Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Kakva je tragikomedija od igraca Bernardeski...onaj lob ipak dokazuje da je naograjisao.
Danas igrac utakmice golman Bolonje, meni ovo uopste nije bilo lose.
Danas igrac utakmice golman Bolonje, meni ovo uopste nije bilo lose.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Burberry46
- Kontakt:
Dobar Juve danas, mogao je jos koji gol biti, kontre uzasno igramo.
Westonov gol prelomio utakmicu, bas podsjeca na Vidala
Berna bas neozbiljan u onoj sansi kad je lobovao ali draze mi je njega gledati nego Ramseya.
Dobiti Napolija i eto nas u igri
Westonov gol prelomio utakmicu, bas podsjeca na Vidala
Berna bas neozbiljan u onoj sansi kad je lobovao ali draze mi je njega gledati nego Ramseya.
Dobiti Napolija i eto nas u igri
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 24 jan 2021, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisam gledao danas, ali vidim McKennie i CR opet dominiraju 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Baš tako, samo uvezati par pobjeda i eto pritiska Milanu. Mora i njih stati, dok ovu drugi Kinezi ne znaju uzeti titulu i da im na tacni das. Samo gledati sebe i doći će to na svoje, Pirlo treba iskristalisati početnih 11 i onda juriš tifusari.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Spal kup
Sampa gost
Roma domacin
Napoli gost
Porto gost
Steta za neke gluposti u prvom dijelu, sada se moglo biti u veoma dobroj poziciji, ovako i dalje smo daleko od borbe za titulu sa ovakvom igrom, a i raspored je u narednom periodu tezak.
Dobra stvar sto su izuzev Sandra i Dybale svi na raspolaganju.
Sampa gost
Roma domacin
Napoli gost
Porto gost
Steta za neke gluposti u prvom dijelu, sada se moglo biti u veoma dobroj poziciji, ovako i dalje smo daleko od borbe za titulu sa ovakvom igrom, a i raspored je u narednom periodu tezak.
Dobra stvar sto su izuzev Sandra i Dybale svi na raspolaganju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jel ko zna kad ce se igrati ona protiv Napoli sto je bila odgodjena?
Izmedju dva Bajrama
Prvi slobodan termin, ako bi ispali iz kupa, u terminu polufinala kupa, druga opcija je mart vjerovatno, zavisno od termina LP ako se prodje Porto.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovo ne bi bilo lose, 19 godina, lani 4 gola u 9 tekmi za Bayern.Juventus has taken their search for a young striker to Germany as they are being linked with a move for Bayern Munich’s Joshua Zirkzee
Spominje se Dzeko opet, to bi bio epski fail, kako za harmoniju u ekipi jer bi imao 4 napadača gdje svaki 'mora' igrati, tako i s ekonomskog i igračkog aspekta. Čovjek se raspada i vuče po terenu. Već sam rekao, samo nas je dragi Bog spasio s Moratom, Dzeko i CR bi bio horor.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadam se da ce Dzeko doci, fali nam jak napadac koji zna stati na loptu, odigrati nesto i zabiti, jer Morata se haman vratio na fabricke postavke.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ako je vjerovati ovim novinarima, on bi najradije ostao u rimu, nije on glup ,tamo je 7,5 miliona godišnje, sljedeći transfer je plata max 3 miliona i klupa.
Može on dati ruke jer se uvijek daje maksimalno, odličan je u igri leđima, problem u repki je što on kada i dođe do lopte 30 metara od gola nema nikoga bliže golu ko bi to dalje preuzeo, nego on ulazi onda u neke prodore šprinteve ili pravi bravure sa duljevićem i ostalom bagrom. Ovdje bi to bili ronaldo i dybala. On i morata bi bili sasvim ok da se nadopunjuju i dijele minute.
Ps. ne vjerujem da ima išta od toga, novinari su napravili od ovoga priču i to je to.
Može on dati ruke jer se uvijek daje maksimalno, odličan je u igri leđima, problem u repki je što on kada i dođe do lopte 30 metara od gola nema nikoga bliže golu ko bi to dalje preuzeo, nego on ulazi onda u neke prodore šprinteve ili pravi bravure sa duljevićem i ostalom bagrom. Ovdje bi to bili ronaldo i dybala. On i morata bi bili sasvim ok da se nadopunjuju i dijele minute.
Ps. ne vjerujem da ima išta od toga, novinari su napravili od ovoga priču i to je to.
- FabioParatici
Pozdrav, vec odavno citam ovaj forum, te nakon dvanaestog bana, odlucio sam se ponovno registrovati. 

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Moraš nastaviti više čitati a manje pisati da bi "preživio"FabioParatici je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:13Pozdrav, vec odavno citam ovaj forum, te nakon dvanaestog bana, odlucio sam se ponovno registrovati.![]()

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pirlo je našao pravu formaciju.
- FabioParatici
Vidis da je admin zbog mene uveo jednomjesecni moratorij na nove prijave na forumu. Ali ja se sinoc registrujem, moratorij istekne jutros.Padovan je napisao/la: ↑25 jan 2021, 13:04Moraš nastaviti više čitati a manje pisati da bi "preživio"FabioParatici je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:13Pozdrav, vec odavno citam ovaj forum, te nakon dvanaestog bana, odlucio sam se ponovno registrovati.![]()
![]()

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- FabioParatici
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.