FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Saurman » 02 jan 2011, 23:20

Ma to za novog ofanzivca je bila sala i mislilo se na Robbena.... :D[/quote]

Ne kvari mi ugođaj - Torres u crveno bijelom dresu s devetkom na leđima... :D[/quote]
to sa Torresom i devetkom mozes samo mastati nece covjek nigdje a pogotovo ne u bundesligu :D[/quote]

Nemoj da iz naftalina vadim izjavu Torresa kako bi volio zaigrati u bundesligi... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 jan 2011, 23:23

slika

već su ga oblekli! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jan 2011, 23:34

Kao da je rodjen da nosi dres Bayerna, a mozda i jeste? :? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 03 jan 2011, 09:50

geronimo je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:joj ja cu zbog Bayernove uprave definitivno prestat navijat za njih, toliko me nerviraju :twisted:
Tako je Sejo :!:

Hajmo naći novo utočište....meni Real ne izgleda loše. :D Aaa, šta veliš? :mrgreen:
I ova Barca je u zadnje vrijeme veoma izdašna, pa mogli bi i nju ufatiti na brzaka.

....a tek City slika
evo ga :!: petokolonas je pokazao svoje pravo lice :evil:
kakvo novo utociste i kakvi bakraci, pa ti si svakako navijac ninberga.
ovo je, drugovi bez drugarica, jos jedan pokusaj da se navijaci najmocnijeg kluba otudje od istog, tj. prevare i navedu na napuste cvrste redove bay-bloka i predju medju navijace nekog od nizerazrednih.
vidis ti to, ako nije u stanju da ih prevede medju navijace svog kluba, barem se trudi da ih prevede medju navijace jadnih ekipa kao sto su real, prcelona ili mudsiti(sitimud) samo da okrenu ledja bavarskom dzinu :evil:
u forumsku prdekanu s njim :evil: :!:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Vec je on u jednom takvom dresu. Samo posebno :cry: Crveni pa bijeli.
Covjek je milion puta rekao da je zadovoljan u Liverpool i vec na pocetku sezone zapecatio
usta velikanima koji su ga zeljeli u svojim redovima, tako da od njegovo prelaska sigurno nema nista.
Do 2014. a onda produzenje ili povratak u Madrid ( Atletico ).
zasto mislis da trampa gomez + lova za toresa ne bi bila prihvatljiva za vas klub :?
nama bi tores dobrodosao jer samo se takva klasa moze uklopiti sa roberijem.
osim toga, misljenja sam da se tores zasitio liverpula tako da bi mu godila promjena sredine.

za uzvrat vas klub bi dobio 15-ak miliona i gomeza.
takodjer vjerujem da bi se gomez odlicno uklopio u vasu ekipu jer liverpul ima par odlicnih veznjaka koji bi ga ´hranili´ loptama. ne sumnjam da bi gomez zabijao 20+ golova po sezoni.
mlad i zeljan dokazivanja, jak(bio bi najjaci napadac u epl), brz, dobro suta s obje noge, jak u skoku, dobro igra glavom...mayku mu, kad je tako dobar necemo ga ni prodavat´ :lol:
mana mu je to sto je slab tehnicar i sto nije eksplozivan a roberiju bas treba neki eksplozivan igrac koji je uz to i dobar tehnicar.
dakle, niko ne bi izgubio u toj trampici ;)
dobili biste odlicnog napadaca plus lovu za jos jedno pojacanje.
huh, nadam se i molim da se to desi :lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jan 2011, 11:26

Ja sam od lijevog beka zasad odusto, no!

