PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Nisam očekivao ovako brzu propast i smrt našeg Željkana, sve sam to nekako mislio da će duže trajati, da ćemo ćejfiti. Lijepo je bilo dok je trajalo...
RIP 1921-2021
RIP 1921-2021
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Prevarant Ceric se udruzio sa starom varalicom Amarom kako bi pokusali prevariti nekog investitora da im da pare a da se gospodin Osim pita i dijeli plate i radi sta hoce.
Mislim da nece ici
Mislim da nece ici
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Gurno im ga modni guru
Bombardan 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
al placeni clanci su najjaca stvar Osima i ljudi oko njega, maherski
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
To je jedini trener koji ima poraze od Krupe,Mkd i slicnih da nije razapet od navijaca,medija. Nesto razmisljam da Binko ima takve rezultate pa to bi svi mediji brujali o propasti,taktici,platama itd al isti ti novinari su pljuvali Misimovica,smjestali mu razne clanke,izjave nekih kvazi menagera itd sve sa ciljem da Amar udje u klubkillafrommanilla je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:48al placeni clanci su najjaca stvar Osima i ljudi oko njega, maherski
Ja ba, svi portali bruje o njihovom presedniku.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:48al placeni clanci su najjaca stvar Osima i ljudi oko njega, maherski
Kazu junferi kako nam je predsjednik dao ostavku, a mi se zamaramo njihovim predsjednikom ped.ercinom.
A oni se satrali ismijavajuci transfer Rahmanovica u Tursku superligu dok oni prodaju igraca u drugu ligu te zemlje. Oni se satrali ismijavajuci nasem ispadanju od Celtica u play offu evropske lige, a oni ispali u prvoj tekmi istog tog takmicenja. Oni se satrase ismijavajuci nas koji smo prvi evo trecu godinu u nizu i trenutno 9 bodova ispred njih. Skidam kapu, ljubim ruku

Cast pojedincima.
A oni se satrali ismijavajuci transfer Rahmanovica u Tursku superligu dok oni prodaju igraca u drugu ligu te zemlje. Oni se satrali ismijavajuci nasem ispadanju od Celtica u play offu evropske lige, a oni ispali u prvoj tekmi istog tog takmicenja. Oni se satrase ismijavajuci nas koji smo prvi evo trecu godinu u nizu i trenutno 9 bodova ispred njih. Skidam kapu, ljubim ruku

Cast pojedincima.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
NK Gejeznicar Konjic 1921
- AlainProst
- Kontakt:
nije on krivPeppermintSA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 21:03
Pa ovi nisu normalnidolaze ulagači, dolazi Cocalić, dolaz Memija, dolazi Adilović da zabije tries komada iako se oprostio prije ČETIRI godine
![]()
mitomani su ga odgojili
ovako nastaju generacije mitomana
nista rad nista trud
samo da padne sa neba
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
- AlainProst
- Kontakt:
Mislim da gospodin Li Želji može puno blablabla .....................i koji će zajedno sa mnom i mojim timovima u Londonu i Aziji

za njega je Sejo B Silvio Berlusconi
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Pa tu su oni negdje, po inicijalima i jedan i drugi su S.B...AlainProst je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:56
Mislim da gospodin Li Želji može puno blablabla .....................i koji će zajedno sa mnom i mojim timovima u Londonu i Aziji
![]()
![]()
ovaj nema za kifle
za njega je Sejo B Silvio Berlusconi

Camo Ceric Celju Cpasava
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Karavu, sahranite mi željkana propisno. Da je mlad bio, i nije, ali je brate svima dosadio, i nek je umro.
El fatiha, što bi rekli.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 19 gostiju.