English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Novi Arsenal na vidiku
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Na žalost imao je nesreću da je došao u ružan vakat, prvo pandemija u kojoj se većina i iskusnijih trenera gubi, a onda i kamara novih igrača i kamara onih koji imaju potencijal, koje neko sa njegovim trenerskim iskustvom ne može voditi. To sve je neko drugi trebao da zna a nije. Ili mu daš šansu do kraja, nebitno kakav kraj bio, ili ga ne dovodiš.
- Chelsinator
- Kontakt:
Po broju i načinu komentarisanja, mogu reći samo jedno. Drhte ruke oko Banja Luke

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH! 🔵⚪
Nije do IQa. Jednostavno od nekih igraca nemas nista. Pogledaj kako je od Mounta napravio odlicnog igraca. Abraham je isto tako dosta napredovao pod njegovim vodstvom. Kovacic, Pulisic i Werner su ograniceni igraci. Havertz je mekan i depresivan. Crnce iz odbrane ne vrijedi ni komentarisati.harden je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:59Fora je što se ulupalo par stotina miliona a igra gora nego prošle godine. Znači ne da si napredovao nego ideš u rikverc. Kod Romana se zna šta je to, a ako nema strpljenja za Lamparda neće za nikog.Pogba je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:54Juventus (jako skupa igračka) je dao Pirlu sa nula utakmica klub da vodi, dok je Lamps stekao kakvo-takvo iskustvo. Ne vidim da je Pirlo neki trenerski mag za Lamparda.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:50Tuhel je za IQ-a glavom i bradom Pep Guardiola. Chelsea je preskupa igračka da se sa njom neiskusan lik igra.
Juventus nije u tolikom bedaku, ali nije na poziciji na kojoj je bio pa ne vidim da se priča o otkazu.
Fazon je da Roman ne zna šta bi niti ima ikakvo strpljenje, a potpuno je nerealan u očekivanjima, dokaz su desetine trenera. Šta je on očekivao, da će fakat titulu odmah osvojiti? Činjenica je da je Chelsea u zadnja 2 mjeseca pao totalno, ali opet, ne vidim da je doveo stručnjaka koji će napasti trofeje, sigurno ne pored ovakvih trenerskih imena u EPL.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Chelsinator
- Kontakt:
"Ljudi razgovaraju o projektima i idejama. Oni ne postoje. Morate pobijediti ili ćete biti zamijenjeni. Nadam se da ću se uskoro vidjeti sa Frankom i otići s njim u restorana kada završi sve ovo."
Mogao bi i Pep iz Manchestera Tuhelovim stopama iz Pariza. I pred onu tekmu sa nama je nešto slično pričao.
Mogao bi i Pep iz Manchestera Tuhelovim stopama iz Pariza. I pred onu tekmu sa nama je nešto slično pričao.
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH! 🔵⚪
- Chapman1886
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Puno se krivice svaljuje na pandemiju. Pa hajde ako je bio šok na početku. Ali od toga je prošlo već skoro godinu dana. Preskupo su to plaćeni ljudi da bi se vadili na pandemiju. Tvoje je da se prilagodiš, uslovi su isti za sve. Nekad su bile izjave da navijači ne postižu golove. A sad se priča da bez navijača nije to pravi sport i da smeta igračima jer nema ljudi na stadionu. Igračima je motiv novac, trofeji, pobjede. Naravno da je ljepše igrati pred 50k ljudi. Ali sve dok je plata enormno uredna, motiv i želja sigurno ne nedostaju. Tako da kriviti pandemiju za sve je suludo.sljivo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:05Na žalost imao je nesreću da je došao u ružan vakat, prvo pandemija u kojoj se većina i iskusnijih trenera gubi, a onda i kamara novih igrača i kamara onih koji imaju potencijal, koje neko sa njegovim trenerskim iskustvom ne može voditi. To sve je neko drugi trebao da zna a nije. Ili mu daš šansu do kraja, nebitno kakav kraj bio, ili ga ne dovodiš.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pulisic je world class potencijal, ali za sada staklen da bi to pokazao. Kovacic je bio jako dobar prije ovog velikog pada ekipe (ako se ne varam i igrač godine prema navijačima lani). Čak se da pričati i o napretku u odbrani jer je od Zoume napravio pristojnog igrača, Silvu već znamo. Chelsea godinama kuburi s odbranom u koju nije specijalno uloženo (govorimo o centralnom dijelu), spočitava se ulupanih 200-300M, a sve je to otišlo u napad manje-više. Da ne govorimo šta im je Kepa štete učinio.Justin je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:16Nije do IQa. Jednostavno od nekih igraca nemas nista. Pogledaj kako je od Mounta napravio odlicnog igraca. Abraham je isto tako dosta napredovao pod njegovim vodstvom. Kovacic, Pulisic i Werner su ograniceni igraci. Havertz je mekan i depresivan. Crnce iz odbrane ne vrijedi ni komentarisati.
