NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 25 jan 2021, 12:49

miki_92 je napisao/la:
25 jan 2021, 12:46
jestamaji je napisao/la:
25 jan 2021, 12:36
phillies je napisao/la:
25 jan 2021, 12:24
Ma meni nije ni Aaron bio jasan na trecem pokusaju. Imas brisan prostor ispred sebe i vjerovatno TD, a ti bacas? I to udvojenom igracu? Pa da i nije postigao TD trcanjem, bio bi yard dva kratak i onda bi se itekako isplatilo ici i 4 & goal.
mislim da ne bi uspio, ali to nećemo nikad znati. to je odluka u djeliću sekunde .... juče je rodgers napravio nekoliko pogrešnih!
ma ne bi uspio ali bi barem bio 4th and short, tunnel vision u i to u nekoliko navrata sinoc, kao pocetnik
da. njemu je tampa ušla u glavu
protiv njih je bacio svoj prvi pick six, protiv njih se osramotio ove godine ... nevjerovatno. realno je odigrao daleko ispod svog nivoa

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jan 2021, 14:06

hazarder je napisao/la:
25 jan 2021, 12:41
BIće zanimljivo upratit' danas na ESPN-u šta ekipa misli o tome, očekujem da Rex i Stephen A. ospu paljbu po Lefleuru, ionako ga ne gotive.
ja sam upravo upalio espn chicago da čujem kako se ovaj dadin jaran kaplan naslađuje jadima green baya :mrgreen:

“one thing is when packers lose, and completely another when they beat themselves” :mrgreen: :mrgreen:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 25 jan 2021, 14:26

jestamaji je napisao/la:
25 jan 2021, 12:16
nego može li mi neko objasniti logiku lefleura pucati FG kad ti i sa njim i bez njega treba TD ? :o

ja pratim i gledam football otkako se sa ove strane atlantika gledati i pratiti može, još nikad nisam vidio tako glupu odluku. najgora odluka trenera u istoriji playoffa
Pete Carroll SB 49 jos gora, al i ova je haos...

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 25 jan 2021, 14:33

jestamaji je napisao/la:
25 jan 2021, 14:06
hazarder je napisao/la:
25 jan 2021, 12:41
BIće zanimljivo upratit' danas na ESPN-u šta ekipa misli o tome, očekujem da Rex i Stephen A. ospu paljbu po Lefleuru, ionako ga ne gotive.
ja sam upravo upalio espn chicago da čujem kako se ovaj dadin jaran kaplan naslađuje jadima green baya :mrgreen:

“one thing is when packers lose, and completely another when they beat themselves” :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Zato je na Foxu Nick Wright dočekao svojih 5 minuta nakon što su ga cijelu prošlu sedmicu prali kako i Rođo i Allen mogu protiv Mahomesa. Ne volim lika previše al' s vremena na vrijeme bude zanimljiv. Inače mi sve ovo na Foxu djeluje više kao reality show nego sportska analiza, Baylessa ne treba ni spominjat'... :roll:

Evo počelo je :mrgreen:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 jan 2021, 14:38

Odbrana je par puta prije toga zaustavila napad tampe i to cak presjecenim dodavanjima pa je vjerovatno odlucio da pruzi sansu odbrani ocekujuci da opet nesto slicno naprave. Rogers je imao 3 akcije da dovede tim do td i nije uspio tako je odluka bila da ipak vise vjeruje odbrani. Napisao sam sinoc jedina sansa packersa je da jamie alexander presjece loptu i ode do end zone. Napad nije mogao, adams udvojen rogers ne vidi nikog drugog.
Vakat je vala da se zavrsi ta prica kako rogersa svi jebu, te nema napad, nema odbranu, nema trcanje, nema trenera. Imao je ove sezone pro bowl LT, RB i WR, odbrana sasvim pristojna i dobio je samo polovne Ramse i to jedva u play offu. Mora bit i do njega nesto.
Utakmica je rjesena onim TD u zadnjoj sekundi poluvremena, a zakucana drugim na pocetku drugog. Uspjeli su se vratiti zahvaljujuci tampi, ali opet ona konverzija za 2 je posljednji ekser u kovceg. Nakon toga su stalno bili na dva posjeda lopte i to td, konverzija za 2 i fg. Nije to ni psihicki jednostavno iznijeti.
Cuva Bog Zelju svog!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jan 2021, 14:39