Ako je Liza reko da trebao hapiti Coentraa, onda mi njega moramo kupiti. Ono kaj bi bilo najgluplje je to da mi sada odustanemo totalno od traženja lijevog beka, ta da se oslonimo na ove koje imamo u kadru pa onda ako će to funkcionirati da nedovedemo nikoga. Ja bi rekao da je to krivi potez i da mi već sada moramo nekoga za ljeto zakapariti, jer ako smo sada bili uvjereni da niti jedan igrač u našem kadru nije dovoljno dobar da igra lijevog beka u prvoj postavi Bayerna, a u to smo se uvjerili jer nebi pokušavali dovesti Bainesa, onda molim lijepo. Sada osigurati novog lijevog beka za slijedeću sezonu, a u prevodu to znači dofurati Portugalca, jer nedo Bog da taj igrač završi u smeću od kluba poput Milana! Oni su navodno za njega zainteresirani, ali sada dok smo financijski od njih jači, moramo to iskorištavati, a ne da im dajemo šansu da se oporave i ukljuće u utrku. Jer ako se to dogodi i ako će Milan imati dovoljno novaca da zadovolji apetite benfice i Coentraa, ja sam uvjeren da će izabrati njih, a ne Bayern...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jan 2011, 12:08

Luis Gustavo će dobiti broj 30.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jan 2011, 12:11

anton 1983 je napisao/la:Luis Gustavo će dobiti broj 30.
Neznam sta ce vam taj polovnjak..
Bolje da ste trazili od nas Lass-a il Momu ..
Mogli bi ih dobit za male pare.. Il ako se vec ima para uzet,za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog- Javi Martinez..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 jan 2011, 12:13

L_blancos je napisao/la:
Mogli bi ih dobit za male pare.. Il ako se vec ima para uzet,za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog- Javi Martinez..
Zašto bi uzimali otpatke tog smješnog kluba?
...što je više lome to je volim jače...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jan 2011, 12:14

jacky09 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:
Zašto bi uzimali otpatke tog smješnog kluba?
Zato sto su daleko bolji i kvalitetniji od Igraca koji je igrao u timu koji ima posjetu kao Krivaja iz Zavidovica.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 jan 2011, 12:20

L_blancos je napisao/la: Zato sto su daleko bolji i kvalitetniji od Igraca koji je igrao u timu koji ima posjetu kao Krivaja iz Zavidovica.
To si ti rekao. ;)
...što je više lome to je volim jače...

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 jan 2011, 12:21

Cujem Bayo se upasno ukljucio oko Dzeke, sad jesu li to samo spekulacije ili tu stvarno ima necega .Rummeninge kaze da nece dovoditi vise pojacanja .. Vidjet cemo.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jan 2011, 12:28

L_blancos je napisao/la: Neznam sta ce vam taj polovnjak..
jel ti poznaš tog igrača? I ovaj igrač more igrati 3 pozicije pa je to bio jedan od razloga zakaj smo ga kupili. Lass tak i onak nemre igrati LP...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jan 2011, 12:35

anton 1983 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la: Neznam sta ce vam taj polovnjak..
jel ti poznaš tog igrača? I ovaj igrač more igrati 3 pozicije pa je to bio jedan od razloga zakaj smo ga kupili. Lass tak i onak nemre igrati LP...
Pratim ga jer stalno pratim igre njegovog bivseg kluba radi Vede i Seje..
Skeptican sam po pitanju njega jer mislim da bi trebali malo veci i bolji igraci igrat u timu kakav je Bayern..
Zamisli da vam igra u sredini jedan Javi Martinez.. gdje bi vam bio kraj ;) ;) imate sjajnu ekipu osim odbrane gdje jedino valjaju Badstuber i Lahm..

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 jan 2011, 12:41

L_blancos je napisao/la:Pratim ga jer stalno pratim igre njegovog bivseg kluba radi Vede i Seje..
Skeptican sam po pitanju njega jer mislim da bi trebali malo veci i bolji igraci igrat u timu kakav je Bayern..
Zamisli da vam igra u sredini jedan Javi Martinez.. gdje bi vam bio kraj ;) ;) imate sjajnu ekipu osim odbrane gdje jedino valjaju Badstuber i Lahm..
Jbg buraz , valjda ce i uprava skontati da nekad nemoze Bayern dati vise nego sto moze primiti zbog odbrane, ali sada gledam pozitivnije na taje problem jer ce da igraju Breno i Badstuber na stoperskim pozicijama 8-)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jan 2011, 12:43

L_blancos je napisao/la:og bivseg kluba radi Vede i Seje..
A sad da ti ja kažem jednu pametnu.