Bit je da se nema strpljenja i to je pošteno jbg. A ostavit će on dobar materijal narednom treneru. Ali, da se Roman ne zavarava, morat će ulupati još 100 miki na centralne braniče jer mu Tuchel koji je zbog tih stvari redovno ispadao rano iz LP, to neće popraviti.
Ovo ostalo je više do samih igrača, Verner ima psihički problem/barijeru kao Morata svojevremeno, sve uradi, ali kad treba zabiti ne ide.
Havertz - znalo se, većina je ovdje pisala da je premekan za ligu.
Šljivo je fino sublimirao, previše promjena, covid i šta sve ne. Ok, treba to mjerilo onda i na ostale trenere prenijeti, naći opravdanje za Artetu i sl.
Ali da se United ovako ponio prema Oleu, danas ljudi ne bi, van svih očekivanja, bili prvi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 jan 2021, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
De ba ljudi, manite se pandemije. Kakvi su to jadni izgovori, pa ne vode drzavu pa da donose teske odluke u vrijeme pandemije, nego treniraju pod malo restritkivnijim uslovima.
On je jedini menadzer na svijetu koji je dobio sve sto je pozelio u doba kad vecina klubova nije imala ni za kifle
On je jedini menadzer na svijetu koji je dobio sve sto je pozelio u doba kad vecina klubova nije imala ni za kifle
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Pensioner26
- Kontakt:
Upravo tako.Ima li to gdje oficijalno da se neki trener žalio po pitanju pandemije u vezi igre i rezultata.Bijedni su to izgovori.Brokula je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:57De ba ljudi, manite se pandemije. Kakvi su to jadni izgovori, pa ne vode drzavu pa da donose teske odluke u vrijeme pandemije, nego treniraju pod malo restritkivnijim uslovima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako im je preteško malo češće se prati i testirati za 100k eura sedmično, onda neka se penzionišu. Uživaju sav mogući luksuz kao i prije pandemije. Tako da izgovori tog tipa su apsurd.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jos je samo to ostalo nasem Kloppu, nadam se da nece posegnuti i za tim izgovorom.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 16:22Upravo tako.Ima li to gdje oficijalno da se neki trener žalio po pitanju pandemije u vezi igre i rezultata.Bijedni su to izgovori.Brokula je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:57De ba ljudi, manite se pandemije. Kakvi su to jadni izgovori, pa ne vode drzavu pa da donose teske odluke u vrijeme pandemije, nego treniraju pod malo restritkivnijim uslovima.
CPOJ
Zgusnut raspored i igranje dvije utakmice sedmično praktično od početka sezone je ključ svih problema koje imaju najveće ekipe u Evropi. Nije slučajnost da je Atletico, ekipa sa najdubljom klupom na svijetu, nekako još i najdominantnija od svih. Haman niko ne rotira igrače, bude kozmetičkih promjena i to je to. Nek fudbaler zarađuje i milion funti sedmično, tijelo ima granicu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pravila su ista za sve. Broj izmjena je povećan na 5, to znači da pola ekipe možeš zamjeniti u utakmici. Jedino što je nepotrebno to su one utakmice lige nacije, koje veze nemaju sa zdravim razumom. I te termine treba iskoristi da se dadne igračima odmor. Dalje, niko klubovima ne zabranjuje da imaju nešto širi roster u ovom uslovima.
U Engleskoj su tri izmjene i dalje. Ne kažem ja, naravno da su pravila ista za sve, prilagodi se, snađi se u najtežim okolnostima, čak me i raduje da je jaz među klubovima nekako smanjen, bar se meni tako čini, ali je činjenica da su rosteri najvećima prilično tanki, vidimo i da se niko ne pojačava jer para evidentno nema, a treneri očito i ne vjeruju zamjenama sa klupe čim forsiraju istu ekipu iz utakmice u utakmicu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 16:41Pravila su ista za sve. Broj izmjena je povećan na 5, to znači da pola ekipe možeš zamjeniti u utakmici. Jedino što je nepotrebno to su one utakmice lige nacije, koje veze nemaju sa zdravim razumom. I te termine treba iskoristi da se dadne igračima odmor. Dalje, niko klubovima ne zabranjuje da imaju nešto širi roster u ovom uslovima.
Sramota od kluba
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
E cuj nisu mu dali da udje na trening centar da se pozdravi 
Roman napravio malu Rusiju u pola Londona

Roman napravio malu Rusiju u pola Londona

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tako prema legendi kluba. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.