@hazarder, to je američko sportsko novinaratvo .... uglavnom svi samo seru i ganjaju kvote

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jan 2021, 14:44

HongKong je napisao/la:
25 jan 2021, 14:38
Odbrana je par puta prije toga zaustavila napad tampe i to cak presjecenim dodavanjima pa je vjerovatno odlucio da pruzi sansu odbrani ocekujuci da opet nesto slicno naprave. Rogers je imao 3 akcije da dovede tim do td i nije uspio tako je odluka bila da ipak vise vjeruje odbrani. Napisao sam sinoc jedina sansa packersa je da jamie alexander presjece loptu i ode do end zone. Napad nije mogao, adams udvojen rogers ne vidi nikog drugog.
Vakat je vala da se zavrsi ta prica kako rogersa svi jebu, te nema napad, nema odbranu, nema trcanje, nema trenera. Imao je ove sezone pro bowl LT, RB i WR, odbrana sasvim pristojna i dobio je samo polovne Ramse i to jedva u play offu. Mora bit i do njega nesto.
Utakmica je rjesena onim TD u zadnjoj sekundi poluvremena, a zakucana drugim na pocetku drugog. Uspjeli su se vratiti zahvaljujuci tampi, ali opet ona konverzija za 2 je posljednji ekser u kovceg. Nakon toga su stalno bili na dva posjeda lopte i to td, konverzija za 2 i fg. Nije to ni psihicki jednostavno iznijeti.
kad_kako će ti odma poslat gajbu pive :mrgreen:

p.s. imaš naravno pravo, bez obzira što ga treneri nedvojbeno koče, čovjek je do sada izgubio previše velikih utakmica u kojima je uglavnom bio favorit ..... negdje u klasi peytona ali peyton ima barem 2 SB, pa makar i ne imao previše udjela u ovome drugom!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 25 jan 2021, 15:18

Bivsi OC Chargers-a Steichen dosao na isto mjesto u Eagles-e. Jel cemu ? :)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jan 2021, 15:28

kažu da jeste, ja se nadam da nije :mrgreen:

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 25 jan 2021, 15:39

Očerupali pola coaching staffa Coltsa u nadi da opet pronađu novog Reicha. :mrgreen:

Meni je sve bolje od Pressa Taylora.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jan 2021, 16:04

Kazu goat. Hahahaha

slika
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jan 2021, 16:20

kad_kako je napisao/la:
25 jan 2021, 16:04
Kazu goat. Hahahaha

slika
Taman Sam ušao da ovo postavim :) .. i tu jednu pobjedu u NFC Championship ima upravo protiv Bearsa da nisu Bearsi pitanje je da li uopste i to dobio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jan 2021, 16:36

SaltCityAttack je napisao/la:
25 jan 2021, 16:20
kad_kako je napisao/la:
25 jan 2021, 16:04
Kazu goat. Hahahaha

slika
Taman Sam ušao da ovo postavim :) .. i tu jednu pobjedu u NFC Championship ima upravo protiv Bearsa da nisu Bearsi pitanje je da li uopste i to dobio
upalio sam danas tvog jarana kaplana, meščini da mu je draže što su sirevi ovako ispali nego da su bearsi ušli u SB :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jan 2021, 16:54