Marcelo i Higuain SU BILI smeća od igrača i nekome poput tebe također nije bilo jasTno kako su oni igrali u Realu. A sada oni su vam zvijezde i nemožete si zamisliti tim bez njih...jel shvataš sad? nemožeš dovesti samo igrače koji koštaju 25 + miljona eura i da odmah budu zvijer. neki to postanu kada pređu u veči klub, na veću razinu, samo je pitanje da li su dovoljno dobri da naprave taj iskorak. A ako pratiš Hoffenheim onda mi nije jasTno da ti nevidiš koja je zvijer od igrača Luis Gustavo?!?!??!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jan 2011, 12:50

L_blancos je napisao/la:og bivseg kluba radi Vede i Seje..
A sad da ti ja kažem jednu pametnu.

Marcelo i Higuain SU BILI smeća od igrača i nekome poput tebe također nije bilo jasTno kako su oni igrali u Realu. A sada oni su vam zvijezde i nemožete si zamisliti tim bez njih...jel shvataš sad? nemožeš dovesti samo igrače koji koštaju 25 + miljona eura i da odmah budu zvijer. neki to postanu kada pređu u veči klub, na veću razinu, samo je pitanje da li su dovoljno dobri da naprave taj iskorak. A ako pratiš Hoffenheim onda mi nije jasTno da ti nevidiš koja je zvijer od igrača Luis Gustavo?!?!??!
Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..
Da tu nije bilo RvN,Raula,Huntelara.. Da nije imao od koga da nauci qrc bi bio ovakav kakav jest.. I sa Marcelom isto.. Prvo je tu igrao Cicinho pa Heinze,..
Nije se tek tako moglo forsirat, tesko da bi bili ono sto jesu sad,
A forsiranjem mladjih i ne afirmisanih igraca te moze kostat ..
Samo cu ti rec Rafael - prosle sezone protiv vas u LP..
Gustavo je dobar, al on je igrac za timove poput Tottenham, Roma, At. Madrid..
Al eto, nek bude da grijesim..

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jan 2011, 12:54

L_blancos je napisao/la: Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..
Da tu nije bilo RvN,Raula,Huntelara.. Da nije imao od koga da nauci qrc bi bio ovakav kakav jest.. I sa Marcelom isto.. Prvo je tu igrao Cicinho pa Heinze,..
Joj joj joj, nevidiš sam što pišeš, al dobro. L Gustavo je doveden isto tako, samo što će za razliku od Higuaina i Marcela dobiti priliku da igra...Kada su Higuai i Marcelo došli u Real također nisu bili igrači za Real, a sada nakon par godina jesu. U tom i je cijela poanta ;)

Luis Gustavo je jedan od najboljih OBRAMBENIH igrača u ligi ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jan 2011, 12:58

L_blancos je napisao/la: Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..
Joj joj joj, nevidiš sam što pišeš, al dobro. L Gustavo je doveden isto tako, samo što će za razliku od Higuaina i Marcela dobiti priliku da igra...Kada su Higuai i Marcelo došli u Real također nisu bili igrači za Real, a sada nakon par godina jesu. U tom i je cijela poanta ;)

Luis Gustavo je jedan od najboljih OBRAMBENIH igrača u ligi ;)
Eh sad bi ti naveo primjer Gaga,
I on je doveden sa Marcelom i Higuainom..
Gago je odma igrao i gdje je sad ??
Nije tesko za Ligu, a LP .. Tamo su ipak ozbiljniji protivnici..
Al , ajde.. Sretno mu ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jan 2011, 13:51

L_blancos je napisao/la: Eh sad bi ti naveo primjer Gaga,
I on je doveden sa Marcelom i Higuainom..
Gago je odma igrao i gdje je sad ??
Nije tesko za Ligu, a LP .. Tamo su ipak ozbiljniji protivnici..
Al , ajde.. Sretno mu ;)
Navedi ti primjer koji god oćeš, ali nemoj odmah uzeti onaj najgori za PRAVI primjer. S tim da je razlika d aje Gustavo već neko i nešto u BUNDESLIGI za razliku od svih ovih igrača Reala koje si ti naveo jer su oni došli iz JA... ;)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 jan 2011, 15:54

slika
Slika koja ulijeva nadu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.