro abd....![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se. Ako vec planira dati vecu sumu novca, mozda bolje za sljedecu verziju 13ku, ogromne razlike izmedju 11 i 12 Pro nema. U trenutku je 11pro najisplativiji.VGS je napisao/la: ↑24 jan 2021, 17:19Razlika u cijeni skoro 1000 KM, realno ne isplati se ici na 12 pro. 11 pro je ponajbolji smarpthone trenutno.scudetto89 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 17:03Iphone 11 pro ili 12 pro , na kraju krajeva iphone je No1 bar menj, najbolji po svemu....![]()
-
scudetto89
- Kontakt:
Svakako 11 pro je i jeftiniji, kao sto rece momak ispod ko ima para sacekat 13-ku, a 11 pro je po meni taman, opet koliko para toliko muzike.VGS je napisao/la: ↑24 jan 2021, 17:19Razlika u cijeni skoro 1000 KM, realno ne isplati se ici na 12 pro. 11 pro je ponajbolji smarpthone trenutno.scudetto89 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 17:03Iphone 11 pro ili 12 pro , na kraju krajeva iphone je No1 bar menj, najbolji po svemu....![]()
04.10.2009 !
Koji je best buy do nekih 600-650 KM? Bitne stavke su night mode i po mogućnosti motion gesture umjesto buttona na dnu, i gdje se može nabaviti?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Tesko da dobijes neki poseban night mode za taj novac. Msm da imaju neki Samsung A telefoni ali tanko je to.
27.10.2020
Zasto uopse gledas dalje od Xiaomija
To sto trazis imaju i oni jeftiniji modeli od 350KM.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Xiaomi mi i jeste prvi izbor, samo ne znam koji tačno uzeti. Nakon njega je Huawei. Tražim nešto što će me služiti bar 2-3 godine, k'o i ovaj sad.
@Leorey ne treba mi night mode premium uređaja, ali ne bih neki krš svakako.
@Leorey ne treba mi night mode premium uređaja, ali ne bih neki krš svakako.
9t pro možeš uzeti za te pare, top mobitel koji će te sigurno služiti 2+ godine
Jeftinija varijanta je 8 pro ili 9 pro
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- feniksptica
- Kontakt:
Razlika osim u cijeni je ta sto 11 dosta bolje lezi u ruci, prirodnije dostascudetto89 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 17:03Iphone 11 pro ili 12 pro , na kraju krajeva iphone je No1 bar menj, najbolji po svemu....![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisam ga vidjela u ovim prodavnicama gdje sam mislila kupiti. Gdje se može nabaviti?
Iskreno ne znam, vidi pik, bio je u telecomu i mtelu prodavao se, ja ga uzeo od frajera kojem ga je firma uzela preko telecoma
Mora biti u prodaji negdje
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta je bolja opcija, 11 pro ili 12ka obicna?
Planiram se nakon 10ak godina oprostit sa androidom.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma 11 pro , 12 ništa specijalno nije unaprijedio ...AshburtonG je napisao/la: ↑25 jan 2021, 22:28Sta je bolja opcija, 11 pro ili 12ka obicna?
Sve nade polagali u Mini , a ispalo obrnuto ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, QUARESMA 18<<<, VensanKasel, VolimBiH96 i 35 gostiju.