Hahaha David pa jbg rivalitet šta ćeš kad mi ne možemo neka se i oni pate .. ali fakat brate 30 godina imaju Hall of fame QB i opet eto dva SB i taj SB Rodgersa kada su Bearsi uzeli diviziju i kada su u zadnjoj sedmicu otišli sa rezervama igrali protiv Packersa koji su dobili utakmicu i otišli u playoff nakon čega su uzeli SB i nas su naravno izbacili u tom NFC finalu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jan 2021, 18:58

koliko si glup na skali od 1 do ESPN :tokralju:

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 25 jan 2021, 19:05

Black Coordinators Matters

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 25 jan 2021, 19:23

Ovo je baš šokantno da kod pojedinaca vlada narativ da je Rodgers precijenjen, rivalstvo na stranu jeste vi slijepi ili?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 25 jan 2021, 19:33

Rodžers treba **** mater svima koji vode klub, draftuju vazde nebitne pozicije koje možeš dovesti kao slobodne agente.
Jašu uspjeh na njegovim leđima već 15 godina. Volio bih ga vidjeti u San Francisku, poderao i tamo sa onakom odbranom i raning bekovima.

Ali doduše smiješno je da ima isto NFC titula kao i Brejdi :rol: :rol:

Superbol GOAT protiv Bejbi GOAT-a, Kanzas ogroman favorit realno
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 jan 2021, 19:44

Neko smatra da je najveci ikad ili medju par njih. Logicno da je precjenjen jer nije ni cim pokazao da to jeste. Vjerovatno ce uci u legendu da je sinoc trener oteo pobjedu rodji onom odlukom. Nece niko spomenuti da prije toga 3 akcije dobija loptu i ne moze uci u end zonu. Od toga su bila 2 3 and out.
I evo opet mu losa ekipa :urnebes:
Najbolje onda da sebi sam odabere adamsa, thomasa i hilla, kelcea, chubba i henryija. Eto ako moze i donalda, jj watta i ramseya da se pojaca i odbrana malo.
Cuva Bog Zelju svog!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2021, 20:13

BocaJuniors1905 je napisao/la:
25 jan 2021, 19:33
Rodžers treba **** mater svima koji vode klub, draftuju vazde nebitne pozicije koje možeš dovesti kao slobodne agente.
Jašu uspjeh na njegovim leđima već 15 godina. Volio bih ga vidjeti u San Francisku, poderao i tamo sa onakom odbranom i raning bekovima.

Ali doduše smiješno je da ima isto NFC titula kao i Brejdi :rol: :rol:

Superbol GOAT protiv Bejbi GOAT-a, Kanzas ogroman favorit realno
Druze kasno je da sada on to radi, on je dosta vremena vec izgubio u godinama prije novog HC-a. On je kada je dosao novi HC imao vec 35 godina, a prva sezona je sluzila da se investira u odbranu, dok je ova druga bila za Super Bowl run.
On je bukvalno imao prije toga 11 sezona kada je igrao i tri kada je bio na klupi kao zamjena za Favrea.

Ne treba sada ni slusati navijace Bearsa jer oni imaju strasne komplekse od Packersa jer Packersi bukvalno 30 godina imaju dobrog QB koji je izivljava u diviziji.

Nije to bila losa ekipa Packersa ove godine, znaci za ovu godinu je iskljucivo kriv Rodgers jer je odigrao losu utakmicu protiv Tampe. Za godine prije toga treba proci i vidjeti sta nije bilo ok.
Sto se tice drafta Packersi su sasvim korektna ekipa i oni su uvijek nalazili dobre igrace na draftu i tako pravili ekipu. Vecina njihovih igraca koji su dobri je putem drafta u ovoj ekipi s tim da su nakon godina neaktivnosti u FA u zadnje dvije godine doveli 3-4 dobra igraca u odbranu i jednog dva u napad putem FA. Tako da ni to nije izostalo u zadnje dvije sezone..

Meni je cudan tajming kada se Rodgers zali jer to nije ova sezona. Sve ekipe jasu na dobrim QB-ovima ali on se trebao zaliti puno ranije.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.